Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ, ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ. Νίκος Αντωνιάδης προς ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ: “Γονείς, μη τυχόν και υ π ο γ ρ ά ψ ε τ ε αυτό το φασιστικό έκτρωμα!”

 


Οι νοσταλγοί των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων είναι ανάμεσά μας. 

Μας κυβερνάνε. 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η κατάπτυστη υπεύθυνη δήλωση που κάποια διεστραμμένα μυαλά στο υπουργείο “Παιδείας” αποφάσισαν να ζητήσουν από τους γονείς να υπογράψουν.


Τους ζητάνε να δηλώσουν “εάν συμφωνούν ή όχι με την απόφαση του παιδιού τους για κατάληψη του σχολείου“!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τους ζητάνε δηλαδή να υπογράψουν εάν συμφωνούν ή όχι, με την παραβίαση του άρθρου 168 του Ποινικού Κώδικα περί “διατάραξης της λειτουργίας υπηρεσίας” από τα παιδιά τους! 

Και να υπογράψουν ομολογία παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου κατά το άρθρο 360 του Ποινικού Κώδικα!!!

Και το πάνε και ένα βήμα παραπέρα:

Τους ζητάνε να δηλώσουν εάν συμφωνούν ή όχι, γενικά, με “τον τρόπο αυτό διαμαρτυρίας“!!

Αδιανόητο:

Ξεκάθαρη δήλωση κοινωνικών φρονημάτων!!

Όταν η χούντα "καταργούσε" τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων - Κατιούσα

Αφήστε που είναι και γελοίοι. Γιατί το να ζητάς να υπογράψουν μία τέτοια δήλωση οι γονείς με τη μορφή της υπεύθυνης δήλωσης, δηλαδή με ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση που βεβαιώσουν “ψευδή γεγονότα”, δείχνει (και) τεράστια ηλιθιότητα. “Γεγονός” είναι αυτό που ζητάτε να βεβαιώσουν οι γονείς, άσχετοι;

Γονείς, μη τυχόν και υπογράψετε αυτό το φασιστικό έκτρωμα!

Προς Νίκη Κεραμέως:

Αντί να ζητάς από τους γονείς να υπογράψουν δηλώσεις “κοινωνικών φρονημάτων”, υπόγραψε πρώτα εσύ τη δήλωση που σου έχω ζητήσει για λογαριασμό τους, ότι η μάσκα δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία και τη ζωή των παιδιών τους και ότι αναλαμβάνεις την πλήρη αστική και ποινική ευθύνη σε περίπτωση που υποστούν οποιαδήποτε βλάβη της υγείας τους ή πεθάνουν, όπως ακούμε ότι έγινε στη Γερμανία.

Όσο δεν υπογράφεις εσύ και οι “ειδικοί” σου τη δήλωση αυτή, δεν έχεις ούτε το νομικό ούτε το ηθικό ανάστημα να απαιτείς υπογραφές από τους γονείς.


Πηγή

Και εδώ : https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com

https://scripta---manent.blogspot.com/2020/10/blog-post_43.html

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!