Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Τά ΣΑΠΑΚΙΑ αυτά θά τά έτρωγαν οι στρατιώτες μας; Καί οι ασθενείς των Νοσοκομείων; ; ;


Χονδρεμπορική επιχείρηση με 7 τόννους (!) ακατάλληλα κρέατα εντόπισε σε έρευνα του το ΣΔΟΕ στον Πειραιά.

Την Τετάρτη 6 Μαΐου, στο πλαίσιο κοινής δράσης έρευνας, μεικτό κλιμάκιο ελεγκτών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής του Ε.Φ.Ε.Τ., εντόπισε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου κρέατος και προϊόντων κρέατος με έδρα τον Πειραιά, η οποία κατείχε προϊόντα κρέατος μη ασφαλή (αλλοιωμένα), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, βάρους επτά (7) τόννων περίπου, τα οποία και κατασχέθηκαν και δεσμεύτηκαν. 

Από την περαιτέρω επεξεργασία των φορολογικών βιβλίων και στοιχείων της ελεγχόμενης επιχείρησης για το έτος 2020, προέκυψε η διάθεση προϊόντων της, σε πάνω από 50 νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια. 

Καθώς επίσης και σε στρατόπεδα, σωφρονιστήρια, δομές φιλοξενίας ανηλίκων, δημοτικές επιχειρήσεις, δομές φιλοξενίας προσφύγων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ.λ.π.

Δ Ε Ι Τ Ε, άν αντέχετε !






http://ixnos.blogspot.com/2020/05/blog-post_48.html


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!