Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Το καμάρι του ρωσικού Βόρειου Στόλου, στο λιμάνι του Πειραιώς - Β Ι Ν Τ Ε Ο

 Για εθιμοτυπική τριήμερη επίσκεψη κατέπλευσε στο λιμάνι του


Πειραιά το εντυπωσιακό ρωσικό πολεμικό πλοίο Vice-Admiral Kulakov μαζί με τα πλοία υποστήριξης Akademik Pashin και Altai, που ανήκουν στον Βόρειο Στόλο.

Ο Διοικητής της Ναυτικής Δύναμης, Καπετάνιος Στάνισλαβ Βάρικ, μαζί με τον κυβερνήτη του Vice-Admiral Kulakov και τους καπετάνιους των πλοίων υποστήριξης, θα επισκεφθούν το γραφείο του Δήμαρχου Πειραιά και θα συναντηθούν με τη ναυτική διοίκηση, τον αρχηγό της αστυνομίας και τη διοίκηση του λιμανιού, αναφέρει η δήλωση του Γραφείου Τύπου του ρωσικού Στόλου.

Δεν προγραμματίστηκαν εκδρομές και επισκέψεις για το προσωπικό των πλοίων λόγω της τεταμένης επιδημιολογικής κατάστασης

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ελληνικό λιμάνι, οι ναύτες έχουν εντολές να συμμορφωθούν με το υγειονομικό καθεστώς, να φορούν μάσκες και να διατηρούν κοινωνικές αποστάσεις στην επικοινωνία τους με ξένους συναδέλφους τους.

Η Ελλάδα είναι η τέταρτη χώρα που επισκέπτεται το μεγάλο ανθυποβρυχιακό πολεμικό πλοίο κατά την αποστολή του στη Μεσόγειο, με προηγούμενες στάσεις στην Αλγερία, την Κύπρο και τη Συρία.

Βίντεο: www.pireaspiraeus.com

http://greeknation.blogspot.com/2020/10/blog-post_277.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!