Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΤΟ 'PROJECT VERITAS' ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ 'FACEBOOK' ( Β ί ν τ ε ο )


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα πράγματα είναι όπως πιθανόν έχουν υποψιαστεί οι περισσότεροι. 

Μια νέα αναφορά από το 'Project Veritas', αποκάλυψε διαρροή εγγράφων που φέρεται να δείχνουν ένα πρόγραμμα καταστολής πληροφοριών στο Facebook. 


Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η 'Veritas', δύο άτομα, που αναφέρθηκαν ως εμπιστευτικοί στο 'Facebook', μιλούν για τη διαρροή αυτών των εγγράφων και γιατί ένιωθαν ότι ήταν σημαντικό να το κάνουν.

Σύμφωνα με αυτούς τους πληροφοριοδότες, το 'Facebook' διαθέτει ένα σύστημα που κατατάσσει αυτόματα τις αναρτήσεις και τα σχόλια που έγιναν στο 'Facebook', «σκιώδης απαγόρευση» ή μείωση της ορατότητας αυτών που επισημαίνονται πολύ χαμηλά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ :

https://nikosxeiladakis.gr/%cf%84%ce%bf-project-veritas-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83/#comment-34464

2 σχόλια:

  1. (Σκιώδες απαγόρευση).......από σκιώδες ανθρώπους του (αρχιτέκτονα του συμπαντος)..........
    Οι σκιές όμως δεν κρατάνε πολύ, εχουν σύντομη παρουσία και ισχνή δυναμικότητα πότε άραγε θα το εμπεδώσουν όλοι αυτοί??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τά 'πιστεύω' τους είναι εντελώς διαφορετικά από τά δικά μας, άρα δέν σκοπεύουν νά εννοήσουν ότι ΣΦΑΛΛΟΥΝ ανεπανόρθωτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!