Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Τί ΨΥΧΗ θά παραδώσετε; Μετά τόν μητρ. Δράμας και ο Σιδηροκάστρου Μακάριος!... Τ ι μ ώ ρ η σ ε Ιερείς γιά ...απειθαρχία στίς εντολές των μέτρων για την Ανάσταση! ( Β ί ν τ ε ο )


 (Βίντεο)

 

  Τά σημεῖα τῶν καιρῶν!
"καί ἐχθροί τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκειακοί αὐτοῦ"!

Ἄν δέν θέλετε νά γίνεται "μπάχαλο" Σεβασμιώτατε,
ὑπάρχει τρόπος!

Ὑπακοή στόν Κύριο ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστό
καί ὄχι στόν Καίσαρα,
ὥστε νά μήν σκανδαλίζετε οἱ Ἀρχιποιμένες
τό ὑπόλοιπο πλήρωμα τῆς Ἐκκλησίας!
"Ἀντάρτικο" κάνουν ὅσοι (κληρικοί, λαϊκοί)
φεύγουν ἀπό τά διατεταγμένα
τῆς Ἐκκλησίας μας,
ὑπακούοντας ὡς Ἀρχηγό τῆς Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ
τόν Καίσαρα...
καί ὄχι αὐτοί πού τά διαφυλάττουν! 

Σε ποινή αργίας σε ιερείς και αφαίρεση οφικίων προχώρησε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος προκειμένου να τιμωρήσει τους ιερείς του, οι οποίοι δεν υπάκουσαν κατά την Μεγάλη εβδομάδα και την ημέρα της Ανάστασης, στις απόφασης της Ιεράς Συνόδου και τις εντολές που τους έδωσε.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος ξεκαθάρισε, πώς προχώρησε στην τιμωρία των ιερέων του προκειμένου, ούτε η εκκλησία αλλά ούτε και η Μητρόπολη του να μετατραπούν… σε μπάχαλο!

 

 Ἀκολουθεῖ βίντεο:

 


 

 https://www.youtube.com/watch?v=7S-CM9uXcms&feature=emb_title

 

Πηγή:
https://serres24.gr/%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B9%CE%B5%CF%81/
 
Συναφές ἄρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Ο λογος του Κυριου
    οτι οποιος αλλαξει και ενα γιωτα απο τον λογο του δεν θα μπει στη Βασιλεια του
    σημφωνα με το Ευαγγελιο ο Χριστος αναστηθηκε την τριτη ημερα
    ο Αρχιεπισκοπος και οι ομοφρονουντες μ αυτον θελουν να τον αναστησουν τη δευτερη ημερα.
    Ο Θεος μεν τους εδωσε εξουσια του δεσμειν και λυειν αμαρτιες
    αλλα δεν τους εδωσε εξουσια να αλλαξουν το Ευαγγελιο,
    το οποιο τις τελευταιες ημερες πολλοι πνευματικοι ηγετες προσπαθουν να αλλαξουν και να προσαρμωσουν συμφωνα με τα συμφεροντα τους πχ Πατριαρχης Βαρθολομαιος ολοι οι μυστες των θρησκειων σωζουν,δεν ειναο ο Χριοστος ο μοναδικος σωτηρας εν απολυτω εννοια ολοκληρου της ανθρωποτητος αλλα ,αι ο Βουδας και ο Μωαμεθ ,αποκαλοντας το κορανιο αγιο.
    Τορα δεν βρισκοντε οι Νερωνες μονον εκτος Εκκλησιας ,πολιτικοι ηγετες,αλλα και εντος της Εκκλησιας,εδω ισχυει ο λογος του Κυριου και παραδωσει αδελ΄φος τον αδελφο ,επισκοπος τους ιερεις που κανουν το θελημα Κυριου.
    Εχει παντου ο σατανας τους υποτακτικους του,γιαυτο ο πολεμος ειναι και ποιο αβυσαλεως.Αφου χτηπισε και πεσανε οι εκκλησιαστικοι ηγετες διασκορπιζει το ποιμνιο.
    Ενα μας σωζει να κρατησουμε τις παραδωσεις και την παρακαταθηκη που μας παρεδωσε ο Κυριος
    και να πεσουμε ολοι σε μετανοια κληρος και λαος για τις αμαρτιες μας ,αλλα και για τη χλιαρη σταση που κρατησαμε οταν ο Καισας επεβαλε αντιχριστους νομους ,υππερ ομοφυλοφιλιας κλπ αφου δεν συνηντησε καμμια αντιδραση απο μας τους χλιαρους χριστιανους,τοραπροχωρησε στο κλεισιμο των Εκκλξσιων ,στον αποκλεισμο των εορτων μαγαριζοντας και αυτη την εορτη του Πασχα.
    Οταν θα γιορταζουν οι μουσουλμανοι το ραμαζανιο εκει οι αντιχριστοι θα τα αφησουν ολα ελευθερα και θα τους στηριζουν στην ασκησει των θρησκευτικων τους υποχρεωσεων φτανοντας στο σημειο να απαγορευουν τους χριστιανουν να πουλουν κσαι να τρωνε χοιρινο κρεας ,διοτι προσβαλεται το θρησκευτικο αισθημα των μουσουλμανων.
    Αραγε θα ξυπνησουμε και θα υπερασπιστουμε την πιστη εναντι αντιχριστων πολιτικων και αντορθοδοξων θρησκευτικων ηγετων . Η θα σκυψουμε το κεφαλη μη εχοντες αξιοπρεπεια ουτε ισα με εναν κοποπ σιναπεως.
    Ολοι θα λογοθετησουμε ενωπιον του Θεου κληρος και λαος,και ο λαος να μη λεει δεν ειμαι ουτε παποας ,ουτε δεσποτης
    ,εγψ θα κανω υπακοηστους σ αυτους,καλυπτοντας τη δειλια του ,προφασιζομενος προφασεις εν αμαρτιες.
    Αλλα κ ο λαος εχει καθηκον ως βαπισμενος στο ονομα της Αγιας Τριαδος να κανει υπακοη στον Τριαδικο Θεο και οχι τους λυκοποιμενες.
    Ο λαος εσωσε την πιστη οταν λυκοποιμενες αιρετικοι κατοχειροναν τις αιρετικες τους αποψεις με ψευτοσυνοδους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!