Κυριακή 16 Μαΐου 2021

ΗΠΑ - ΟΧΙ στά διαβατήρια εμβολίων στό Τέξας ! Ιατροί καταθέτουν ενώπιον της Πολιτειακής Γερουσίας, γιά νά ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ στά Υποχρεωτικά Εμβόλια 'COVID'!



 

8 Μαΐου 2021 Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy Συντάκτης, του Health Impact News εδώ: https://tinyl.io/45ly [1]

Την περασμένη εβδομάδα η Επιτροπή Πολιτειακών Υποθέσεων της Γερουσίας του Τέξας έλαβε μαρτυρία από τους γιατρούς του Τέξας σχετικά με το SB 1669: Σταματήστε τον εξαναγκαστικό εμβολιασμό και τα διαβατήρια εμβολίων στο Τέξας.


Το SB 1669 υποστηρίχθηκε από τον γερουσιαστή Bob Hall.

 


 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το νομοσχέδιο αυτό στην Πύλη συνηγορίας του Εθνικού Κέντρου Πληροφόρησης για τον Εμβολιασμό (απαιτείται εγγραφή.)

Ακολουθεί μέρος του κειμένου που παρέχεται στο κοινό σχετικά με το νομοσχέδιο 1669 της Γερουσίας:

Επικοινωνήστε με τους νομοθέτες της Πολιτείας του Τέξας και απαιτήστε να μην υπάρχει αναγκαστικός εμβολιασμός, διαβατήρια εμβολίων, εξαιρέσεις - Υποστηρίξτε το SB 1669

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στο Τέξας με τα εμβόλια COVID-19 θα είναι η πραγματικότητα, εκτός εάν το νομοθετικό σώμα λάβει αποφασιστικά μέτρα τώρα.  Στην πραγματικότητα, αυτό έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει.

Το νοσοκομείο Houston Methodist Hospital ανακοίνωσε στους 26.000 υπαλλήλους του να εμβολιαστούν μέχρι τις 7 Ιουνίου ή θα απολυθούν. Η Atria Senior Living, η οποία διαθέτει 16 εγκαταστάσεις στο Τέξας, απαιτεί από όλους τους υπαλλήλους να λάβουν 2 εμβόλια COVID-19 έως την 1η Μαΐου 2021 ως προϋπόθεση για την πρόσληψη ή να αντιμετωπίσουν την απόλυση.

Η πόλη Farmer's Branch του Τέξας απαιτεί τον εμβολιασμό COVID-19 για την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις που διαχειρίζεται η πόλη και ονομάζονται The Branch Connection. Ξεχάστε να κάνετε κρουαζιέρα με τη Royal Caribbean από το Τέξας αν δεν έχετε εμβολιαστεί με COVID-19. Το Πανεπιστήμιο St. Edwards στο Austin έγινε ένα από τα πρώτα κολέγια που επέβαλαν τα εμβόλια COVID-19.

Αυτό είναι μόνο η αρχή.

Το εκτελεστικό διάταγμα του κυβερνήτη Abbott για την απαγόρευση των διαβατηρίων με εμβόλια COVID-19 δεν προσφέρει προστασία

Ο κυβερνήτης του Τέξας Greg Abbott έχει αναφερθεί λέγοντας ότι στο Τέξας, τα εμβόλια COVID-19 "είναι πάντα εθελοντικά και ποτέ υποχρεωτικά".

Η αλήθεια είναι ότι το εκτελεστικό διάταγμα GA 35 υπολείπεται στη διατήρηση του δικαιώματος των νομοταγών πολιτών του Τέξας να μπορούν να λειτουργούν κανονικά στην κοινωνία χωρίς να χρειάζεται να επιδεικνύουν αποδείξεις για τον εμβολιασμό COVID-19.

Το EO GA 35 απαγορεύει μόνο στην κυβέρνηση ή σε δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση να απαιτούν τεκμηρίωση της κατάστασης εμβολιασμού COVID-19 ενός ατόμου. Αυτό δεν απαγορεύει σε καμία περίπτωση στις επιχειρήσεις που δεν λαμβάνουν κυβερνητική χρηματοδότηση να απαγορεύουν σε πελάτες που δεν έχουν κάνει εμβόλιο COVID-19. Επίσης, το εν λόγω εκτελεστικό διάταγμα δεν παρέχει καμία προστασία στους εργαζόμενους των οποίων οι εργοδότες απαιτούν τον εμβολιασμό COVID-19 ως προϋπόθεση για την πρόσληψη.

Επιπλέον, η περιορισμένη προστασία που προσφέρει η EO GA 35 θα είναι βραχύβια, επειδή η διαταγή ισχύει μόνο για τα εμβόλια COVID-19 με "Άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης" (EUA).  Μόλις ένα εμβόλιο λάβει πλήρη έγκριση από τον FDA, ο χαρακτηρισμός EUA δεν ισχύει πλέον και, επομένως, δεν θα ισχύει ούτε και οποιαδήποτε προστασία σε αυτό το εκτελεστικό διάταγμα, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης του αναγκαστικού εμβολιασμού από την κυβέρνηση. Η πλήρης έγκριση του FDA θα γίνει σύντομα. Η Moderna, ο παρασκευαστής ενός από τα 3 διαθέσιμα εμβόλια COVID-19, επιδιώκει ήδη την πλήρη έγκριση του FDA και η Pfizer, ένας από τους άλλους παρασκευαστές, ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει την πλήρη έγκριση το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Το εκτελεστικό διάταγμα του κυβερνήτη Abbott υπολείπεται επίσης σε σύγκριση με το εκτελεστικό διάταγμα του κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis για την απαγόρευση των διαβατηρίων εμβολίων, το οποίο επιπλέον απαγορεύει σε όλες τις επιχειρήσεις να απαιτούν την κατάσταση εμβολιασμού COVID-19 ή την κατάσταση ανάρρωσης μετά τη λοίμωξη για να αποκτήσουν πρόσβαση ή να εξυπηρετηθούν από την επιχείρηση, και ισχύει για όλα τα εμβόλια COVID-19 αντί να λήγει μετά την επίτευξη της πλήρους έγκρισης από τον FDA. Προστατεύει επίσης τα προσωπικά δικαιώματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής απαγορεύοντας στην κυβέρνηση να δημοσιεύει ή να κοινοποιεί σε τρίτους την κατάσταση εμβολιασμού COVID-19 ενός ατόμου.

Οι Τεξανοί χρειάζονται ένα νόμο που να τους προστατεύει από τον εξαναγκαστικό εμβολιασμό και τα διαβατήρια εμβολίων (Αν θέλετε να δείτε αμέσως τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε να περάσει το SB 1669 σε νόμο στο Τέξας μετακινηθείτε προς τα κάτω στο "Action Needed)""

Είμαστε ευγνώμονες που ανακοινώνουμε ότι γράφτηκε ιστορία στο Τέξας με την κατάθεση του SB 1669 στο νομοθετικό σώμα του Τέξας από τον γερουσιαστή Bob Hall.

Το SB 1669 απαγορεύει τις διακρίσεις ή τον διαχωρισμό με βάση τον εμβολιασμό ή την ανοσολογική κατάσταση και απαγορεύει τον αναγκαστικό εμβολιασμό σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να προχωρήσει το SB 1669, καθώς το νομοσχέδιο έχει προς το παρόν κολλήσει περιμένοντας ακρόαση στην Επιτροπή Πολιτειακών Υποθέσεων της Γερουσίας. Οι νομοθέτες πρέπει να ενημερωθούν για τις ελλείψεις στο εκτελεστικό διάταγμα του κυβερνήτη Abbott και τα τρωτά σημεία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Τέξας με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε να μπορέσουν να περάσουν αυτό το νομοσχέδιο ή να τροποποιήσουν μέρη του σε άλλα νομοσχέδια.

Αυτό είναι μακράν το πιο ολοκληρωμένο νομοσχέδιο που απαγορεύει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους τους τομείς που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη ζωή σας, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνητικών εντολών, της απασχόλησης, της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης, της πρόσβασης σε επιχειρήσεις, της πρόσβασης σε εκδηλώσεις και χώρους όπως ο αθλητισμός και οι συναυλίες, της μακροχρόνιας περίθαλψης, των γηροκομείων, της ασφάλισης και της παιδικής μέριμνας.

Διαβάστε περισσότερα στην Πύλη συνηγορίας του Εθνικού Κέντρου Πληροφόρησης για τον Εμβολιασμό.

Ο γερουσιαστής Bob Hall, στις εναρκτήριες δηλώσεις του στην ακρόαση της Γερουσίας αυτή την εβδομάδα δήλωσε:

Η κύρια ευθύνη και ο συνταγματικός ρόλος της κυβέρνησής μας είναι να προστατεύει τα δικαιώματα του ατόμου. Οι εργαζόμενοι μπορούν να βγάλουν τα κράνη, τις μάσκες και τις στολές τους στο τέλος της εργάσιμης ημέρας, αλλά δεν μπορούν να αφαιρέσουν ένα εμβόλιο.

 


 

Ο Dr. Richard Bartlett ήταν ο πρώτος γιατρός που κατέθεσε υπέρ του SB 1669 για τη διακοπή των αναγκαστικών εμβολιασμών και των διαβατηρίων εμβολίων στο Τέξας.

Ο Dr. Bartlett έχει πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας στην ιατρική πρακτική και είναι βετεράνος γιατρός πρωτοβάθμιας περίθαλψης και επειγόντων περιστατικών στο Δυτικό Τέξας.

Ο Dr. Bartlett είναι περισσότερο γνωστός από τότε που ξεκίνησε η κρίση του COVID ως γιατρός που έχει θεραπεύσει πολλούς ασθενείς χρησιμοποιώντας ένα παλαιότερο, ήδη εγκεκριμένο από τον FDA φάρμακο, που ονομάζεται βουδεσονίδη, το οποίο είναι ένα εισπνεόμενο κορτικοστεροειδές. (Μάθετε περισσότερα εδώ.)

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Dr. Bartlett εξήγησε ότι υπάρχουν ήδη διαθέσιμες υπάρχουσες θεραπείες για τη θεραπεία των ασθενών με COVID, γεγονός που καθιστά περιττή την εντολή για νέα πειραματικά "εμβόλια".

Επισήμανε μια πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που μόλις δημοσιεύθηκε και έδειξε ποσοστό επιτυχίας 90% στη χρήση εισπνεόμενης βουδεσονίδης με ασθενείς με COVID για την πρόληψη της μακροχρόνιας περίθαλψης ή της νοσηλείας.

Από τη μελέτη της Οξφόρδης:

Η μελέτη STOIC διαπίστωσε ότι η εισπνεόμενη βουδεσονίδη που χορηγήθηκε σε ασθενείς με COVID-19 εντός επτά ημερών από την έναρξη των συμπτωμάτων μείωσε επίσης τον χρόνο ανάρρωσης. Η βουδεσονίδη είναι ένα κορτικοστεροειδές που χρησιμοποιείται στη μακροχρόνια αντιμετώπιση του άσθματος και της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ).

Τα ευρήματα της τυχαιοποιημένης μελέτης φάσης 2, η οποία υποστηρίχθηκε από το Κέντρο Βιοϊατρικών Ερευνών της Οξφόρδης (BRC) του NIHR, δημοσιεύθηκαν στον διακομιστή medRxiv pre-print server.

Τα ευρήματα από 146 άτομα - εκ των οποίων οι μισοί έλαβαν 800 μικρογραμμάρια του φαρμάκου δύο φορές την ημέρα και οι μισοί έλαβαν τη συνήθη φροντίδα - υποδηλώνουν ότι η εισπνεόμενη βουδεσονίδη μείωσε τον σχετικό κίνδυνο να απαιτηθεί επείγουσα φροντίδα ή νοσηλεία κατά 90% κατά την περίοδο της μελέτης των 28 ημερών. Οι συμμετέχοντες στους οποίους χορηγήθηκε ο εισπνευστήρας βουδεσονίδης είχαν επίσης ταχύτερη υποχώρηση του πυρετού, των συμπτωμάτων και λιγότερα επίμονα συμπτώματα μετά από 28 ημέρες. (Πηγή.)

Ο Dr. Bartlett εργάζεται στα επείγοντα περιστατικά και δήλωσε ότι υπάρχουν πολύ λίγοι ασθενείς που έρχονται τώρα με COVID, αλλά "βλέπω τώρα περισσότερους ανθρώπους να έρχονται (στα επείγοντα περιστατικά) που έχουν επιπλοκές από την ένεση COVID".

Και ο Dr. Bartlett επισημαίνει ότι πρόκειται κυρίως για νεότερους ανθρώπους που είχαν άριστη υγεία πριν από την ένεση, δεδομένου ότι ο Dr. Bartlett εργάζεται στο Lubbock του Τέξας, το οποίο είναι μια φοιτητούπολη.

 


 

Ο Dr. Ben Edwards του Veritas Medical στο Lubbock του Τέξας, ήταν ο επόμενος γιατρός που κατέθεσε υπέρ του SB 1669 για να σταματήσουν οι αναγκαστικοί εμβολιασμοί και τα διαβατήρια εμβολίων στο Τέξας.

Ο Dr. Edwards έλαβε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Μπέιλορ και αργότερα αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του UT-Houston. Μετακόμισε στο Waco για να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στο πρόγραμμα ειδίκευσης οικογενειακής ιατρικής του Waco, όπου ήταν επικεφαλής ειδικευόμενος. Σήμερα λειτουργεί τρεις κλινικές στο Δυτικό Τέξας.

Ο Dr. Edwards δήλωσε την ανησυχία του ότι "οι αναγκαστικοί και καταναγκαστικοί εμβολιασμοί COVID-19 θα αποτελούσαν, κατά τη γνώμη μου, παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης", καθώς και πολλών άλλων διεθνών κωδίκων για τη βιοηθική και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ανέφερε το γεγονός ότι το CDC αναφέρει τώρα 4.178 θανάτους που αναφέρθηκαν στο VAERS, ενώ για τα προηγούμενα 20 χρόνια συνολικά είχαν καταγραφεί 4.182 θάνατοι από όλα τα εμβόλια.

Επεσήμανε επίσης ότι μια μελέτη του Χάρβαρντ είχε προηγουμένως εκτιμήσει ότι μόνο το 1% περίπου όλων των ανεπιθύμητων αντιδράσεων των εμβολίων αναφέρεται ποτέ στο VAERS. Δύο άλλες μεταγενέστερες μελέτες έδειξαν το ίδιο πράγμα.

Στο δικό του ιατρείο, ο Dr. Edwards δήλωσε ότι έχει λάβει "πολυάριθμες αναφορές μέσα σε λίγες ώρες από τη λήψη των εμβολίων COVID ότι οι άνθρωποι υπέστησαν εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, πνευμονικές εμβολές (θρόμβους αίματος) και αιφνίδιο θάνατο".

Ο Dr. Edwards συνέχισε να παραθέτει έρευνες που δείχνουν ότι όσοι έχουν φυσική ανοσία στο COVID (το είχαν ήδη) θα δουν 2 έως 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών από τα εμβόλια COVID.

Πάνω από τους μισούς Τεξανούς έχουν πλέον αυτή τη φυσική ανοσία. Δήλωσε ότι: 

«Σε μια προσωπική σημείωση, πιστεύω ότι ο Θεός μας έδωσε ένα εκπληκτικά ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και δεν νομίζω ότι μπορείτε να βελτιώσετε τον Θεό.»

 


 

Ο επόμενος γιατρός που κατέθεσε υπέρ του SB 1669 για να σταματήσει ο εξαναγκαστικός εμβολιασμός και τα διαβατήρια εμβολίων στο Τέξας ήταν η Dr. Amy Offutt από το St. Marble Falls, TX.

Η Dr. Offutt είναι εκπαιδευμένη στην Ολοκληρωμένη Ιατρική. Πρόσφατα διορίστηκε από τον κυβερνήτη Greg Abbott στο Συμβουλευτικό Συμβούλιο για το Παιδιατρικό Νευροψυχιατρικό Σύνδρομο Οξείας Έναρξης. Επιπλέον, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ILADS (International Lyme and Associated Diseases Society).

Η Dr. Offutt είναι ένας άλλος γιατρός που αντιμετωπίζει με επιτυχία ασθενείς με COVID με τα υπάρχοντα πρωτόκολλα πρώιμης θεραπείας.

Η ίδια κατέθεσε: 

Μέχρι την περασμένη Παρασκευή, το ιατρείο μου έχει αντιμετωπίσει 579 οξέως πάσχοντες ασθενείς ηλικίας έως 98 ετών, με μόνο δέκα νοσηλείες και έναν νεκρό.

Ο άνδρας που πέθανε παρουσιάστηκε τη 12η ημέρα της ασθένειας ήταν ασθενής με μεταμόσχευση και είχε ήδη μεταβεί στα επείγοντα περιστατικά πολλές φορές πριν αναζητήσει φροντίδα από εμάς. Αυτή ήταν μια τόσο περιττή τραγωδία.

Η Dr. Offutt πιστεύει ότι "η συγκατάθεση μετά από ενημέρωση είναι ο πυρήνας της κοινής λήψης αποφάσεων στην ιατρική".

 


Η επόμενη γιατρός που κατέθεσε υπέρ του SB 1669 για τη διακοπή των αναγκαστικών εμβολιασμών και των διαβατηρίων εμβολίων στο Τέξας ήταν η Dr.Angelina Farella από το Webster του TX.

Η Dr. Farella είναι παιδίατρος με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας. Ξεκίνησε την κατάθεσή της στην επιτροπή της Γερουσίας δηλώνοντας: 

Είμαι εδώ σήμερα για να προστατεύσω τα παιδιά μας στο Τέξας. Αυτή είναι μια πολύ τρομακτική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Η Dr. Farella δήλωσε ότι ως παιδίατρος έχει κάνει δεκάδες χιλιάδες εμβόλια και ότι δεν είναι "αντιεμβολιαστής", αλλά:

Είμαι κατά αυτού του εμβολίου COVID, αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι (εμβόλιο).

Αυτό που κάνουμε στα παιδιά μας με αυτό το εμβόλιο είναι πραγματικά εγκληματικό.

Όλοι αυτοί οι γιατροί είναι "γιατροί πρώτης γραμμής" που πραγματικά θεραπεύουν ασθενείς, αλλά η κλινική τους εμπειρία στη θεραπεία ασθενών με COVID λογοκρίνεται από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και αγνοείται από την κυβέρνηση και τη Big Pharma, προπαγανδίζοντας υπέρ του μαζικού εμβολιασμού 

Ακολουθεί η μαρτυρία τους. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε το βίντεο στο κανάλι μας Rumble Channel, και είναι επίσης στο κανάλι μας Bitchute Channel.

 


 

Δικτυογραφία:

1.-- No Vaccine Passports in Texas! Medical Doctors Testify Before State Senate to Oppose Mandatory COVID Shots

https://healthimpactnews.com/2021/no-vaccine-passports-in-texas-medical-doctors-testify-before-state-senate-to-oppose-mandatory-covid-shots/

http://scripta---manent.blogspot.com/2021/05/blog-post_13.html

thesecretrealtruth.blogspot.com 

 https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/05/covid.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!