Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι πραγματάκια άλλη μια φορά...

 

Στην φωτογραφία αυτή (από εδώ) βλέπετε την απόλυτη αντιστροφή του θελήματος του Χριστού, από τους σατανιστές. Το ίδιο 'μοτο' που ακολουθεί και ο Δυσώνυμος....



Λοιπόν.. να αρχίσουμε με αφετηρία, το ότι τούς εμβολιασμούς δεν θέλουν να μάς τους κάνουν για την κορωνομπούρδα κι ότι η κορωνομπούρδα κατασκευάστηκε για να μάς κάνουν αυτά τα εμβόλια.

Έχουν σκυλιάσει κυριολεκτικά να μάς τα κάνουν! Στην Κύπρο, για την ώρα, μπορούν να ταξιδέψουν όσοι νόσησαν και συνήλθαν, αλλά στην Ελλάδα, ο Κούλης θέλει τώρα να εμβολιαστούν και όσοι είχαν νοσήσει. 



Γιατί χρυσέ μου, οπτασία μου, τέρη μου, θέλεις να κάνεις έστω και ένα μοναδικό εμβόλιο σε αυτούς που είχαν νοσήσει, εφόσον αυτοί έχουν φτιάξει ήδη μόνοι τους αντισώματα κατά του υποτιθέμενου ιού σου; 

Τί θέλεις να τούς βάλεις μέσα στο σώμα τους; 

Τί θέλεις να βάλεις μέσα στο σώμα της ΕΜΑΚ

Τί θέλεις να βάλεις μέσα στο σώμα όλων των Ελλήνων; 

Γιατί στέλνεις τον Χαρδαλιά στην Κάλυμνο; 

Και γιατί πραγματικά αυτές τις ημέρες άρχισε να γεμίζει με νοσούντες το νοσοκομείο της, από την στιγμή που καταφέρατε να εμβολιάσετε εκεί περίπου 5.000 κατοίκους; 

Γιατί έχεις φαγωθεί να εμβολιάσεις όλους τους κατοίκους του Αιγαίου; 

Θέλεις να επιταχύνεις την αντικατάστασή τους με τα λαθροσκ@τά που μάς φέρνεις στην Ελλάδα και των οποίων η εισβολή θα ενταθεί όσο καλοκαιριάζει; 

Αυτούς γιατί δεν τούς εμβολιάζεις;

Αγαπητοί αναγνώστες, το ιστολόγιό μας θα το καταθέσει ξεκάθαρα:

Θεωρούμε ότι με το βρωμο-εμβόλιο εισάγουν στο σώμα μας την τεχνολογία του κακού. 

Όχι αύρα δεν θα φαίνεται αν βγάλουν ακτινογραφίες 'κίρλιαν' στους εμβολιασμένους.. αλλά ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ, ΑΨΥΧΑ ζόμπι, και είμαστε από τους πρώτους που σάς το είχαμε πει. 

 Όσοι δεν ψοφήσουν από τα εμβόλια -σύντομα ή με την πάροδο ολίγων ετών- θα αναπτύξουν ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΕΛΜΑ, αν όχι επιθετικότητα και άλλα παρατράγουδα..

Εν ολίγοις.. ας το πάρουμε είδηση και όσοι δεν το πήραμε έως τώρα: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ! - ή αν θέλετε.. "προάγγελος του τελικού σφραγίσματος" 

- Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.. ουδεμίαν ευθύνη φέρει ο Θεός. Κάνατε την επιλογή σας όσοι εμβολιαστήκατε, έστω κι αν ήταν για να μην χάσετε τη δουλειά σας και πεινάσουν τα παιδιά σας. 

Και ντροπή και αίσχος ειδικά σε εσάς που θα αφήσετε να εμβολιαστούν και τα παιδιά σας! 

Το έχουμε πει επίσης δεκάδες φορές: 
Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, και ο Χριστός θα το αναγνωρίσει αυτό αμέσως στον κάθε έναν ξεχωριστά, και ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ να τού ταΐσει τα παιδιά. και δεν χωράει αμφιβολία επ'αυτού.


Δεν θέλετε να τα πιστέψετε όλα αυτά; 

΄Ε τότε μην ξαναπάτε στην εκκλησία, και ειδικά αν είναι να φοράτε το προσβλητικό για τον Χριστό φίμωτρο/μάσκα. 

Αυτός είναι που δεν σάς θέλει εκεί έτσι, και όχι οι παπάδες που διώχτηκαν. Ο Χριστός απεχθάνεται τους υποταγμένους. 

Γιατί οι υποταγμένοι αποδεικνύουν με την στάση τους ότι αντί να έχουν φόβο Θεού, φοβούνται τον κάθε ένα αντίχριστο και ανθέλληνα που "κυβερνάει" τη χώρα.

Δεν έχω να σάς πω τίποτα περισσότερο. 

Μερικά σύντομα μηνυματάκια απλά ήθελα να σάς μεταφέρω σήμερα με αυτό το κειμενάκι, και ελπίζω να τα εισπράξατε μέσω της κεφαλαιογράμματης γραφής τους...

Καλή Φώτιση σε όλους μας!!!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/05/blog-post_78.html


3 σχόλια:

  1. Elderly woman in tears kisses feet of angry LGBT activist, then they make sign of Cross together

    https://rumble.com/vgzhb9-elderly-woman-in-tears-kisses-feet-of-angry-lgbt-activist-then-they-make-si.html?utm_source=LifeSite+Video+News&utm_campaign=6bb02ad0ee-saturday_3_29_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_747195aa73-6bb02ad0ee-412384502

    ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από την Πολωνία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. στο βίντεο βλέπουμε μια ομάδα γυναικών που προσεύχονται με το ροζάριο. την ίδια στιγμή μια νεαρή κοπέλα τυλιγμένη με τη σημαία του ΛΟΑΤΚΙ στέκεται πίσω τους φωνάζοντας και κοροϊδεύοντας. ξαφνικά μια γιαγιούλα σκύβει και φιλάει τα πόδια της κοπέλας, κάνοντάς την να λυγίσει. στο τέλος η κοπέλα κάνει το σημείο του Σταυρού μαζί με τη γιαγιούλα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θερμές ευχαριστίες γιά τό εξαιρετικώς ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ αυτό 'βίντεο' που είναι κυριολεκτικό ΜΑΘΗΜΑ γιά όλους τούς πιστούς, γιά τό πώς γίνονται καί ΘΑΥΜΑΤΑ όταν υπάρχει ζεστή προσευχή καί Πίστη!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!