Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ( οι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ! ) τά μικρά παιδιά ΚΑΙ στήν Γερμανία!

 


Κάτι που θεωρούμε  ε π ι κ ί ν δ υ ν ο  και θυμίζει άλλες (μακρυνές) εποχές, είναι οτι η κυρία Alena Buyx, που απο το 2020 είναι διορισμένη πρόεδρος της λεγόμενης Γερμανικής Επιτροπής Ηθικής, δήλωσε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό 'WELT', 


ότι “επειδή ακόμα δεν υπάρχουν εγκεκριμένα εμβόλια για τα παιδιά, θα πρέπει (!) πρώτα να τα ΄δώσουμε΄ σε παιδιά για παράδειγμα με ....σύνδρομο 'down', ή και σε παιδιά με καρδιακά προβλήματα, ώστε μετά να κρίνουμε (!!!) απο τα αποτελέσματα και τις μελέτες”!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 32''.


https://www.youtube.com/watch?v=NNAGvnmvwcA
.——————————————————
Βάση δεδομένων EMA: 1268 περιπτώσεις ανεπιθύμητων παρενεργειών σε παιδιά ηλικίας έως 17 ετών.

-----------------------------------------------


Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα, όλες οι επιστημονικές μελέτες που έχουν γίνει αποδεικνύουν ότι στα παιδιά, η μεταδοτικότητα και πόσο μάλλον η θνησιμότητα είναι σχεδόν μηδενική και σύμφωνα με την έρευνα του Ιωαννίδη (που είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα του Π.Ο.Υ.), χαμηλότερη ακόμα και από την αντίστοιχη της εποχικής γρίπης (που φαίνεται ότι ...ξεχάστηκε).

Μιας και η Ελλάδα αντιγράφει τους, επιστημονικά αβάσιμους, νόμους της Γερμανίας, να ετοιμάζεστε για πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον.

Το να εμβολιάζεις υγιείς ανθρώπους με ένα εμβόλιο το οποίο θα βρίσκεται σε πειραματική φάση μέχρι το 2023, είναι σαν να βάζεις σε παραγωγή ένα αυτοκίνητο χωρίς να έχεις δοκιμάσει τα φρένα, τα ηλεκτρικά και τους αερόσακκους (όπως έξυπνα έγραψαν Γάλλοι επιστήμονες πρόσφατα).

Αυτή τήν στιγμή,τοπικοί ηγέτες αποφασίζουν χωρίς να βασίζονται σε στοιχεία και παραβιάζουν συστηματικά, βασικές αρχές και συμβάσεις της ΕΕ και διεθνών συνθηκών.

https://www.eyewideopen.org/?p=1187

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!