Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Επιτέλους, πές μας, ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ;

 

Απίστευτη δήλωση Ν.Αναστασιάδη: Οι ανεμβολίαστοι να φορούν ειδικό βραχιολάκι (!!!!) για να μπορούμε να τους ....ξεχωρίζουμε!




Σε μια απίστευτη δήλωση που παραπέμπει σε εποχές ναζί όπου φορούσαν το «κίτρινο» αστέρι στους Εβραϊκούς πληθυσμούς αλλά και σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας προχώρησε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.


Αυτό που δήλωσε είναι πραγματικά

 τρομακτικό, λέγοντας πως η κυβέρνησή

 του πρόκειται να σκεφτεί το ενδεχόμενο, να

 υποχρεωθούν να φορούν ειδικό

 «βραχιόλι» (!!!), όσοι δεν έχουν

 εμβολιαστεί για

 να καταστεί πιο εύκολος ο έλεγχος, άρα

 και ο εντοπισμός τους!

Μήπως σκέφτεται ο Κύπριος πρόεδρος να

 πυροβολούνται κιόλας μόλις εντοπίζονται;

Σε ερώτηση αν υπάρχει η σκέψη να φέρουν ειδικό βραχιολάκι οι μη εμβολιασμένοι, ο Αναστασιάδης είπε «θα το σκεφτούμε».

Στις δηλώσεις του είπε πως το κράτος δεν θα προχωρήσει σε νέα μέτρα που θα αποστερήσουν την ελευθερία των πολιτών, ωστόσο, όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο εμβολιασμός είναι πατριωτικό καθήκον!

Δηλαδή τι πιο φασιστικό μέτρο από αυτό του διαχωρισμού υπαρχή και μιλά για ελευθερίες των πολιτών ο Κύπριος πρόεδρος;

Ο Αναστασιάδης κληθείς να σχολιάσει το θέμα της αύξησης των κρουσμάτων και ερωτηθείς τι θα αποφασιστεί περαιτέρω, είπε ότι «οι αποφάσεις θα ληφθούν αφού εξετάσει μια διυπουργική επιτροπή τα κίνητρα και τα αντικίνητρα που πρέπει να δοθούν.

Η διαπίστωση είναι μια. Ότι υπάρχει μια έξαρση και ιδιαίτερα ο κίνδυνος προέρχεται από τη μετάλλαξη Δέλτα του ιού. Αυτό το οποίο απαιτείται, και πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι ανεξαίρετα, είναι ο εμβολιασμός. Οι νέοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι άτρωτοι. Μαγκιά δεν είναι να μην εμβολιάζεσαι, μαγκιά είναι να εμβολιάζεσαι και να προστατεύεσαι».

Όπως είπε, δεν μπορεί το 70% κάτω των 40 χρόνων να είναι ανεμβολίαστοι. Δεν επιτρέπεται να αγνοούν ότι 9 στους 10 που εισάγονται στα νοσηλευτήρια είναι ανεμβολίαστοι. Είναι μια εκ των ων ουκ άνευ πράξη που οφείλουν να λάβουν όλοι υπόψη και απευθύνθηκε κυρίως προς επαγγελματίες είτε της βιομηχανίας σίτισης είτε της ξενοδοχειακής ή της νοσηλευτικής. Γενικότερα, είπε, οφείλει ο καθένας να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες απέναντι στους συμπολίτες του.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι υπάρχει το δικαίωμα για μη εμβολιασμό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε «το δικαίωμα είναι δεδομένο, όμως, πρέπει να καταλάβετε» (σ.σ. ότι θα φοράτε βραχιολάκι για να ξεχωρίζετε).

pronews

&

https://gegonotstomikroskpio.com/2021/06/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b5/

6 σχόλια:

  1. “ΘΑ “ΚΥΝΗΓΑΜΕ” ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΗΞΟΥΜΕ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ”! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ! ΣΟΥΡΕΑΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%98%ce%91-%ce%9a%ce%a5%ce%9d%ce%97%ce%93%ce%91%ce%9c%ce%95-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%a0%ce%9f%ce%9b%ce%99%ce%a4%ce%95%ce%a3-%ce%a3%ce%95-%ce%a0%ce%9b%ce%91%ce%a4%ce%95%ce%99%ce%95%ce%a3/

    Κανείς να μην ξεχάσει τα ονόματα αυτών των ψυχοπαθών καθικιών που συναγωνίζονται ποιός θα τρομοκρατήσει περισσότερο των κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι άλλος αναθεματισμένος καρα-α@ήτης

    Πέρασε την τρομοκράτηση των πολιτών σε άλλο επίπεδο ο “χρυσοπληρωμένος” Βασιλακόπουλου: «Νέο lockdown εάν δεν αυξηθεί ο ρυθμός των εμβολιασμών»

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων δε μας ζητάνε.Και μετά έχουν το θράσος να μας μιλάνε για ρατσισμό και για δημοκρατία,αυτοί που χώρισαν τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους (άρα μιάσματα και δημόσιοι κίνδυνοι και ψεκασμένοι)και που μετέτρεψαν τη δημοκρατία σε φασιστικού ή σταλινικού τύπου καθεστώς...ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΠΡΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουν χάσει πια κάθε μέτρο! Νεύρα Έλληνα ηγέτη όταν ακούει για τα δικαιώματα των ανεμβολίαστων! Άχαστο ΒΙΝΤΕΟ

    https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/echoyn-chasei-pia-kathe-metro-neyra-ellin/


    Έγινε έξαλλος φωνάζοντας μπροστά στους δημοσιογράφους!

    Πολλές συζητήσεις στην Κύπρο έχει προκαλέσει το «μαρκάρισμα» των ανεμβολίαστων πολιτών που πάει να προωθήσει η κυβέρνηση Αναστασιάδη, καταλύοντας κάθε συνταγματικό νόμο περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και την ίδια την λογική!

    Θυμίζουμε ότι ο Κύπριος πρόεδρος αποκάλυψε χθες πως η κυβέρνησή του επεξεργάζεται το σενάριο να υποχρεωθούν να φορούν ειδικό «βραχιόλι» όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί για να καταστεί πιο εύκολος ο έλεγχος.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ .
    ΕΚΕΙ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.............

    Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Εν τω γίγνεσθαι μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Βάζουν τον κορωνοϊό σε…ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!!!

    EΓΓΡΑΦΟ MEMORATUM —–AΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ Ε.Ο.Φ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ

    https://nikosxeiladakis.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b5%ce%bd-%cf%84%cf%89-%ce%b3%ce%af%ce%b3%ce%bd%ce%b5%cf%83%ce%b8%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c/

    ————————
    ΔΕIΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
    Θέμα: Επόμενα βήματα – Μόνιμο κλείδωμα (ή κατακλείδωμα, lockdown) του Ηνωμένου Βασιλείου (απόρρητο και εμπιστευτικό).
    .
    ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ Ε.Ο.Φ …….

    ANTE KAI ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ……………


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ???? Τί άλλο να πίνει ο αλκοολικός αναστασιάδης μόνο Blàk ή Blu και άνω,τι λές τώρα, να ξεπέσει σε ρακί η ουζάκι;;; Ρε τί σιάφαρα κυβερνούν την Κύπρο και την Ελλάδα..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!