Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΜΠΑ; ΟΜΠΡΕΛΛΙΤΣΑ Αλέξη "μας"; Τί συνέβη; Μήπως ..."Ε Β Ρ Ε Χ Ε" ; ; ; ;

 

Δείτε τίς φωτογραφίες!


(...ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ "ΑΜΕΛΗΣΑΝ" ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ" ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ "ΜΑΣ"...)


Το «παρών« στο Εφετείο, όπου έπεσε η αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την ενοχή της ως εγκληματική οργάνωση, έδωσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. 
Έξω από το κτίριο επικράτησε ένταση όταν νεαροί πέταξαν καφέ στον κ. Τσίπρα... τον οποίο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να προστατεύσουν ανοίγοντας ...μία ομπρέλλα!

Όταν έφτασε στο Εφετείο ο κ. Τσίπρας δήλωσε:

«Σήμερα παίρνουμε όλοι μαζί λίγο από αυτό το άχθος για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια , που κουβαλούσε σχεδόν μόνη της αυτή η ηρωϊκή μορφή η Μάγδα Φύσσα.

Ο λαός της Αθήνας δίνει την ετυμηγορία του, δεν είναι αθώοι, το γνωρίζουμε πολύ καλά, για την δράση τους, για τις δολοφονίες, τις βιαιοπραγίες, για τη δηλητηρίαση της ελληνικής κοινωνίας με μίσος και διχασμό.

Ελπίζουμε και η δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει και αυτή την ετυμηγορία που πρέπει. Στη συνείδηση του ελληνικού λαού όμως, είναι εγκληματική οργάνωση και θα πάει εκεί που πρέπει, δηλαδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Έτσι όπως αρμόζει οι αγώνες αυτού του λαού, η ιστορία αυτού του τόπου».

2 σχόλια:

  1. Ε όχι να πάει κι ο καφές τσάμπα! Χάθηκαν οι ροχάλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ Ο ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΞΩ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΟΝΙ? Η ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ? ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΛΟΠΑΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ? Η ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ? ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΥΤΟΣ ΟΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΝΕΚΡΗ ΤΗΝ ΜΥΡΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΝΤΑΡΑΛΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ? Η ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ? ΕΣΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!