Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Τόν ΕΠΑΥΣΑΝ ....'πύξ - λάξ' ! Διπλωμάτης της Μάλτας τά "έχωσε" στήν κυρία Καγκελλάριο....


Malta envoy to Helsinki resigns after evaluating Merkel to Hitler ...


«Ανάλγητο» σχόλιο και  « κ  α  ρ  α  τ  ό  μ  η σ  η »! 

Ο πρέσβης της Μάλτας στήν Φινλανδία κ. Michael Tabona, υποχρεώθηκε άρον-άρον σε παραίτηση επειδή την ημέρα της 75ης επετείου από την ήττα της Γερμανίας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, έγραψε στο 'fb' το εξής «φοβερό» σχόλιο: 

Malta envoy to Helsinki resigns after comparing Merkel to Hitler



Malta envoy to Helsinki resigns after comparing Merkel to Hitler ...

«Πρίν από 75 χρόνια σταματήσαμε τον Χίτλερ. 
Ποιός θα σταματήσει την Άγκελα Μέρκελ; 
Αυτή έκανε πραγματικότητα το όνειρο του Χίτλερ! 
Να ελέγχει την Ευρώπη»! 




Μετά την ακαριαία καρατόμηση του πρέσβη, ο υπουργός εξωτερικών της Μάλτας δεσμεύτηκε πως θα ζητήσει αρμοδίως συγγνώμη από τη μεγάλη «φίλη» Γερμανία για αυτό το «ανάλγητο» σχόλιο. 

Κι ας γνωρίζει ότι πιθανότατα, τα περί «ελέγχου της Ευρώπης» από την Γερμανία, ακόμη και τα περί «γερμανικής Ευρώπης» τα ενστερνίζεται η πλειοψηφία των πολιτών της Ευρώπης, και σίγουρα του ευρωπαϊκού νότου, στον οποίον ανήκει και η μικρή Μάλτα.



Η άμεση αποπομπή πάντως του Μαλτέζου πρέσβη δείχνει, ότι τα λεγόμενά του δεν είναι εκτός πραγματικότητος. 

Αρκεί να γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει στους διαδρόμους και στα θεσμικά όργανα των Βρυξελλών. 

Απλά, ο κ. Πρέσβης τόλμησε να το πει δημόσια μια ημέρα που για τήν Γερμανία προφανώς να μην είναι και η πιο ένδοξη και ούτε η πιο ευχάριστη ιστορικά....

&
https://kyklwpas.blogspot.com/2020/05/blog-post_72.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

5 σχόλια:

  1. Φτάνει πιά με τις σιωνιστικές π@π@ριές. Η Μέρκελ (κάσνερ) ανήκει στην εκλεκτή φυλή και είναι η τοποθετημένη από τον σιωνισμό δικτάτωρ της σημερινής Γερμανίας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πρέπει να είναι η Γερμανια. Βρείτε την ομιλία του πρώην σιωνιστή Benjamin Freedman στο youtube και ανοίξτε τα στραβά σας. Εαν είχε νικήσει ο Χίτλερ δεν θα υπήρχε ούτε ΔΝΤ, ούτε σιωνισμός, ούτε λαθροεποικισμός. Φτάνει πια, αρκετές βλακείες ακούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά από έπεσε ετούτος? Ποια ακριβώς είναι η εκλεκτή φυλή φιλαράκο, ποιος την εξέλεξε και γιατί την εξέλεξε δεν μας είπες.Έτσι για να θεραπεύσουμε την τύφλα μας δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ρωτάς ποια είναι η εκλεκτή φυλή, αυτομάτως αποδεικνύεις το επίπεδο των γνώσεών σου και την μελέτη σου στα ιστορικά θέματα. Διάβασε για την Μέρκελ και σκέψου (εάν μπορείς) χωρίς νεοεποχίτικες παρωπίδες. Την ερώτηση από πού έπεσε τούτος, να την απευθύνεις στον εαυτό σου και όχι σε κάποιον που μελετά (όχι διαβάζει) την ιστορία επί 45 χρόνια. Μη στενοχωριέσαι. Σε 2 εβδομάδες ανοίγουν οι καφετέρειες και θα έχεις να ασχοληθείς με κάτι πολύ σοβαρό, ανάλογο του επιπέδου σου. Επίσης μπορείς αύριο να πάς και σε κάποια παραλία. Είναι και αυτός σκοπός ζωής για τα γκοϊμ.

      Διαγραφή
  3. Κοίταξε να δείς φίλε μου που πιάστηκα αμελέτητος από ένα ανώτερο Goim σαν κι εσένα που μελετά τα αμελέτητα της Ιστορίας 45 χρόνια!!Και ποια ακριβώς ιστορία μελετικούσες καλό μου gollum smeagol; Yπήρχε το yutube τότε; Εγώ φαίνεται επειδή όπως είπες κι εσύ, διάβαζα και δεν μελετούσα τα αμελέτητα, δεν έμαθα για τον Benjamin Freedman! Φτού μου τι έπαθα ο δόλιος!Ρε να μην μάθω για τον Βενιαμίν και την εκλεκτή φυλή του Δαν? Είμαι ασυγχώρητος.Τώρα δεν υπάρχει γιατριά θα μείνω αιωνίως τυφλός! Πατέρας-τέρας να σου τύχει κι αυτός? Να μην κρατήσει λίγη ευλογία για το τελευταίο παιδί του...αφού ήξερε πως το παιδί θα είναι εκλεκτός "αρχι..μηχανικός" της ανθρωπότητας! έ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν δεν υπήρχε το youtube υπήρχαν (υπάρχουν και σήμερα) κάτι πραγματάκια φτιαγμένα από φύλλα χαρτιού που είχαν κείμενα και εικόνες και ονομάζονται ακόμα και σήμερα βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!