Τρίτη 11 Μαΐου 2021

«Αλλαγή ανθρώπινης συμπεριφοράς»! Το 'πρότζεκτ' που «φ ο υ ν τ ώ ν ε ι» μέ αφορμή τον κορωνοϊό – ΦΩΤΟ



Κομμουνισμός στήν Υγεία;;;


Στην Ελλάδα, κάποιοι από τους «ειδικούς» της κρατικής επιτροπής ανήκαν σε κάποιο κόμμα, κυρίως αριστερόστροφο, και μάλιστα σε κυβερνητική θέση όπως ο κ. Μόσιαλος, ή ήταν απλά υποψήφιοι βουλευτές όπως η κα Λινού.

Το ίδιο συμβαίνει και αλλού, προβληματίζοντας την κοινή γνώμη σχετικά με το αν ορισμένα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας που ακολουθούνται είναι υγειονομικής, ή ιδεολογικής φύσεως....



Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η βρετανική Daily Mail έγραψε ότι η Dr. Susan Michie, μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Ομάδας για την Έκτακτη Ανάγκη (SAGE) της βρετανικής κυβέρνησης με συχνή παρουσία στο βρετανικό δίκτυο BBC, υπέρμαχος των lockdown και των περιοριστικών μέτρων, είναι μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος, κάτι που φαίνεται άλλωστε ακόμα και στο διαδίκτυο

Κόρη δύο μαρξιστών επιστημόνων, η Michie είναι μέλος του κόμματος εδώ και 40 χρόνια, ενώ ήταν παντρεμένη για σχεδόν 20 χρόνια με τον Andrew Murray, ιστορικό μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βρετανίας και θαμαστή του Στάλιν και της Βόρειας Κορέας. 

Υπηρέτησε μάλιστα ως σύμβουλος του Jeremy Corbyn, επικεφαλής του βρετανικού Εργατικού Κόμματος...

«Χρειαζόμαστε παγκόσμια καταστολή», είχε δηλώσει η Michie!!!



H dr Michie δεν είναι επιδημιολόγος ή ιολόγος και πολλοί αναρωτιούνται κατά πόσο πολιτικές της απόψεις έχουν σχέση με το έργο της. 

Στό πανεπιστήμιο συμφοιτητές την

 αποκαλούσαν ...«νταντά του

 Στάλιν»!!!!!!!!!!!!!

Και τώρα το καλύτερο! 

Η Michie ειδικεύεται στην επιστήμη της συμπεριφοράς!!! 

Όταν δεν συμβουλεύει την κυβέρνηση του, κατά τα άλλα δεξιού, Μπόρις Τζόνσον, βρίσκεται στο Κέντρο Αλλαγής Συμπεριφοράς του University College του Λονδίνου, στο οποίο αναπτύσσεται το πρόγραμμα του UCL «Human Behavior Change Project – 

Αλλαγή Ανθρώπινης Συμπεριφοράς» με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης!!!



Μεταξύ άλλων μελετάται το «ποιες συμπεριφορές» είναι «σωστές» για το Κράτος σε συνδυασμό προφανώς με την «κρίση λόγω κορωνοϊού», ενώ δεσπόζουν όροι όπως «τεχνική αλλαγής συμπεριφοράς» (BCT)!

Τελικά ποιος είναι ο στόχος των κρατικών «ειδικών» υγειονομικών ή μη;;;

Να ξεπεράσει ο πλανήτης τον ιό,, ή να αλλάξει

 η συμπεριφορά των ανθρώπων;;;


ΦΩΤΟ eurokinissi

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/allagi-anthropinis-symperiforas-to/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!