Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Γονέας (στά Χανιά), ΑΡΝΗΘΗΚΕ νά κάνει 'self-test' τό παιδί του και κατέθεσε Α Γ Ω Γ Η στήν Διευθύντρια! (Η ΕΛΜΕ ...υπέρ της διευθύντριας...... )


Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Χανίων καταδικάζει όπως αναφέρει, τέτοιου (;) είδους (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ;) συμπεριφορές....

Εκφράζει την πλήρη στήριξη της, στήν Διευθύντρια Γενικού Λυκείου στα Χανιά, με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Χανίων, μετά και την ΑΓΩΓΗ που κατατέθηκε ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Διευθύντριας από γονέα μαθητή, ο οποίος ΑΡΝΕΙΤΑΙ τήν διενέργεια 'self-test' στο παιδί του, γεγονός που, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, δεν επιτρέπει στόν μαθητή την είσοδό του στο σχολείο, όπως αναφέρει το neakriti.gr.


Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Χανίων καταδικάζει όπως αναφέρει τέτοιου είδους συμπεριφορές, προσθέτοντας επίσης ότι «θα υπερασπιστούμε κάθε συνάδελφο/συναδέλφισσα που γίνεται αποδέκτης τους(τέτοιων συμπεριφορών) όχι μόνο γιατί χρησιμοποιούν ως μέσο τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση εναντίον μας, αλλά και επειδή εμφορούνται από άκρως ανορθολογικές, αντιεπιστημονικές θεωρίες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τη σκέψη πρώτα και κύρια των μαθητών μας»....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ...ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΔΩ:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/self-test_01658098325.html

4 σχόλια:

  1. μα τί αλητεία πια... τί αχρειότητα...και πόσο χυδαία ακούγεται η επιστήμη όταν βγαίνει από το στόμα ακαλλιέργητων, απαίδευτων, εμπαθών και κομπλεξικών υποκειμένων, όπως ο εν λόγω κύριος.
    νομίζει ότι μειώνει ή προσβάλλει το Άγιο Φως με αυτό που είπε;

    έχω την αίσθηση ότι ο άνθρωπος αυτός, μάλλον έχει μπερδέψει δύο από τις εξόδους του σώματός του, το στόμα και τον πισινό του.
    αγαπητέ, όταν μιλάμε, μιλάμε, δεν ...

    ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=lWXj5fUo96o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ συνεχώς τον λαό ("θα πεθάνεις από τον κορωναϊό, θα πεθάνεις", και άλλα παρόμοια), κάποιοι μεμονωμένοι άνθρωποι (όχι συνδικαλιστικές ενώσεις) έχουν κάποια ΜΙΚΡΗ δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει γίνει πλέον απολύτως σαφής ο ρόλος των κάθε απόχρωσης συνδικαλισταράδων της εκπαίδευσης: Πάντα στο πλευρό της πολιτικής εξουσίας και ρίχνοντας δήθεν επαναστατικές βόμβες εναντίον της, για να θολώνουν την κρίση των προβάτων που τους ψηφίζουν. Για ποιες αντιεπιστημονικές θεωρίες μιλούν τώρα; Για τις θεωρίες που κατατίθενται από πολλούς έγκριτους επιστήμονες έως και νομπελίστες; Ποια σκέψη των μαθητών τους θέλουν να προστατέψουν; Εκείνη που θα πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνεί με τη σκέψη και την πρόθεση της κάθε κυβέρνησης, καθώς εδώ και χρόνια έχει πεθάνει η "κριτική σκέψη" στα σχολεία; Για την υγεία ποιων μαθητών τους νοιάζονται; Εκείνων που για ώρες καλύπτουν τη μύτη και το στόμα τους με ένα λερωμένο πανί; Εκείνων που κλείστηκαν για μήνες σε σπίτια γεμάτα ανεργία και θλίψη; Εκείνων που μεγαλώνουν σε μια χώρα που τους μισεί;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "προσθέτοντας επίσης ότι «θα υπερασπιστούμε κάθε συνάδελφο/συναδέλφισσα που γίνεται αποδέκτης τους(τέτοιων συμπεριφορών) όχι μόνο γιατί χρησιμοποιούν ως μέσο τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση εναντίον μας"

    Δηλαδή οι "καθηγητές" δεν χρησιμοποιούν ως μέσο τον εκφοβισμό θέλουν να μας πουν δηλαδή στα ίδια μας τα παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!