Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Τί έκανε λέει ; Η Κίνα ΣΥΛΛΕΓΕΙ τό 'DNA' των Αμερικανών ; ; ;

 Why Does China Collect Americans’ DNA?

'Γιατί η Κίνα συλλέγει 'DNA' Αμερικανών;"



Οι Κινέζοι επιστήμονες πιστεύουν, ότι το μέλλον της ανθρωπότητος βρίσκεται στην κατασκευή ενός συλλογικού (;) DNA. 

Ωστόσο, εκφράζονται βάσιμοι φόβοι, ότι ο στόχος είναι ένας βιολογικός πόλεμος με τήν δημιουργία μεταλλαγμένων ιών, ή ασθενειών, που θα είναι επιλεκτικά επιβλαβείς για τον Αμερικανικό πληθυσμό.



Και ήταν σχετικά εύκολο για την Κίνα να αποκτήσει DNA Αμερικανών.

Στο δημοφιλές βιβλίο "H Tέχνη του Πολέμου" ο αρχαίος Κινέζος στρατηγός Σούν Τσού, συμβουλεύει τους σύγχρονους τεχνοκράτες:

1. η ευκαιρία να νικήσεις τον εχθρό, προσφέρεται από τον ίδιο τον εχθρό!

2. Στήν μέση του χάους, υπάρχει επίσης ευκαιρία.

3. Η μεγαλύτερη νίκη είναι εκείνη που δεν απαιτεί μάχη.

4. Θα κερδίσει, όποιος προετοίμασε τον εαυτό του, και περιμένει να βρει τον εχθρό απροετοίμαστο (αυτό, βέβαια, λέγεται και @ουστιά... τέλος πάντων...)

5. Να είσαι απατηλός και να χρησιμοποιείς πλάγιους τρόπους. να χρησιμοποιείς τους κατασκόπους σου σε κάθε σου εγχείρημα. (η @πουστιά που λέγαμε...)

6. Τό να μάχεσαι και να επιβάλλεσαι σε κάθε μάχη δεν είναι η υπέρτατη αριστεία. η υπέρτατη αριστεία έγκειται στο να σπάσεις την αντίσταση του εχθρού χωρίς μάχη.

7. Η καλύτερη νίκη είναι όταν ο αντίπαλος παραδίδεται από μόνος του, προτού υπάρξουν εχθροπραξίες. είναι καλύτερα να νικάς χωρίς πόλεμο. (βέβαια, αφού είναι τάπες!)

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!