Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Ὁ Κούλης θ έ λ ε ι «μουσεῖα», Ῥόδο καί Κρήτη (ΘΕΛΟΥΝ) οἱ τουρκαλάδες!

 



«...Αν αυτό έχει ελληνική ονομασία τότε φαίνεται σαν εκείνοι να είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του. 

Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τουρκική ονομασία για ένα μέρος της Ελλάδας, επειδή θεωρούμε αυτό ως κυριαρχικό τους δικαίωμα, αλλά οι Έλληνες δεν κάνουν έτσι.


Σε βάρος του κόσμου μας διεξάγεται μία σοβαρή επιχείρηση διαμόρφωσης της γνώμης του. 

Λες και οι πρόγονοί μας πήραν αυτά τα νησιά από τους Έλληνες και με τη συνθήκη της Λωζάνης και των Παρισίων επέστρεψαν στους αρχικούς ιδιοκτήτες. Μα εμείς πήραμε αυτά τα νησιά από τους Βενετούς και τους Γενοβέζους

Δεν τα πήραμε από τους Έλληνες. Στα νησιά αυτά μιλάνε ελληνικά. 
Διότι επειδή έμειναν υπό την επήρεια της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας η γλώσσα τους ήταν τα ελληνικά και αυτήν μιλάνε. Η πλειοψηφία των κατοίκων σε Κρήτη και Ρόδο δεν είναι Έλληνες...»

Ποῦ ἦταν ὁ κύριος αὐτός; Στό τουρκικό πολεμικό ναυτικό ( Αρχηγός Επιτελείου της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων -βιογραφικό ἐδῶ)

Ποῦ; 





Μάλιστα...Πᾶμε παρακάτω 

Στίς 16 Μαϊου 2020,ανακοινώθηκε ότι ο αντιναύαρχος Τζιχάτ Γιαϊτζί μετατέθηκε στο τουρκικό γενικό επιτελείο, από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό. Ποιες θα είναι οι νέες αρμοδιότητες του αντιναυάρχου Γιαϊτζί δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, η μετακίνησή του ωστόσο -σε μια περίοδο που δεν πραγματοποιούνται οι τακτικές ετήσιες κρίσεις των ανωτάτων Τούρκων αξιωματικών- μοιάζει να ισοδυναμεί με απομάκρυνση από τον χώρο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού όπου εθεωρείτο πανίσχυρος

Γιατί ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ αποφάσισαν να βάλουν «στο ψυγείο» τον αντιναύαρχο Γιαϊτζί, είναι κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα. 


Είναι σημαντικό πάντως να επισημανθεί ότι δεν πρόκειται για αποστρατεία του αντιναυάρχου που εμπνεύστηκε τη θεωρία της «Γαλάζιας Πατρίδας» αλλά μάλλον για μια κομμουνιστικού τύπου απομάκρυνση διά της αναβαθμίσεως.(ἐδῶ)

Ἀρχές Αὐγούστου 2020,μετά τήν συμφωνία Ἑλλάδος μέ Αἴγυπτο : 


Ο απόστρατος ναύαρχος Τζιχάτ Γιαϊτζί και εμπνευστής της «Γαλάζιας πατρίδας», πρότεινε στην Τουρκία και τον Ταγίπ Ερντογάν να πραγματοποιήσει μία μονομερής ανακήρυξη ΑΟΖ με Ισραήλ και Λίβανο ως απάντηση στην συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο.

«το πιο σημαντικό είναι ότι η ΑΟΖ μας πρέπει να δηλωθεί επίσημα στην Ανατολική Μεσόγειο αμέσως, σαν να είχε συναφθεί συνθήκη με το Ισραήλ και τον Λίβανο χωρίς να χάσουμε καθόλου χρόνο»

Μέ τουρκικές ἐπιχειρήσεις ( Βαρώσια) στήν Κύπρον,ἐκλογές στά κατεχόμενα καί δηλώσεις Γιαϊτζί,κάπου πολύ «περίεργα» πάει τό πρᾶγμα.

Ἄν καί ὅλο καί ὑποψιαζόμεθα ποῦ,οἱ ἀπό ἐδῶ κάνουν ἐπισκέψεις σέ «μουσεῖα συγχρόνου τἐχνης» καί θαυμάζουν ἀφρικανούς καλλιτέχνες μέ τήν ...εὐγενική χορηγία τοῦ ἑβραίου Δαυΐδ ! 

Λές νά σημαίνει κάτι αὐτό; ...


Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2020/10/blog-post_16.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Τι λέει ρε αυτός ο ηλίθιος; Φυσικά και τα πήρατε απο τους Ελληνες ρε παπ@ρα. Μήπως τα έφεραν οι προγονοί σου απο τις στέπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατὶ δὲν ἀφήνουν ἐλεύθερα τὰ τὲστ DNA στὴν Τουρκία, νὰ δοῦμε πόσοι ἀπὸ δαύτους εἶναι μογγόλοι καὶ πόσοι Ἕλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!