Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Τό γνωρίζατε; Μάλλον ΟΧΙ! Τό σύστημα 'VAERS', καταγράφει αναφορά θανάτου και μετά τήν ...Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Ζ Ε Ι !!!....

 


Πριν μερικές ημέρες, αναφέραμε το θανάτο ενός δίχρονου κοριτσιού στην Πολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ, μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου COVID της Pfizer/Biontech, στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS).

Όταν βάλαμε το άρθρο αυτό, μπορούσαμε να βρούμε με το ID την καρτέλα της στο σύστημα VAERS


Τυχαία την ξαναψάξαμε στο σύστημα (VAERS ID), μα δεν την βρίσκαμε, αλλά σκεφτήκαμε ότι δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να τη βρούμε, άλλωστε πόσα δίχρονα κοριτσάκια να έχουν πεθάνει στις ΗΠΑ μετά από εμβόλιο COVID – σωστά;

Κι όμως, η αναζήτηση με βάση την ηλικία δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα! 

Τουλάχιστον όχι για το συγκεκριμένο κοριτσάκι, γιατί κάποιο άλλο αποτέλεσμα υπήρχε, αλλά αυτό θα το πούμε παρακάτω. 

Δοκιμάσαμε διάφορες αναζητήσεις και συνδυασμούς όρων αναζήτησης, με την Πολιτεία, τις ημερομηνίες, τις δόσεις του εμβολιασμού κλπ, αλλά μάταιο. 

Προτού όμως αποφασίσουμ, λέμε ας ψάξουμε και στο MedAlerts

Το MedAlerts είναι μια υπηρεσία του National Vaccine Information Center, που περιλαμβάνει μια βάση δεδομένων που αντλεί τα στοιχεία της από το σύστημα VAERS. 

Χωρίς πολλές ελπίδες, κάνουμε την αναζήτηση με βάση την ηλικία και – ω, του θαύματος! – το κοριτσάκι ευρέθη! 

...ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ & ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ :

https://capnews.me/%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-vaers-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!