Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΟΥΑΟΥ! ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ… «ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ» ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΟΥ 'DEΒ' ! ! !

 

...ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ  Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Α!
ΠΛΑΤΙΑ - ΠΛΑΤΙΑ!
Ε  Κ  Α  Τ  Ε  Ρ  Ω  Θ  Ε  Ν....



Βρε τους… φίλους μας τους Αμερικάνους! Που πολύ μας… αγαπούν και μας προστατεύουν από πάσαν… νόσον, αλλά…

Στην… πολυπολιτισμική Θράκη, λοιπόν, βρέθηκαν αυτές τις ημέρες ο επιτετραμμένος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, Ντέϊβιντ Μπέργκερ, με την νέα (πόσες  ημέρες τάχα συμπλήρωσε στήν πατρίδα μας καί έσπευσε εκεί;) γενική πρόξενο των ΗΠΑ στήν Θεσσαλονίκη, Ελίζαμπεθ Λι. 

Κι εκτός από τις τοπικές «αρχές» της περιοχής, συναντήθηκαν και με εκπροσώπους του τουρκοκόμματος 'DEB', που δηλώνουν «Τούρκοι», αγωνίζονται κατ’ αρχάς για την αναγνώριση τουρκικής – κι όχι μουσουλμανικής - μειονότητος στην περιοχή και καταγγέλλουν ...διακρίσεις της Ελλάδος εις βάρος των «Τούρκων». 

Με απώτερο σκοπό, να «κοσσοβοποιήσουν» την Θράκη, όταν θα βρουν την ευκαιρία!

Οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί, δήλωσαν ενθουσιασμένοι (!) από τη συνάντηση με τους Τουρκαλάδες, καθώς και από «τον αρμονικό συνδυασμό πολιτισμών σε αυτή την περιοχή». 

Κι όλα αυτά, την ίδια ώρα που το – συνοδευόμενο από τον μισό τουρκικό στόλο - 'Oruc Reis' έχει φτάσει 4 ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο, σύμφωνα με τους Τούρκους, κι 8-9 σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Μητσοτάκη!

Τέτοιους… φίλους θέλουμε, μωρέ! 
Να μας… αγαπάνε και να μας συμπαρίστανται στις… δύσκολες ώρες!

https://ethnikismos.net/2020/10/21/%ce%bf%cf%85%ce%b1%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%b9-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bc/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!