Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Μέ 150 ευρώ 'μπόνους' (!) ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ο κ.Μητσοτάκουλας τίς ΖΩΕΣ των παδιών μας!

 


Ξ ε φ τ ι λ ί ζ ο υ ν   κάθε ανθρώπινο ιδεώδες, καταστρέφουν την κοινωνική εξέλιξη και το ανθρώπινο Πνεύμα! 
Χώρισαν τους πολίτες σε Α' και Β΄ κατηγορίας, αυτοί που μιλούσαν για ...ρατσισμό!



150 ευρώ κοστολογούν τις ζωές των Ελληνόπουλων 18 έως 25 ετών: 
Αυτό είναι το «μπόνους» για να εμβολιαστούν (βίντεο)

H κυβέρνηση κοστολόγησε τις ζωές των 940.000 Ελληνόπουλων 18 έως 25 ετών με 150 ευρώ, έκαστη, δίνοντας τους ως αντάλλαγμα μία προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ, για να πάνε... διακοπές, ή να πάνε σε διάφορα μουσεία και τους ζητά να ξεχάσουν τις πιθανές παρενέργειες από το εμβόλιο του Covid-19 και να πάνε να εμβολιαστούν!



Με 150 ευρώ προσπαθούν να εκμαυλίσουν την αντιεμβολιαστική συνείδηση των νέων και να τους πείσουν να κάνουν ένα εμβόλιο το οποίο δυνητικά είναι πιο επικίνδυνο για τις ηλικίες αυτές, από τον κίνδυνο που συνιστά ο Covid-19 για τους νέους!

Επίσης καταδεικνύει ότι η περίφημη «αθρόα προσέλευση» στα εμβολιαστικά κέντρα ήταν άλλη μία κυβερνητική παραπληροφόρηση που στηρίχθηκε φυσικά από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Ούτε καν οι ηλικίες 60-70 ετών έφτασαν να εμβολιάζονται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70%.

Οι ηλικίες 18-25 ετών, οι οποίες αποδεδειγμένα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα υγείας πέρα από μια πιθανή αδιαθεσία, έχουν περί το 10% προσέλευση στα εμβολιαστικά κέντρα.

Ουσιαστικά οι Έλληνες παρά την πλύση εγκεφάλου, απορρίπτουν σε μεγάλο ποσοστό την προτροπή για εμβολιασμό των κυβερνητικών, καθώς οι ειδήσεις για παρενέργειες και θανάτους από τα εμβόλια, δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες στο τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Όταν σε εταιρεία δημοσκοπήσεων με μόνιμα φιλοκυβερνητικά αποτελέσματα (Marc) βγαίνει αποτέλεσμα 33% κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών ακόμα και σε ορισμένες επαγγελματικές ομάδας, δηλαδή ένας στους τρεις δεν θέλει να καταπατηθούν τα συνταγματικά δικαιώματα αυτών των ομάδων, το νούμερο αυτό μπορεί να φτάνει στην πραγματικότητα και το 45%.

Επί τις ουσίας το bonus των 150 ευρώ για να κάνουν οι νέοι το εμβόλιο χωρίς να το θέλουν, είναι η αίσχιστη προσπάθεια εκμαυλισμού τους και η απόδειξη της φτωχοποίησης των νέων που πέτυχε η κυβέρνηση. Διαφορετικά, ποιος θα ρίσκαρε την ζωή του για 150 ευρώ;

Η προπληρωμένη κάρτα των 150 ευρώ με την πρώτη δόση του εμβολίου θα καλύπτει εισιτήρια για ταξίδια, ξενοδοχεία, είσοδο σε θεάματα.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός έκανε και... «αστειάκια» λέγοντας στους νέους «να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν»!

Όσα είπε ο πρωθυπουργός

«Ύστερα από 16 μήνες αναμέτρησης με τον κορωνοϊό η χώρα δείχνει να κερδίζει τη μάχη μένοντας πάντα σε επιφυλακή» είπε ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την παρουσίαση.




«Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση στήριξε το ΕΣΥ, τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις, ένα πολύπλευρο πρόγραμμα ύψους 40 δισ. ευρώ. Έχει έλθει η ώρα η πολιτεία να επιβραβεύσει μία ηλικιακή ομάδα που επλήγη από τον κορωνοϊό. 

Αναφέρομαι στους νέους 18 - 25 ετών, που είναι 940.000» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: 

«Από σήμερα ανοίγεται ένα παράθυρο ελευθερίας για τον ελεύθερο χρόνο τους. 
Με την πρώτη δόση εμβολιασμού θα αποκτούν μία προπληρωμένη κάρτα ύψους 150 ευρώ για ταξίδια και για πολιτιστικά δρώμενα»....

«Αφορούν όλους όσοι έχουν ήδη εμβολιαστεί, αλλά και αυτούς που θα εμβολιαστούν από εδώ και στο εξής» συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αξιοποιώντας αυτό το νέο ψηφιακό πορτοφόλι οι νέοι μας θα κάνουν πιο εύκολα διακοπές. Πρόκειται για μία οφειλή προς τη νεολαία, ένα ευχαριστώ για την επιμονή τους και την υπομονή τους. 

Αποτελεί και ένα κίνητρο να εμβολιαστούν για τους νέους που συμβάλλουν περισσότερο στην κινητικότητα. 

Το εν λόγω κίνητρο αφορά και στην καταπολέμηση της μετάλλαξης τύπου Δ. είναι οι νέοι λοιπόν που έχουν την δυνατότητα να βάλουν φρένο στον ιό πατώντας γκάζι προκειμένου να φτάσουμε στο 70, γιατί όχι και στο 80% του τείχους ανοσίας. 

Είναι μία ενέργεια που έχει πολλούς ευνοημένους».

Και ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε: «Κρατάμε τη μάσκα, όταν είμαστε πολλοί. 

Σύντομα οι εμβολιασμένοι θα κινούνται πιο άνετα στους κλειστούς χώρους. 

Καλώ τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν με ένα εμβόλιο... 

Η κάρτα θα ονομάζεται freedom pass».

Θα αφορά τους γεννηθέντες από το 1996 έως το 2003 που έχουν κάνει το εμβόλιο εντός του 2021 αλλά και όσους θα το κάνουν από εδώ και στο εξής.....

Αυτή θα χρησιμοποιείται για την είσοδο σε κινηματογράφους, συναυλίες, θέατρα, αρχαιολογικούς χώρους αλλά και να πληρώσουν ταξίδια (αεροπορικά, ακτοπλοϊκά, σιδηροδρομικά) και έξοδα ξενοδοχείων, τουριστικών πακέτων, κάμπινγκ.

http://ellinonea.blogspot.com/2021/06/blog-post_956.html#more


4 σχόλια:

  1. Σεβαστε διαχειριστα του site , αναγνώστες και αναγνωστριες του άρθρου , περισσότερο έντιμο είναι να προπληρωθούν από την κυβέρνηση τα γραφεία τελετών ως αντάλλαγμα για την προσέλευση των παιδιών στα κέντρα των "εμβολιασμών" για τον coronovirus .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σχολιάσω όταν ακούω τους 55 με 60 άντρες γυναίκες και λένε θα πάω να το κάνω θέλω να ζήσω κρίμα θα έχουμε πολύ κακά αποτελέσματα. Πώς καταδεχονται τά τα νέα παιδιά να τους κοστολογεί για δύο κατσίκες θα χάσω το μυαλό μου πια. Αυτό πλέον δεν λέγεται κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δολοφονική συμμορία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
    —————————————————
    ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ…..
    Εκεί που ήμουνα Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ Η ΑΨΈΚΑΣΤΗ, είπε να κάνει το πείραμα με το ψαλίδι.
    Βλέπεις εγώ πήγα να βοηθήσω την γνωστή μου(μητέρα της κοπελιάς)
    με την ραπτομηχανή της που είχε κάποιο πρόβλημα.
    ΣΉΜΕΡΑ έκανε το δεύτερο μπόλι.
    Μαγνητιστηκε ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ και έμεινε εκεί ΤΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΡΑΠΤΙΚΗΣ.
    ΕΓΏ ΤΑ ΈΧΑΣΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΊΜΕΝΑ.
    -ΕΣΈΝΑ,ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΤΣΕΙ, ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ (ΚΑΚΩΣ) ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ?????
    -ΔΕΝ ΞΈΡΩ, ΛΈΩ. Για να δούμε????
    ΌΧΙ ΔΕΝ ΈΚΑΤΣΕ ΜΑΡΗ…. ΠΉΓΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ…..
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΊΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ.
    ΤΈΣΣΕΡΕΙΣ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΎΟ, ΕΓΏ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΌΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΨΑΛΊΔΙ ΤΟ ΕΊΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΌ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΡΆΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΉ. ΣΤΕΚΌΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ …
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…..
    ΓΕΛΟΎΣΑΝ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΈΤΡΕΧΕ ΤΊΠΟΤΑ….
    ΜΕ ΡΩΤΟΎΣΑΝ ΓΙΑΤΊ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ???
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΈΡΩ? ΔΕΝ ΈΦΤΙΑΞΑ ΕΓΏ ΤΟ ΜΠΌΛΙ.
    ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ, ΟΎΤΕ ΠΆΝΩ ΑΠ’ΤΟ ΠΤΏΜΑ ΜΟΥ…… ΤΟΥΣ ΕΊΠΑ.
    ΤΕΛΟΣ…
    .
    ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΉ ΜΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΘΈΛΕΙ ΝΑ
    ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΆΧΡΟΝΗ ΚΌΡΗ ΤΗΣ….
    ΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΎ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ…….
    .
    ΝΟΙΏΘΩ ΘΛΊΨΗ.
    ΔΕΝ ΈΧΩ ΛΌΓΙΑ.
    ΔΕΝ ΑΚΟΎΝΕ ΤΊΠΟΤΑ.
    ΈΧΟΥΝ ΜΠΑΜΠΆΚΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΆ ΤΟΥΣ…

    Υ.Γ. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΈΞΟΥΜΕ ΤΌΣΟ ΠΌΝΟ.
    ΠΩΣ????


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας το λένε κατάμουτρα σε 0:51” ...”Θέλουμε να πεθάνετε” (βίντεο)

    https://attikanea.info/%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%ce%b5-051-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1/

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!