Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Π Ε Θ Α Ν Ε ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΙΜΩΤΑΣ, μόλις στά 56 του....


Δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά τον κύριο Στέφανο Σιμώτα και δεν μας αρέσει καθόλου να κατατάσουμε τους ανθρώπους σε κατηγορίες έμψυχων-άψυχων. 
Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά στις ημέρες της ξεδιάντροπης ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ που ζούμε. 



Δεν έχετε ακόμη καταλάβει το σατανικό σχέδιο των ιερατείων, άρα μετά από τόσες ενδείξεις και αποδείξεις δεν μπορείτε να καταλάβατε τι θα συμβεί με την ψυχή σας. 

Είναι πράγματι άψυχοι και ανόητοι σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο συνείδησης για να το αντιλειφθούν. 
Κουράγιο σε όλους τους έμψυχους που θα μαζεύουν τα πτώματα από τους δρόμους... 

Η είδηση από το 'Μακελειό' που είναι μες τα πράγματα, αλλά "ξεχνάει" όμως το πολυτιμότερο κομμάτι, αυτό της ύπαρξης του ανθρώπου και της ψυχής του. 

  Ο μόλις 56 ετών δημοσιογράφος Στέφανος Σιμωτας έφυγε στα 56 του (τυχαίο; ) μετά τον πειραματικό εμβολιασμο του με τη δεύτερη δόση. 

Πρόσφατα του είχε χορηγηθεί και η δεύτερη δόση του εμβολίου ενώ τις τελευταίες ώρες μετά το εμβόλιο ήταν αρκετά καταβεβλημένος από την διαδικασία. 

ΕΝΑΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. 
Ο θάνατος του αδικοχαμένου να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο και τον καλό λόγο στο στόμα. 

Η είδηση του πρόωρου χαμού του έσπειρε την θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. 

Πουθενά δεν βλέπουμε μια αναφορά στο 'Μακελειό' για το πολυτιμότερο κομμάτι της ύπαρξης της ψυχής του ανθρώπου, και της μαζικής εξόντωσης από τα εμβόλια των ψυχανώμαλων εξουσιών, εκτός και αν μας ξέφυγε. 
Όλα είναι πιθανά.

KORAKAS NEWS

https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/05/sas-exoume-exigisei-ti-tha-pathete.html

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!