Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Τό κράτος "μας" (...) ΕΔΕΙΞΕ τήν ΠΛΑΤΗ του στό δράμα της Μυρτώς! Μητριά καί ΠΑΛΙ η πατρίδα! Βοηθούν τώρα οι αστυνομικοί....


ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΛΙΓΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ.


H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας προχωρά σε οικονομική στήριξη της Μυρτώς, η οποία υπήρξε θύμα επίθεσης στην Πάρο πρό 9ετίας.

Η Ένωση Αστυνομικών Βοιωτίας προχωρά σε οικονομική υποστήριξη της Μυρτούς, μετά την απορριπτική απόφαση του Εφετείου, στην προσφυγή της οικογένειάς της για αποζημίωση από το Δημόσιο για την ανήκεστο βλάβη που της προκάλεσε η βίαιη επίθεση. 


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας συνέβαλε ώστε να καλυφθεί μέρος από τα έξοδα διαβίωσης, καθημερινής φροντίδας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης τα οποία αντιμετωπίζει η οικογένεια της Μυρτούς εκφράζοντας παράλληλα την συμπαράσταση της στον καθημερινό της αγώνα.

Σημειώνεται ότι το Εφετείο απέρριψε το αίτημα αποζημίωσης από το Ελληνικό Δημόσιο για την 23χρονη σήμερα Μυρτώ, καθώς έκρινε ότι το κράτος δεν φέρει καμμία ευθύνη για τήν δολοφονική επίθεση από τον αλλοδαπό (Πακιστανό) δράστη το καλοκαίρι του 2012, στην παραλία Τσαγδάκια της Πάρου.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταφεύγει η Μυρτώ  

Όπως αναφέρεται στη ανακοίνωση της Ένωσης, «Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας έχει πολλάκις στο παρελθόν αποδείξει ότι η δράση της δεν περιορίζεται στα στενά υπηρεσιακά και συνδικαλιστικά πλαίσια. 

Το παράδειγμα αυτό της προσφοράς και της αλληλεγγύης έχει υποδείξει και υπηρετεί και το πανελλήνιο συνδικαλιστικό μας όργανο η Π.Ο.ΑΣ.Υ., με πιο πρόσφατο παράδειγμα την προσφορά οικίσκους στους σεισμόπληκτους Τυρνάβου – Ελασσόνας.

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν σειράς δημοσιευμάτων, η Ένωσή μας θεώρησε χρέος της να πράξει αυτό που η πολιτεία αρνείται, να συμπαρασταθεί εμπράκτως στη Μυρτώ η οποία εδώ και εννέα χρόνια, μαζί με την οικογένειά της, δίνει ένα τιτάνιο αγώνα για να κερδίσει και πάλι πίσω τη ζωή της.

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/greece/714615_sto-pleyro-tis-myrtos-oi-astynomikoi-tis-voiotias»

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΙΚΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ κούλη ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΥΣΤΡΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΛΑΣ. Τ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ? ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ''ΜΥΡΤΩ''. ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!