Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ο Γ. Λαγός έστειλε Ε Ξ Ω Δ Ι Κ Ο στήν Πρόεδρο της Δημοκρατίας!


Ε Κ Π Λ Η Ξ Η;

Εξώδικο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έστειλε ο ευρωβουλευτής (καί καταδικασθείς)  Γιάννης Λαγός.

Ο Γιάννης Λαγός έστειλε εξώδικο στην ΠτΔ., αλλά και αγωγές αποζημιώσεως ύψους 100.000 ευρώ σε τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά καί σέ εφημερίδες και ειδησεογραφικά 'sites', ενώ προσφεύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (!) κατά τήν διάρκεια της δίκης της 'Χ.Α.'


Στήν εξώδικη επιστολή του προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που έστειλε μέσω του συνηγόρου του, Κων. Πλεύρη, ανάμεσα σέ άλλα αναφέρει:

(…) Εννοείται, ότι αν δεν καταδεχθήτε να απαντήσετε εις εμέ τον εκπρόσωπον 131.000 Ελλήνων που με εψήφισαν θά μέ αναγκάσετε να προσφύγω στην δικαιοσύνην, διότι έχω ευθύνην έναντι της αληθείας και των ιδεών μου. (…) 

Εν αναμονή απαντήσεώς σας να είσθε βεβαία, ότι δεν πρόκειται να απογοητεύσω τους 131.000 πατριώτας που με επιστεύσαν, με εψήφισαν και αναμένουν νέους αγώνας υπέρ της Πατρίδος ώστε κάποτε να ακουσθή η φωνή των: Η Ελλάς ενίκησε».

Στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος προσπάθησε την προηγούμενη εβδομάδα να καθυστερήσει την διαδικασία ανακοινώσεως αποφάσεως του δικαστηρίου καταθέτοντας αίτηση εξαιρέσεως του δικαστηρίου, η οποία απερρίφθη, αναφέρει πως «θα αποκαλύψει στον ελληνικό λαό και στα διεθνή μέσα, τον βρώμικο ρόλο παραγόντων της δημόσιας ζωής, που οδήγησε στην δικαστική καταδίκη αθώων ανθρώπων, ως "εγκληματικής οργανώσεως"». 

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα αμέσως μετά τήν ιδιαιτέρως "ηχηρή" παρουσία του στο δικαστήριο ο Γιάννης Λαγός πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε για Βρυξέλλες. 

Όπως αναφέρεται από δημοσιογραφικές πηγές στο ευρωκοινοβούλιο, εδώ και καιρό έχουν κινηθεί διαδιακασίες για να αναγκάσουν τον ευρωβουλευτή μέ διαδικασία άρσεως ασυλίας νά χάσει τήν ιδιότητά του αυτή.

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΤΑΣΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΛΕΥΡΗ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΕΚΑΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Η ΕΣΤΩ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΞΕΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ.....ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!