Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Μελέτη - 'Σοκ' της 'Pfizer': Οι εμβολιασμένοι όντως ΜΟΛΥΝΟΥΝ τούς ΜΗ εμβολιασμένους γύρω τους, μέ τήν ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ καί ΟΧΙ μέ τήν δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!

 


ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ που εδώ, σε αυτό το μικρό κείμενο, προειδοποιεί ότι οι μη εμβολιασμένοι άνδρες που έχουν εκτεθεί σε μια γυναίκα που εμβολιάστηκε, θα μεταδώσουν ό, τι υπάρχει στο εμβόλιο σέ μία άλλη γυναίκα…!!!


Ακόμα και το σχετικά μικρό τμήμα του εγγράφου που έχω παραθέσει εδώ λέει ότι το εμβόλιο προκαλεί αυθόρμητες αμβλώσεις και αναπαραγωγικά προβλήματα όταν τα μη εμβολιασμένα άτομα εκτίθενται σε εμβολιασμένα άτομα και ότι το μητρικό γάλα από μια εμβολιασμένη μαμά μπορεί να βλάψει το βρέφος. 

Και αν κάποιος δεν το πιστεύει, κάντε κλικ στον σύνδεσμο (εδώ) και περιηγηθείτε σε αυτό το τεράστιο και σκόπιμα περίπλοκο έγγραφο.

Εδώ είναι το 'λίνκ' ολόκληρου του εγγράφου 146 σελίδων, 
ΠΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ

1 σχόλιο:

  1. Schwedische Gesundheitsbehörde: PCR-Test untauglich

    https://www.neopresse.com/politik/schwedische-gesundheitsbehoerde-pcr-test-untauglich/

    ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΑ PCR TEST ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

    όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας της Σουηδίας, "η τεχνολογία πίσω από τα τεστ PCR (...) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΒΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ως εκ τούτου, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΣ Ή ΟΧΙ".

    η έρευνα εξηγεί παρακάτω ότι με τη μέθοδο PRC μπορεί να εντοπιστεί RNA από ιογενή λοίμωξη, ακόμη και μετά από εβδομάδες και μήνες. (μια φορά θυμάμαι είχα κρυώσει...)
    ωστόσο, ο ίδιος ο ιός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ PCR TEST, παρά μόνο θραύσματα του RNA του.

    σύμφωνα με τις Σουηδικές αρχές θα πρέπει να υπάρχει κλινικό εύρημα που να διαπιστώνει αν ένα άτομο είναι μεταδοτικό ή όχι, π.χ. ένας άνθρωπος μπορεί να είναι μεταδοτικός όταν παρουσιάζει συμπτώματα, όπως πυρετό ή βήχα.
    τα κριτήρια που θα αξιολογήσουν ότι το άτομο έχει απαλλαγεί από τη λοίμωξη, βασίζονται σε μια σταθερή κλινική βελτίωση, για τουλάχιστον 2 ημέρες ή τουλάχιστον 7 ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων. σε πιο έντονα συμπτώματα τουλάχιστον 14 ημέρες μετά την έναρξη της ασθένειας και σε ιδιαίτερα σοβαρά περιστατικά, η αξιολόγηση θα πρέπει να γίνεται από τον θεράποντα ιατρό.

    τα παραπάνω προέκυψαν μετά από συνεργασία διαφόρων φορέων υγείας, ειδικών σε μολυσματικές νόσους, στην κλινική Μικροβιολογία και τον έλεγχο των λοιμώξεων και συζητήθηκαν σε συνεδρίαση της επιτροπής με θέμα τις παραλλαγές του ιού, στις 19 Απριλίου 2021.

    σε μια σύντομη δήλωσή του ο Π.Ο.Υ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ PCR TEST ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ και συστήνει (εδώ γίνεται το μπάχαλο) να διενεργείται και δεύτερο τεστ σε περίπτωση που το πρώτο βγει θετικό και υπάρχουν συμπτώματα. (άρα;;;;;; συνεχίζεται η απάτη;;;;) μόνο σε περίπτωση που και το δεύτερο τεστ βγει θετικό και ταυτόχρονα υπάρχουν και συμπτώματα, θα θεωρείται το άτομο ΠΙΘΑΝΩΣ μεταδοτικό.

    με μια συγκλονιστική απόφασή του, το Διοικητικό Δικαστήριο της Βιέννης, στα τέλη Μαρτίου 2021, αποφάνθηκε ότι τα PCR tests δεν μπορούν να θεωρηθούν κατάλληλα να ανιχνεύσουν μόλυνση με τον ιό SARS-CoV-2, παραπέμποντας σε προηγούμενη σύσταση του ΠΟΥ ότι "το τεστ PCR ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει κάποια ασθένεια ή μόλυνση στο εξεταζόμενο άτομο".


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!