Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Βιώματα με τον Άγιο Παΐσιο - ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ - 'Οπως έζησα τόν ΄Αγιο - Μητρ.Λεμεσσού Αθανάσιος.

 


https://www.youtube.com/watch?v=o7tBE2gEirw&ab_channel=NikosRomanosChannel


👉 Κάντε εγγραφή στο κανάλι και ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων (καμπανάκι) για να ενημερωνεστε με μουσικα βιντεο αλλα και θρησκευτικου η κοινωνικου περιεχομενου! ⚠️ παρακαλω οχι σε σχολια με υβρεις και χυδαιολογιες Βιώματα με τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο - Ομιλια Μητρ.Λεμεσού Αθανάσιος (Αθανάσιος Ρακοβαλής)
Ο Μητροπολίτης Μητρ.Λεμεσού Αθανάσιος σκιαγραφεί την προσωπικότητα και την αγιότητα του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, όπως ο ίδιος Tον γνώρισε.
O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιος γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 8.2.1959.

Το 1973 εισήχθη στην Iερά Μητρόπολη Πάφου το δε 1976 μετά την αποφοίτηση του από το Α’ Γυμνάσιο Πάφου χειροτονήθηκε Διάκονος από τον τότε Μητροπολίτη Πάφου και μετέπειτα Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Α'. Ακολούθως σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το 1980, μετά το πέρας των σπουδών του, εισήλθε στο Άγιο Όρος και κατετάγη στις τάξεις των εκεί ασκουμένων και συγκεκριμένα στην Νέα Σκήτη.

"Παπαφλέσσας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!