Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

«ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ» Ε Υ Π Α Θ Η Σ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ καί τελικά Β Α Ρ Α Ε Ι τήν… ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΓΙΑ… «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ» ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ)

 


(ΒΡΕ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΤΗΣ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ....)

Δύσκολο… σπορ η «αλληλεγγύη» προς τις «μειονότητες» για τις φεμινίστριες της αριστεράς και της προόδου, καθ΄ότι οι πάσης φύσεως «μειονοτικοί», έχουν τήν συνήθεια να βαράνε τις… γυναίκες τους.


Και μέσα στη μέση του δρόμου, μπροστά στα παιδιά τους!

Όπως για παράδειγμα ο… αγανακτισμένος «ευπαθής» του βίντεο που σας παραθέτουμε από τις πρόσφατες «διαμαρτυρίες» για τον 18χρονο που έχασε τη ζωή του σε χωριό της Μεσσηνίας – το οποίο βίντεο είναι.,.. αυστηρώς ακατάλληλον για… «αλληλέγγυες» φεμινίστριες!

Για άγνωστο λόγο, ο «ευπαθής»… αγανακτεί, κατεβαίνει από το φορτηγό του, κινείται απειλητικά προς τους αστυνομικούς, τους βρίζει και τους εξευτελίζει, αυτοί φυσικά δεν αντιδρούν (καθώς το μητσοτακικόν δόγμα «νόμος και τάξη» δεν ισχύει για τις… μειονότητες) και στο τέλος πλακώνει στά χαστούκια τήν… γυναίκα του και φεύγει!

4 σχόλια:

  1. Από εκεί που μας χρωστάνε οι τουρκόγυφτοι,θα μας πάρουν και το βόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ Β-ΡΟΜ@-ΥΒΡΙΔΙΑ.. ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ, ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααααα πολύ gentleman και σικ. δεν συμφωνώ. με τα γαλλικά του, με τις μπούφλες του, και διαθέτει κι ευρύχωρον όχημα! ακριβώς όπως τον θέλουν και τον χρειάζονται οι φιλάνθρωπες αριστερές φεμινίστριες, γένους θηλυκού αλλά και αρσενικού. ουουουου κορίτσια, βουρ! δεν ξέρετε καμιά φορά, με τόση φάπα και μπινελίκι που θα φάτε, μπορεί να έρθετε στα ίσα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκουπίδι vs σκουπίδια 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!