Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Τήν ώρα που «εμβολιαζόταν» ο (Άγγλος ηθοποιός) Άντονι Χόπκινς, η νοσοκόμα ...άδειαζε τήν βελόνα στόν δρόμο!

 

Του ερευνητή – δημοσιογράφου
  

Σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα του κόσμου συνεχίζουν να ξεγελάνε και να…ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τον κόσμο με τους…ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

Δείτε τώρα και τον «εμβολιασμό» του διάσημου ηθοποιού του Χόλλιγουντ  Άντι Χόπκινς (Anthony Hopkins), ο οποίος έκανε πως εμβολιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λος Άντζελες, ενώ, ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!


Προσέξτε τα εξής σημαντικά σημεία του παρακάτω βίντεο του «εμβολιασμού» του Χόπκινς…


  • Η νοσοκόμα του κοιτάει δεξιά και αριστερά να δει αν κάποιος τους βλέπει…

  • Παίρνει μετά τη βελόνα του εμβολίου και…ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…!!!…

  • Και αφού την βελόνα την αδειάσει στο έδαφος, χωρίς να την βάλει καν στο χέρι του Χόπκινς βεβαία, λέει μετά «Τελειώσαμεεεεεε!»

  • Και της απαντάει μετά ο Χόπκινς και της λέει «Χεχεχε. Ναι, τελειώσαμε.»

  • Αλλά παρ´όλο που η νοσοκόμα νόμιζε πως δεν την είδε κανείς, δεν γνώριζε ότι μέσα στο αμάξι του Χόπκινς υπήρχε μια…κρυφή κάμερα που τα κατέγραφε….ΟΛΑ!!! 

  • Και τι είδους μηχανή ήταν αυτή;;; Μπορεί να άνηκε στα ΜΜΕ που τον «εμβολιασμό» του Χόπκινς τον κατέγραφαν (NBC News, δείτε το λογότυπο του βίντεο) και απλά κυκλοφόρησαν το βίντεο χωρίς να προσέξουν καλά τις…ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ….
Ποιο θέατρο καί από τό θέατρο που παίζει ο Χόπκινς!!!

Δείτε τώρα το βίντεο!!!…


Ο βετεράνος Βρετανός ηθοποιός Σερ Άντονι Χόπκινς, εμβολιάστηκε (;;;) κατά του κορονοϊού, στό 'Hollywood Presbyterian Medical Center' στο Λος Άντζελες....

http://www.press-gr.com/2021/05/blog-post_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!