Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Θέσεις εργασίας, με υψηλές προοπτικές.

 


Την εποχή των μνημονίων, των απολύσεων και της μεγάλης οικονομικής κρίσεως, υπάρχει λύση.








Γίνε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, και διαφημίσεων, των ιστολογίων πολιτισμού και παιδείας. Βγάλε αρκετά χρήματα, και παράλληλα βοήθησε αναξιοπαθούντες συμπολίτες σου.

Μια εργασία με πολλές προοπτικές, ικανοποιητικά χρήματα, και υψηλές γνωριμίες. Διεύρυνε τους ορίζοντες σου, και παράλληλα, εφάρμοσε το αξίωμα του Πλάτωνα. Άξιος τιμής σε μια πολιτεία, είναι όποιος δεν αδικεί. Εν τούτοις όλα τα αξιώματα και τις τιμές των πόλεων, τα αξίζουν, όσοι σταματούν τις αδικίες. 

Ένα μέρος των εσόδων, θα δίνεται σε πολύ αδύναμους οικονομικά ανθρώπους, όπως ήδη γίνεται. Υπό την αιγίδα της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, και του Λάμπρου Σκόντζου, Θεολόγου. Διότι δεν έχει ωράριο, μπορείτε να κάνετε, αυτήν την δουλειά, ως δεύτερη εργασία, για να αυξήσετε, τα εισοδήματα σας. Η εργασία, είναι με ποσοστά. Όσες ασχοληθούν, με το τμήμα διαφημίσεων, των ιστολογίων μας, θα παίρνουν το 50%, από το ποσό των διαφημίσεων, που θα έχουν συμφωνήσει, με τους ενδιαφερόμενους, να προβληθούν. Οι κυρίες θα κράτανε το 50%, από κάθε διαφήμιση, και θα στέλνουν, το υπόλοιπο, για να αναρτώνται, οι διαφημίσεις. Η εργασία θα γίνεται κυρίως διαδικτυακά, με email, mesenger, και τηλεφωνικη εποικοινωνία, αλλά και με προσωπικές επαφές, στις περιοχές, που διαμένουν. Τα ιστολόγια πολιτισμού και παιδείας, δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2020. Ήδη εργάστηκαν, δύο κυρίες στον κλάδο των διαφημίσεων, με πολύ μεγάλη επιτυχία.  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6945294197 ΚΑΙ philosophoshypatia@gmail.com

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ : 
ΥΠΑΤΙΑ
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΥΔΟΚΙΑ  
ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΑΚΡΕΜΒΟΛΙΤΙΣΣΑ
ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ
ANΝΑ ΚΟΜΝΗΝΗ

ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΑΚΡΕΜΒΟΛΙΤΙΣΣΑ

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Την εργασία έκανε ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!