Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Στά δικαστήρια στέλνει την κυβέρνηση Biden λευκός α ν ά π η ρ ο ς αγρότης, γιά τό ρατσιστικό πρόγραμμα διαγραφής χρεών (στο οποίο αποκλείονται οι ...λευκοί)


Ένας λευκός αγρότης με αναπηρία, που εργάζεται σε αγρόκτημα με αγελάδες γαλακτοπαραγωγής στο Ουϊσκόνσιν, μήνυσε τη κυβέρνηση του (ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ) Μπάϊντεν για ένα πρόγραμμα διαγραφής δανείων λόγω COVID-19, ισχυριζόμενος ότι είναι ρατσιστικό, επειδή οι λευκοί δεν είναι επιλέξιμοι!

Ο Adam Faust, κάτοικος του Chilton που έχει δύο προσθετικά πόδια, συγκαταλέγεται ανάμεσα σε πέντε αγρότες των μεσοδυτικών πολιτειών που πρόσφατα υπέβαλαν αγωγή κατηγορώντας την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ότι παραβιάζει τα συνταγματικά τους δικαιώματα, όπως ανέφερε το κανάλι 'WLUK'.

«Εάν οι ενάγοντες ήταν επιλέξιμοι για το επίδομα διαγραφής δανείου, θα είχαν την ευκαιρία να κάνουν πρόσθετες επενδύσεις στην ιδιοκτησία τους, να επεκτείνουν τις εκμεταλλεύσεις τους, να αγοράσουν εξοπλισμό και προμήθειες και να υποστηρίξουν με άλλο τρόπο τις οικογένειές τους και τις τοπικές κοινότητες», αναφέρει η αγωγή.

«Επειδή όμως οι ενάγοντες δεν είναι επιλέξιμοι ακόμη και να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα μόνο λόγω της φυλής τους, τους απαγορεύεται η ίση προστασία του νόμου και συνεπώς υπέστησαν ζημιά», συνεχίζει.

Ο Faust, ιδιοκτήτης των Faust Farms, αναφέρει ότι το πρόγραμμα είναι «πέρα ως πέρα ρατσιστικό».

Το Αμερικανικό Σχέδιο Διάσωσης (American Rescue Plan) παρέχει 4 δισεκατομμύρια δολλάρια για την διαγραφή δανείων για κοινωνικά μειονεκτούντες αγρότες και κτηνοτρόφους, σύμφωνα με την αγωγή, η οποία αναφέρει ότι «κοινωνικά μειονεκτούντες» είναι μόνο εκείνοι που είναι μαύροι, Ινδιάνοι, ισπανόφωνοι, Ασιάτες, κάτοικοι της Αλάσκας, ή των νησιών του Ειρηνικού, ανάφερε το 'WLUK'.

«Δεν έχω δει ποτέ κανένα κυβερνητικό πρόγραμμα που να βασίζεται αποκλειστικά σε αυτό. 

Θέλω να πω, αν θα ήταν ενάντια σε οποιαδήποτε άλλη φυλή, όλοι θα είχαν ξεσηκωθεί και θα παραπονιόνταν», πρόσθεσε.

«Εάν δεν είστε λευκοί, θα λάβετε το προνόμιο. Εάν είστε λευκοί, δεν θα το λάβετε», είπε ο δικηγόρος Daniel Lennington του Ινστιτούτου Νόμου και Ελευθερίας του Ουισκόνσιν - το οποίο υπέβαλε την αγωγή εκ μέρους των αγροτών από το Ουϊσκόνσιν, τη Μινεσσότα, τήν Νότια Ντακότα καί τό Οχάϊο.

Εμφανιζόμενος στό κανάλι 'Fox News' την Τετάρτη το βράδυ, ο Faust είπε ότι «δεν μπορούμε να έχουμε μια κυβέρνηση που επιλέγει σε ποιον πρόκειται να δώσει οποιοδήποτε πρόγραμμα με βάση μόνο το χρώμα του δέρματός τους»!

«Αυτό που όλοι μάθαμε από μικρά παιδιά είναι ότι ο ρατσισμός είναι λάθος και τώρα, ξαφνικά, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση φαίνεται να πιστεύει ότι ο ρατσισμός είναι αποδεκτός», ισχυρίστηκε. 


ΚΟ / πηγή
http://redskywarning.blogspot.com/2021/05/biden.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!