Σάββατο 1 Μαΐου 2021

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, επιμένει Καθηγητής Ιατρικής στήν Αγγλία!


Ο συντάκτης του Βρετανικού Ιατρικού Περιοδικού, Ιατρική βασισμένη σε στοιχεία ('British Medical Journal Evidence-Based Medicine'), καλεί να αρθεί η χρήση της μάσκας στα σχολεία, καθώς δεν υπάρχουν καθόλου αποδείξεις ότι αποτρέπουν τήν μόλυνση!


Ο καθηγητής ιατρικής Carl Heneghan και συντάκτης του ιατρικού περιοδικού 'British Medical Journal Evidence-Based Medicine (BMJ) εξέδωσε μια προειδοποίηση, ότι οι μάσκες προσώπου είναι ...."ά χ ρ η σ τ ε ς" και ΔΕΝ προστατεύουν από τήν μόλυνση από τον ιό.

Κατά τήν συνέντευξή του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων σε βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό, ο Heneghan είπε, ότι ούτε το ύφασμα, ούτε το πλαστικό, δεν έχουν αποδειχθεί ότι εμποδίζουν την εξάπλωση ιού και τόνισε πόσο κακό κάνουμε στην υγεία των παιδιών με το νά τά εξαναγκάζουμε να καλύπτουν όλη τήν ημέρα το πρόσωπό τους!



Ο Heneghan είναι διευθυντής του NIHR SCPR Evidence Synthesis Working Group, μιας συνεργασίας εννέα τμημάτων πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε διάφορα πανεπιστήμια της Βρετανίας, επίσης διευθύνει την Oxford Covid Evidence Service που επιβλέπει περισσότερες από 400 δημοσιεύσεις ερευνών σχετικά με τον 'cv-19'....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!