Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΠΟΣΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΕΠΝΙΞΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ – ΟΡΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 


kriti-dolofonia-0

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Ένας Αλβανός είναι στο στόχαστρο των αρχών για τη διπλή δολοφονία στα Χανιά της Κρήτης, ο οποίος έχει χαθεί από προσώπου γης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί, οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τη στυγερή δολοφονία, ψάχνοντας τον άνδρα που μπήκε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και την στραγγάλισε.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε στην περιοχή Πασακάκι Χανίων μέσα στο σπίτι της ενώ δολοφονημένος σε άλλο σπίτι ο 82χρονος σύντροφός της που είχε εξαφανιστεί. Το πτώμα του μάλιστα ήταν μέσα σε μια βαλίτσα.

Οι αστυνομικοί έχουν εξετάσει ήδη τους γείτονες της άτυχης γυναίκας και όσους μπορεί να είδαν τον ηλικιωμένο πριν την εξαφάνιση του.

Για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου είχε εκδοθεί silver alert, αλλά δεν υπήρξε η παραμικρή πληροφορία, ενώ και η αναζήτηση του στίγματος του κινητού του δεν είχε αποφέρει καρπούς.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό και ο άγνωστος δράστης χρησιμοποίησε κατά πάσα πιθανότητα ένα μαντήλι που βρέθηκε δεμένο σε κόμπο στο λαιμό της.

Οι ίδιες πληροφορίες από το νησί αναφέρουν πως η σορός της βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν η κόρη του 82χρονου ανησύχησε που δεν απαντούσε στις κλήσεις της και άνοιξε την πόρτα με την βοήθεια κλειδαρά.

Ο 82χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία… βαλίτσα σε σπίτι δίπλα από εκεί που βρέθηκε στραγγαλισμένη η 79χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!