Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Β έ λ γ ι ο: Εισάγεται η επιλογή του ....«ο υ δ έ τ ε ρ ο υ φύλου» γιά παιδιά (!) που εγγράφονται στο σχολείο!


 ΑΚΤΙΝΕΣ: Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από το Νηπιαγωγείο!

Σχόλιο: Από τον Σεπτέμβριο του 2021 εισάγεται στα στα σχολεία της χώρας μας υποχρεωτικό μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε όλες τις βαθμίδες στο πλαίσιο των «εργαστηρίων δεξιοτήτων». 

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες διαφαίνεται ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να διδάσκεται και από τρίτους φορείς όπως ομοφυλοφιλικές και άλλες οργανώσεις.

………………………………


Τρίτη επιλογή, το “ουδέτερο φύλο”, θα δίνεται ως δυνατότητα σε γονείς που εγγράφουν τα παιδιά τους σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Βέλγιο, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (18/06).

Οι γονείς θα μπορούν να επιλέξουν από τον Σεπτέμβριο το «ουδέτερο φύλο» κατά την εγγραφή των παιδιών τους σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Βέλγιο, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (18/06).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «Dernière Heure», παιδιά ηλικίας 11 ετών θα ομαδοποιηθούν σε τρία φύλα (αρσενικό, θηλυκό και ουδέτερο) κατά την πρώτη φάση αυτού του σχεδίου, το οποίο θα οδηγήσει στον επανασχεδιασμό τουαλετών, αποδυτηρίων και αθλητικών μαθημάτων.


Αυτή η πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει τη βούληση της υπουργού Παιδείας (άνω) του Βελγίου, Καρολίν Ντεσίρ, ώστε να καταπολεμήσει την ομοφοβία και την τρανσφοβία, καθώς και να διασφαλίσει την καλύτερη συμμετοχή των μαθητών και των οικογενειών της κοινότητας LGBTQIA+.

Χαρακτηριστικά, η Καρολίν Ντεσίρ ανέφερε: «Τα πρόσφατα νέα περιλαμβάνουν, δυστυχώς, αρκετές ευαίσθητες περιπτώσεις παρενόχλησης παιδιών και εφήβων τρανσέξουαλ στα σχολεία».

Η ίδια τόνισε, επίσης, τη σημασία της διάθεσης «σοβαρών» πόρων έτσι ώστε αυτά τα παιδιά να μπορούν «να υποστηρίζονται, να ακούγονται και να αναγνωρίζονται».

 Το θέμα της διοικητικής καταχώρισης των τρανσέξουαλ αντιμετωπίστηκε το 2018 από το βελγικό κράτους και έτσι σε αυτούς τους ανθρώπους δόθηκε το δικαίωμα να αλλάξουν επίσημα το φύλο τους σε αστικό πλαίσιο, χωρίς ιατρικές καταστάσεις, αν και προηγουμένως ήταν απαραίτητη η απόδειξη της γενετήσιας λειτουργίας.

Ωστόσο, το Συνταγματικό Δικαστήριο ακύρωσε μερικώς αυτόν τον νόμο αργότερα, θεωρώντας ότι εισάγει διακρίσεις επειδή δεν υπήρχε επιλογή για μη δυαδικά άτομα.

Μάλιστα, τον Οκτώβριο, η Πέτρα ντε Σούτερ, μια τρανσέξουαλ γυναίκα, έγινε η πρώτη στην Ευρώπη που διορίστηκε ως Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Δημόσιων Επιχειρήσεων στο νέο υπουργικό σχήμα.




πηγή: sputniknews & enromiosini

http://aktines.blogspot.com/2021/06/blog-post_90.html

3 σχόλια:

  1. Χρειάζεται κάποια υπομονή, μέχρι να μιλήσει δημόσια ο αληθινός Θεός της Εκκλησίας και ολόκληρου του σύμπαντος κόσμου.
    Όταν θα μιλήσει ο Θεός πάνω στη γη, οι αμετανόητοι που καταστρέφουν την ανθρωπότητα, δεν θα μπορούν να κρυφτούν πουθενά πάνω στη γη, αλλά απλά θα εξαφανιστούν οριστικά από τη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ότι φαίνεται θα πάρει ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΟΥΠΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ......τον χρόνο δεν γνωρίζουμε μόνο.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!