Σάββατο, 15 Μαΐου 2021

Μάθημα Ιστορίας σε Τούρκους ΠΑΛΙ από υιό Νετανιάχου! - «Γ ε ν ο κ τ ό ν ο ι Ελλήνων Χριστιανών ! - Ήρθατε από τά βάθη της Ασίας »!!!....


ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ,
ΕΥΑΡΙΘΜΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ (;) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ (!) Ο
ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;
«Παράνομη η κατοχή της Κωσταντινουπόλεως, της βόρειας Κύπρου, της Συρίας & του Κουρδιστάν! - Ήρθατε από τήν Ασία»!Ξεσπάθωσε εκ νέου ο υιός του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, Γιαίρ Νετανιάχου κατά της Τουρκίας, μετά την προχθεσινή διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε από τουρκικά 'τρολς' για την ανάρτησή του στο 'twitter' όπου είπε «Τερματίστε την κατοχή του Κουρδιστάν και της Βόρειας Κύπρου!».

Συγκεκριμένα επανήλθε κάνοντας μάθημα ιστορίας στους Τούρκους

«Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ – ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας.

Δεν είστε γηγενείς στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και κάνατε Γενοκτονία στον τοπικό Ελληνικό χριστιανικό πληθυσμό.

Η Ιντσαμπούλ είναι στην πραγματικότητα Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα!

Κάνατε επίσης γενοκτονία στους Αρμένιους.

Αυτήν τη στιγμή κατέχετε παράνομα τήν βόρεια Κύπρο, τήν βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν.

Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα που θέλει να καταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως στις ημέρες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.»


Η τοποθέτηση αυτή έγινε ήδη 'viral' στο 'twitter'  με τα τουρκικά 'τρολς' να εξοργίζονται ακόμη περισσότερο για τις ιστορικές αλήθειες του υιού Νετανιάχου.

sigma
&
https://www.epilekta.com/2021/05/blog-post_73.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!