Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Εδώ δέν έδειξαν ΤΙΠΟΤΕ! Κάτω τα χέρια από τα χέρια μας... μισό εκατομμύριο πολίτες, βροντοφώναξαν Ο Χ Ι, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Λονδίνο, σ’ αντι- lockdown διαδήλωση!.. Β Ι Ν Τ Ε Ο

 dimpenews.com

ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ" ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ,

 ΣΙΓΑ


 ΜΗΝ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ

 ΑΠΟ


 ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΕΣ!!!


Κάτω τα χέρια από τα χέρια μας.. μισό εκατομμύρια πολίτες βροντοφώναξαν ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Λονδίνο και στη συνέχιση των κατασταλτικών μέτρων όπως αυτό του lockdown…

Απίστευτο…

Ένα ανθρώπινο τσουνάμι μια επίδειξη δύναμη του λαού κατά του ολοκληρωτισμού του καθεστώτος...


Image

”Απίστευτο!
Μισό εκατομμύριο άνθρωποι διαδηλώνουν στο Λονδίνο απορρίπτοντας τον ολοκληρωτισμό της κυβέρνησης που επιδιώκει να υποχρεώσει σ΄ εμβολιασμό τους πολίτες της. 

Σ΄ένα πλακάτ διαβάζουμε:


«Το μόνο πράγμα που μεταλλάσσεται είναι τα ψέματα». Οι άνθρωποι ξύπνησαν.
Ο Covid δεν είναι η απειλή.
Η Propaganda & οι Big Pharma είναι.”

Image

”Επικές διαδηλώσεις σήμερα.

Η Tυρανία δεν έχει θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας.”(σσ. κι αλλού δεν έχει θέση επίσης)

Image
Image

Ένα πανό είχε τον κορωνοιό μαρκαρισμένο με τη σβάστικα και η λεζάντα:η μετάλλαξη Boris.

Ένα τοίχος προστασίας της Δημοκρατίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χτίζεται σε όλο τον κόσμο μια ασυλία αγέλης για την προστασία ατομικών δικαιωμάτων και συλλογικών ελευθεριών Συνταγμάτων κι ανθρώπινης αξιοπρέπειας...

Πλακάτ έξω από την πρωθυπουργική έδρα:

 ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ

 ΕΜΒΟΛΙΑ

Image
Image

Eπίθεση και στην μονολιθική καταχωρημένη ”αλήθεια” των 

ΜΜΕ:” BBC ψεύτες”

Image

Η μεγαλειώδης διαδήλωση στο κεντρικό Λονδίνο το Σάββατο, κατέληξε την κατοικία του πρωθυπουργού Ντάουνινγκ Στριτ και στο κοινοβούλιο και οι στόχοι δέχθηκαν επίθεση βροχή από μπαλάκια τέννις.

Η Αγγλία επρόκειτο να άρει όλους τους περιορισμούς στις 21 Ιουνίου, αλλά με πρόσχημα την μετάλλαξη Delta ανέβαλε αυτή την εξέλιξη για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Αυτή ήταν κι η αφορμή που ξεχείλισε το ποτήρι κι άνοιξε τους ανθρώπινους κρουνούς που πλημμύρισαν το Λονδίνο.

Οι διαδηλωτές έφτασαν στη Downing Street, το πλήθος άναψε καπνογόνα και φώναζε «ντροπή σου» δείχνοντας προς το νούμερο 10.

Image

Το πλήθος πορεύθηκε από το Χάϊντ Παρκ, μέσω της Oxford Street και προς το κοινοβούλιο, με σημαίες, σφυρίζοντας και φωνάζοντας καθώς απαιτούσε τον άμεσο τερματισμό των περιορισμών και του lockdown.

Image

Ένα τραγικό πλακάτ έγραφε: ”η Astra Zeneca

 σκότωσε τον άντρα μου!...”ψιλά γράμματα για

 τους Ανθρωπιστές ειδήμονες….

Image
Image
Image

η πραγματική εικόνα που τρέφει ο λαός

 για τους εγκάθετους

Image

dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. ΔΕIΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
    .
    ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ Ε.Ο.Φ .......
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ NON PAPER ΠOY KΡATAEI ΣTA XEΡIA TOY. ΣΤΟ 23:30 TOY BINTEO
    Ο
    ΔΑΜΙΑΝΙΔΗς

    https://www.youtube.com/watch?v=NpVMbQ9WEj8

    ---------------------------
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ

    Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Εν τω γίγνεσθαι μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Βάζουν τον κορωνοϊό σε…ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!!!
    EΓΓΡΑΦΟ MEMORATUM -----AΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ Ε.Ο.Φ

    http://greeknewsondemand.com/2021/06/27/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b5%ce%bd-%cf%84%cf%89-%ce%b3%ce%af%ce%b3%ce%bd%ce%b5%cf%83%ce%b8%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf/
    .
    Μόλις διέρρευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός μνημονίου που φέρεται να έγινε
    από τον Neil M Ferguson του Imperial College of London και στη σελίδα 1 αποκαλύπτεται ένα σοβαρό σχέδιο για τα ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ προς ένα ΜΟΝΙΜΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ. LOCKDOWN του Ηνωμένου Βασιλείου.
    .
    Με λίγα λόγια, αυτό θα πρέπει να κινείται προς ένα μόνιμο κλείδωμα της χώρας από την Πέμπτη, 15 Ιουλίου, με τους λόγους να γίνει αυτό να είναι μια έξαρση των νέων παραλλαγών του ιού της Ινδίας και του Νεπάλ (ο οποίος, όπως γνωρίζουμε, είναι απλά ένας επαναπροσδιορισμός της αλλεργικής ρινίτιδος)


    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!