Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε ! Η επίσημη ιστοσελίδα της Αυστραλιανής Κυβέρνησης ΟΜΟΛΟΓΕΙ ότι τα 'τεστ' που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση της «ασθένειας» Covid είναι παντελώς Α Ν Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Α!!!

 

Η Διοίκηση Θεραπευτικών Προϊόντων (Therapeutic Goods Administration), μια κυβερνητική υπηρεσία της Αυστραλίας, ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι υπάρχουν «λίγα αποδεικτικά στοιχεία» για την αξιολόγηση της «κλινικής χρησιμότητας» των τεστ με την μέθοδο PCR ή των εξετάσεων αίματος.
 
Άρθρο του David Jamess, Off Guardian
Μετάφραση Απολλόδωρος

 
Australian Govt’s OWN WEBSITE admits Covid tests are totally unreliable – OffGuardian
 
Υποθέστε ότι πηγαίνετε σε ένα γιατρό που υποψιάζεται ότι μπορεί να έχετε μια σοβαρή ασθένεια. Ο γιατρός σας πληροφορεί ότι υπάρχουν δύο (2) μόνον διαθέσιμα τεστ. 
 
Με το πρώτο τεστ, ένα επίχρισμα,o γιατρός δεν θα γνωρίζει εάν έχετε ή όχι την ασθένεια, σε περίπτωση που το τεστ βγεί «θετικό».
 
Με το δεύτερο τεστ, ένα αιματολογικό τεστ, ο γιατρός γνωρίζει με βεβαιότητα ότι το τεστ αυτό δεν έχει καμία αξία στην ανίχνευση της νόσου. 
Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε εχέφρων ασθενής να ικανοποιηθεί με αυτή την κατάσταση;; 
 
Ασφαλώς και όχι. 
Ωστόσο, αυτό ακριβώς ΟΜΟΛΟΓΕΙ η αυστραλιανή κυβέρνηση, ότι έτσι έχει η κατάσταση με τα τεστ ανίχνευσης του κορανοϊού (SARS-Cov2).
 
Μπορείτε να το βρείτε αναρτημένο στον επίσημο ιστότοπο της Αυστραλιανής κυβέρνησης για «επαγγελματίες υγείας» της Διαχείρισης Θεραπευτικών Προϊόντων (TGA): [1] *** (αλλά και σαν στιγμιότυπο οθόνης στο τέλος του άρθρου) 
 
***Σημειώνεται ότι μετά την συνταρακτική αυτή Αποκάλυψη του άρθρου. με ημερομηνία 5 Σεπτεμβρίου 2020, η Αυστραλιανή Κυβέρνηση, απάλειψε τμήματα της Δημόσιας Ομολογίας της [2] 
 
«Ο βαθμός συσχέτισης ενός θετικού αποτελέσματος της μεθόδου PCR με τη μολυσματική κατάσταση ενός ατόμου, εξακολουθεί να διερευνάται.» 
Και: 
 
«Υπάρχουν περιορισμένα διαθέσιμα στοιχεία για την αξιολόγηση της Ακρίβειας και της Κλινικής Χρησιμότητας των διαθέσιμων τεστ COVID-19.» 
[Επισυνάπτουμε επίσης ένα στιγμιότυπο οθόνης, σε περίπτωση που αφαιρέσουν ή καταργήσουν τις πληροφορίες.] [3] 
 
Με άλλα λόγια, αυτοί που εμείς ονομάζουμε «αυθεντίες της Υγείας» και εμπιστευόμαστε απόλυτα, Δεν γνωρίζουν, για την ακρίβεια, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ εάν ένα άτομο έχει μολυνθεί ή όχι σε περίπτωση που το τεστ αποδειχθεί «θετικό». 
 
Η TGA παραδέχεται επίσης ότι η «αξιοπιστία των αποδεικτικών στοιχείων» είναι αβέβαιη λόγω της «περιορισμένης βάσης δεδομένων». 
 
Γνωρίζουν ότι τα τεστ με την μέθοδο PCR τους είναι αναξιόπιστα και τα ορολογικά (αιματολογικά) τεστ είναι ΑΧΡΗΣΤΑ, έτσι αποκρύπτουν, σε κοινή θέα, το γεγονός αυτό, με την ελπίδα ότι κανέναςδεν θα το εντοπίσει. 
 
Ωστόσο, ορίζουν ως «κρούσμα» κάποιον με «θετικό» τεστ (διαστρέφοντας την έννοια του κρούσματος που σημαίνει «ενεργή λοίμωξη», δηλαδή για κάποιον που είναι πραγματικά ασθενής) και έτσι αυξάνουν τον αριθμό των, ανυπόστατων, «κρουσμάτων», και στην συνέχεια δικαιολογούν τις βάρβαρες, καταχρηστικές και παράλογες Ολικές Απαγορεύσεις Κυκλοφορίας (lockdowns) στη Μελβούρνη (τόπος κατοικίας του αρθρογράφου αλλά και σε ολόκληρο τον Κόσμο). 
 
Το χειρότερο όμως είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού πιστεύει στην αδυσώπητη προπαγάνδα των ΜΜΕ(ξαπάτησης) και είναι περισσότερο από πρόθυμοι να επιτίθενται στους συμπολίτες τους που έχουν διαφορετική άποψη, δαιμονοποιόντας τους ως «τόσο εγωιστές» και ζητωκραυγάζουν όταν τους επιβάλλονται πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων Ευρώ. [3] 
 
Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των σοβαρών και κρίσιμων ασθενών (που θα έπρεπε να εμπίπτουν στο πραγματικό ορισμό του «κρούσματος») δεν έχει ξεπεράσει τους 70 στην Αυστραλία από τότε που ξεκίνησε η «πανδημία»- σε πληθυσμό 24 εκατομμυρίων. 
 
Οι κατά κεφαλήν θάνατοι είναι περίπου 26 ανά εκατομμύριο για μια περίοδο έξι μηνών, ένα ελάχιστο κλάσμα συγκριτικά με άλλες χώρες. 
 
Ακόμη χειρότερα, και στην Αυστραλία έχουν ακολουθηθεί οι ίδιες εξωφρενικές απατεωνίστικες πρακτικές σχετικά με τις αιτίες θανάτου όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες Χώρες. 
 
Ο επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας στη Βικτώρια παραδέχτηκε ότι δεν διεξήγαγαν τεστ για τον «ιό», υποθέτοντας ότι αν υπήρχε κάποιο σύμπτωμα που έμοιαζε με την γρίπη, πρέπει να είναι COVID-19!!! 
 
Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι θάνατοι απο γρίπη στην Αυστραλία, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, είναι ασυνήθιστα χαμηλοί. [4] 
'Οσον αφορά τις εξετάσεις αίματος η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. 
 
Το Ινστιτούτο Doherty έχει ελέγξει περίπου μισή δωδεκάδα από τις ορολογικές (αιματολογικές) εξετάσεις (τεστ) που είναι διαθέσιμες στην αγορά και κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: 
«Συνολικά, τα ευρήματά μας συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις πρόσφατες δηλώσεις θέσεων του Δικτύου Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας (PHLN) και του Βασιλικού Κολλεγίου Παθολόγων Αυστραλασίας (RCPA) ότι οι ορολογικές δοκιμές (τεστ) έχουν περιορισμένο,εάν υποτεθεί ότι υφίσταται, ρόλο στη διάγνωση της οξείας μόλυνσης από COVID-19 ». 
 
Στο ίδιο συμπέρασμα έχουν καταλήξει και άλλοι Υγειονομικοί Ερευνητικοί Οργανισμοί. 
Η Beaumont Health στο Μίσιγκαν διεξήγαγε μια διαχρονική μελέτη, ξεκινώντας στα μέσα Απριλίου 2020, που σκόπευε να εξετάσει τα ποσοστά μόλυνσης σε εργαζομένους στον τομέα της υγείας που θεωρείτο ότι εκτέθηκαν στον «ιό». [5] 
 
Η μελέτη βασίστηκε σε ορολογικές εξετάσεις (τεστ) διενεργούμενες σε μεγάλο αριθμό εργαζομένων. [6] 
 
Ποιό λοιπόν ήταν το συμπέρασμα της μελέτης (η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολο να εντοπιστεί); [7] 
 
«Απαιτούνται επειγόντως κλινικές μελέτες υψηλότερης ποιότητας που να αξιολογούν τη διαγνωστική ακρίβεια των ορολογικών εξετάσεων για το Covid-19. Επί του παρόντος, τα διαθέσιμα στοιχεία ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ των υπαρχόντων ορολογικών εξετάσεων (τεστ)στους Υγειονομικούς Χώρους.» 
 
ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ορορολογικές (αιματολογικές) εξετάσεις-τεστ είναι ΑΧΡΗΣΤΕΣ. 
Πρέπει να αναρωτιέστε γιατί. 
 
Η πρώτη εξήγηση που έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν υπάρχουν εκείνα τα στοιχεία/πληροφορίες που απαιτούνται για να ελέγξουν με αξιόπιστο τρόπο την Ύπαρξη του «ιού». 
 
Το Ινστιτούτο Doherty για να ελέγξει ένα κινέζικο κιτ της μεθόδου PCR χρησιμοποίησε έναν τεχνητά δημιουργημένο «ιό». 
Το κρίσιμο ερώτημα είναι γιατί δημιούργησαν ένα τεχνητό «ιό»; 
Υπάρχουν μερικές πολύ κρίσιμεςερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν εδώ, αλλά οι Αυστραλοί, αποκαλούμενοι, δημοσιογράφοι, με κάποιες εξαιρέσεις, δεν έχουν καμία διάθεση να ρωτήσουν καμία από αυτές. 
 
Είναι πολύ απασχολημένοι να αυξάνουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα πλήθη φοβισμένων ανθρώπων. 
Έτσι παπαγαλίζουν συνεχώς το αφήγημα των πολιτικών και των κρατικών «υγειονομικών συμβούλων» με στόχο την μετατροπή της Victoriaσε μια Υγειονομική Αστυνομοκρατούμενη Πολιτεία. 
 
Στη Μελβούρνη υπάρχουν Καθολικές Απαγορεύσεις Κυκλοφορίας (lockdowns) μεταξύ 8 μ.μ. και 5 π.μ., άτομα που οδηγούνται στη φυλακή επειδή δεν φορούν μάσκες, οιαστυνομικοί περιπολούν στους δημόσιους χώρους για να διασφαλίσουν ότι τηρούνται οι εντολές των κρατικών «υγειονομικών συμβούλων », βίαια, εάν είναι απαραίτητο, και άλλες εξοργιστικές και πρωτοφανείς συμπεριφορές στυγνών ολοκληρωτικών καθεστώτων. 
 
Ο πρωθυπουργός, Daniel Andrews θέλει να παρατείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για άλλους 12 μήνες, ώστε να μπορεί να παραδώσει όλες τις αποφάσεις και ουσιαστικά την κυβέρνηση στον Αρχηγό Υγείας ισχυριζόμενος ότι πράττει…. το σωστό. 
 
Τόσο οι πολιτικοί όσο και τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (εξαπάτησης) κρώζουν ακατάπαυστα ότι ακολουθείται «πολιτική βάσει αποδεικτικών στοιχείων» και ότι «ακολουθείται η επιστήμη». 
Αυτά όμως είναι Ψέμματα!!! 
 
Βασίζονται σε τεστ που, η ίδια η κυβέρνηση ΟΜΟΛΟΓΕΙ ότι ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. 
Η Ομολογία αυτή δεν συνιστά κάποια αντικρουόμενη θέση μεταξύ των κρατικών «υγειονομικών συμβούλων». 
Είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ της ίδιας της κυβέρνησης. 
 
Είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο και εάν υπήρχαν πραγματικά δημοκρατικά μέσα ενημέρωσης, η κυβέρνηση θα είχε ήδη εκτεθεί και κατηγορηθεί για βαριά ανικανότητα και πολιτική βία αφού καταπατά ξεδιάντροπα όλες τις ατομικές ελευθερίες. 
 
Πολίτες της Victoria που προσπαθούν να οργανώσουν ειρηνικές διαμαρτυρίες συλλαμβάνονται στα σπίτια τους και κατηγορούνται αόριστα για δήθεν «υποκίνηση», κατηγορίες που επιφέρουν σοβαρές ποινές σε βάρος τους. 
 
Η αστυνομία, απροκάλυπτα, έχει περιπέσει σε κατάσταση πλήρους υποκρισίας. [8], [9] 
 
Ο Ντέιβιντ Τζέιμς είναι δημοσιογράφος επιχειρήσεων, οικονομικών, συντάκτης και σατιρικός αρθρογράφος για πάνω από 30 χρόνια. 
Έχει διδακτορικό στην αγγλική λογοτεχνία και ο ιστότοπός του είναι bardbitesback.com 
 
Πηγές: 
 
[1].-- COVID-19 testing in Australia - information for health professionals | Therapeutic Goods Administration (TGA) 
[2].-- Η ιστοσελίδα όπως έχει σήμερα, μετά την μερική απαλοιφή της Δημόσιας Παραδοχής της Αυστραλιανής Κυβέρνησης 
COVID-19 testing in Australia - information for health professionals | Therapeutic Goods Administration (TGA) 
[3] 'Utterly selfish': Lockdown protest planner arrested, faces $20,000 penalty 
[4] Australia sees huge decrease in flu cases due to coronavirus measures | New Scientist 
[5] Diagnostic accuracy of serological tests for covid-19: systematic review and meta-analysis | The BMJ 
[6] Beaumont Health launches nation’s largest serological testing study for COVID-19 antibodies | Beaumont Health 
[7] Kassy Keys - Peaceful Protest was organised by this lady... | Facebook 
[9]
 

http://koukfamily.blogspot.com/2020/10/covid.html
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!