Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Καί όμως! Ακόμα υ π ά ρ χ ο υ ν ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ !!!

Γιατρός παραιτήθηκε από το Συμβούλιο της Αστυνομίας του Μαυροβουνίου για λόγους συνειδήσεως


ΕΥΘΙΞΙΑ!
Η Θ Ο Σ !
ΦΙΛΟΤΙΜΟ!
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!
ΟΧΙ! ΟΧΙ ΕΔΩ!
ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ.

Μετά την σύλληψη του Πανιερώτατου Επισκόπου Ιωαννικίου και την σύλληψη των 7 Ιερέων στο Μαυροβούνιο, ο ιατρός Βλαντίμιρ Ντομπριτσάνιν παραιτήθηκε από μέλος του Συμβουλίου Πολιτικού Ελέγχου της Αστυνομίας για λόγους συνειδήσεως.
«Σήμερα, υπέβαλα την παραίτησή μου. 

Θα μπορούσα να το είχα κάνει και νωρίτερα, αλλά συνειδητοποίησα πριν πολύ καιρό ότι, εφ΄όσον έχει νόημα, κάποιος πρέπει να υπερασπίζεται την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και να αγωνίζεται για άτομα που δεν ζουν ελεύθερα.

Μέχρι σήμερα, έχω ενεργήσει ως υπάλληλος υγείας και ανθρωπιστής στο Συμβούλιο, επιμένοντας ότι πάντα δίνουμε προσοχή στον έλεγχο του έργου της αστυνομίας. 

Είμαι βέβαιος ότι η χρήση χημικών μέσων για την αποτροπή περιπάτου (!) των πολιτών, ανεξάρτητα από το τι φωνάζουν και σε ποιον απευθύνονται, δεν πρέπει να δικαιολογείται. 
Όλη μου τη ζωή έμαθα να θεραπεύω ανθρώπους και τέτοιες μέθοδοι είναι απαράδεκτες για εμένα ως ιατρό.

«Περιφρονώ βαθιά τη δύναμη που δεν κάνει διάκριση μεταξύ των ένοχων, των αθώων και των αθώων», δήλωσε εν τέλει ο ιατρός Ντομπριτσάνιν, κλείνοντας ως εξής:

«Η κράτηση του Επίσκοπου Ιωαννικίου και οκτώ ιερέων είναι μια μη πολιτισμένη πράξη, που δεν δικαιολογώ». 




http://scripta---manent.blogspot.com/2020/05/blog-post_32.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. Άξιος ο Σέρβος γιατρός από το Μαυροβούνιο. Αν ψάξετε βίντεο των επεισοδίων στην χώρα, θα ακούσετε τους Σέρβους διαδηλωτές να αποκαλούν τους ματατζήδες του υπαλλήλου του ΝΑΤΟ Τζουγκάνοβιτς "Ουστάσι", δηλαδή των χιτλερικών Κροατών, που δολοφόνησαν 800.000 χιλιάδες Σέρβους κατα τη διάρκεια του Β' ΠΠ. Ο Χατζάρας όμως αποκαλεί τον Τζουγκάνοβιτς ΝΑΤΟΚομμουνιστή.
    Σέβομαι τον Σπύρο για όσα έχω μάθει, αλλά επί του προκειμένου πιστέυω, ότι οι Σέρβοι του Μαυροβουνίου, που υπερασπίζονται την Ορθοδοξία, ξέρουν καλλίτερα από κάθε άλλον τι είναι ο Τζουγκάνοβιτς και τι όχι. Ο πανάξιος Αμφιλόχιος, αν δεν κάνω λάθος, έχει κάνει δηλώσεις περί διώξεων όπως επί Κομμουνισμού. Ίσως αυτό εννοεί ο Σπύρος. Τα βίντεο έχουν αναρτηθεί στο Twitter της πολύ αξιόλογης ιστοσελίδας dimpenews.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ στην Ελλάδα πολλοί "σπουδαίοι" άνθρωποι γλύφουν συνεχώς τους πολιτικούς, για να εξασφαλίζουν (όπως αυτοί πιστεύουν) μια πολύ άνετη επίγεια ζωή.
    Εάν ζούσε σήμερα ο αρχαίος Διογένης, θα έψαχνε και σήμερα το μεσημέρι, με το φανάρι αναμμένο, για να βρεί κάποιο πραγματικό άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!