Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Ε Υ Γ Ε ! ΑΞΙΑ ΜΗΤΕΡΑ! Η σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας μιλάει σαν Αρχαία Ελληνίδα: "Γιε μου σε λατρεύω, αλλά πρέπει νά ξέρεις ότι δέν υπάρχει τίποτα ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ από τό νά πεθάνεις γιά τήν ΠΑΤΡΙΔΑ !!!»

 


Ποιοί σημερινοί   πολιτικοί - πρωθυπουργοί  θα έστελναν τα παιδιά τους στον πόλεμο; 

Οι εθνομηδενιστές  Τσιπραίοι; 

Μητσοτάκηδες;  

Μπακογιάννηδες; 

Πασόκοι; 

Αναρχοκομμουνιστές; 

ή οι ...Καναλάρχες; 

Π  Ο  Ι  Ο  Ι ;;;


Συγκίνηση στην Αρμενία: Στο μέτωπο ο γιος του Πρωθυπουργού - Βίντεο 

«Όπως πολλές άλλες γυναίκες κι εγώ, είμαι έτοιμη να σηκώσω τα όπλα για να προστατεύσω την πατρίδα μας και τα παιδιά μας. 

Αλλά όχι για χάρη του πολέμου, αλλά για να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για την ειρήνη», είπε η Άννα Χακόμπιαν.


Φεύγει για το μέτωπο ως μέρος της εφεδρικής δύναμης

Η σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας (Νικόλ Πασινιάν) Άννα Χακομπιάν, είπε ότι ο γιος τους Άσοτ, θα φύγει για το μέτωπο ως μέρος της εφεδρικής δύναμης της χώρας τις προσεχείς ημέρες.

Η Χακομπιάν, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος στην πρωτεύουσα του Καραμπάχ, Στεπανακέρτ, είπε ότι έμαθε τα νέα για την επικείμενη στράτευση του γιου της αμέσως πριν αναχωρήσει για το Αρτσάχ.

«Είπα στον γιο μου να φορέσει τη στολή του και να φύγει. Του είπα, γιε μου σε λατρεύω, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτα υψηλότερο από το να πεθάνεις για την πατρίδα», δήλωσε μεταξύ άλλων, η Χακομπιάν σε βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook.

Και η ίδια, ωστόσο, δήλωσε προ ημερών: «Όπως πολλές άλλες γυναίκες κι εγώ, είμαι έτοιμη να σηκώσω τα όπλα για να προστατεύσω την πατρίδα μας και τα παιδιά μας. Αλλά όχι για χάρη του πολέμου, αλλά για να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για την ειρήνη», είπε η Άννα Χακόμπιαν.

 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: 

https://www.facebook.com/wifeofarmenianPM/videos/697357707533830/?t=0

πηγή

https://agonasax.blogspot.com/

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/10/blog-post_96.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση γιά εμάς τους Ελλαδίτες. Τους πολιτικούς τι τους ανακατέβετε;;; Οι περισσότεροι δεν είναι καν ελληνικής καταγωγής. Ελληνώνυμοι και ελληνόφωνοι, είναι. Με αλλαγμένα ονόματα, επίθετα και ψεύτικη καταγωγή. Οι Μητσοτάκηδες - λέει - είναι Κρήτες. Καλά! Τ άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;; Συναισθηματικά δεν τους δένει τίποτα με την Ελλάδα ως πατρίδα. Τυχαία γεννήθηκαν εδώ σ' αυτά τα χώματα. Εάν ένα ποντίκι τυχόν γεννηθεί σε στάβλο κανένας δεν θα το πει άλογο. Οι Αρμένισσες μάνες δείχνουν τον δρόμο. 'Οπως αυτή η περήφανη και άξια γυναίκα στη φωτογραφία. 'Αξια μάνα και σύζυγος. Δύο στοιχεία που λείπουν από τις σύγχρονες Ελληνίδες. Γι' αυτό ως χώρα πάμε κατά διαβόλου. Το πρόβλημα σ' εμάς είναι πνευματικό, πολιτιστικό και πολιτισμικό. Ουχί οικονομικό. Οι σύγχρονοι Ελλαδίτες έχουν διακόψει οποιαδήποτε σχέση με τον Θεό και την Πατρίδα. Δεν έχουν κανένα συναισθηματικό δεσμό με τούτη την άγια γη. Δεν την πονούν. Δεν νοιάζονται καν γιά το σε ποιών τα χέρια, τελικά, θα καταλήξει. Ζουν και κινούνται γιά την πάρτη τους αλλά και με έναν τρόπο με τον οποίο δεν διαφέρει εάν κινούνταν, ζούσαν, ανέπνεαν και δούλευαν σε χώρα της αλλοδαπής. Γιά να θυσιαστείς γιά κάτι θα πρέπει πρωτίστως να το αγαπάς πραγματικά και με πάθος. Είτε αυτό είναι πρόσωπο, πατρίδα, ιδέα κλπ. Με αυτή την προϋπόθεση μονάχα υπάρχει περίπτωση να δώσεις το αίμα σου και τη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!