Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

'Έρευνα αποκαλύπτει...… Αυτό είναι σ κ ά ν δ α λ ο ! Γιατί θέλουν νά τούς εμβολιάσουν ΟΛΟΥΣ ;

 


Μελέτη που έγινε σε περισσοτέρους από 52.000 υπαλλήλους στις ΗΠΑ αποδεικνύει, πως δεν χρειάζεται να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού κάποιος που έχει ήδη νοσήσει.



Η μελέτη του Κλίβελαντ, την οποία δημοσιεύει το 'medrxiv.org', τονίζει χαρακτηριστικά πως «τα άτομα που είχαν ήδη λοίμωξη SARS-CoV-2 είναι απίθανο να επωφεληθούν από τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού και τα άτομα αυτά μπορούν να δώσουν την θέση τους σε κάποιους που δεν έχουν νοσήσει».

Μάλιστα στον τηλεοπτικό σταθμό 'Foxnews', αναφέρεται μάλιστα πως έχουν παρουσιαστεί τα δεδομένα της μελέτης στο CDC, αλλά εκείνοι συνέχισαν να παραχαράσσουν τα αποτελέσματα!

O Thomas Massie, μέλος του Κογκρέσσου με τους Ρεπουμπλικανούς απ’ το Κεντάκι, αναφέρει πως «η μελέτη της κλινικής του Κλίβελαντ δείχνει, πως δεν υπάρχει κανένα όφελος απ’ το εμβόλιο εάν περάσατε ήδη covid και αναρρώσατε.

Τώρα ο λόγος που επαναλαμβάνεται είναι ότι το CDC το γνώριζε αυτό πριν από 6 μήνες… 

Αυτό είναι σκάνδαλο.

Κάλεσα τον διευθυντή του CDC στην Ουάσινγκτον τον Δεκέμβριο και τους είπα πως τα δεδομένα της κλινικής μελέτης της 'Pfizer' έδειξαν, ότι δεν υπήρχε κανένα όφελος από το εμβόλιο σ’ εκείνους με προηγούμενη μόλυνση!

Δεν είμαι αντιεμβολιαστής και δεν λέω ”πηγαίνετε να κολλήσετε covid, αντί του εμβολίου”, αλλά η έρευνα που βγήκε από την μελέτη της κλινικής του Κλίβελαντ ήταν μια μελέτη 5 μηνών -με πολλά άτομα

Κατά μέσο όρο είχαν 10 μήνες ανοσίας μετά από φυσική μόλυνση, φυσική ανοσία χωρίς εμβόλιο.

 Επομένως, οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να λένε πως δεν γνωρίζουμε πόσο διαρκεί η ανοσία από την προηγηθείσα νόσηση από covid.

Γνωρίζουμε πως διαρκεί τουλάχιστον 10 μήνες επειδή κανείς στη μελέτη της κλινικής του Κλίβελαντ δεν επαναμολύνθηκε! 

Κι αν αυτά δεν είναι αρκετά ισχυρά δεδομένα μελετών για εσάς, δείτε την μελέτη απ’ το Ισραήλ.

Έχει 6 εκατομμύρια πληθυσμό. 
Πήραν ολόκληρο τον πληθυσμό του Ισραήλ και αυτό που βρήκαν ήταν πως η ανοσία παρέχεται από μια φυσική μόλυνση -και πάλι δε λέω ”βγείτε έξω και κολλήστε με φυσικό τρόπο αντί για εμβόλιο».

Η αποκαλυπτική μελέτη την οποία απέκρυψαν οι «ειδικοί» δείχνει, πως δεν χρειάζεται να εμβολιαστεί κάποιος που έχει νοσήσει και βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που έχει ξεκινήσει η συζήτηση περί προνομίων.

Στην Ελλάδα όσοι έχουν νοσήσει εμβολιάζονται κανονικά με μία δόση, αν και η επίσημη «γραμμή» την οποία ανέφερε πρόσφατα ο Μάριος Θεμιστοκλέους, είναι πως αυτή η δόση πρέπει να γίνεται έξι μήνες μετά την νόσηση. 

Κάτι που στην πραγματικότητα δεν τηρούν πολλοί πολίτες, καθώς θα πρέπει να ακυρώσουν μόνοι τους το ραντεβού, ενώ και η άποψη που επικρατεί στα ΜΜΕ είναι πως πρέπει να εμβολιαστούν κανονικά. 

Άλλωστε και τα «προνόμια» δεν ισχύουν για όσους έχουν νοσήσει, αντιθέτως πρέπει να εμβολιαστούν και αυτοί, έστω και με μία δόση για να τα αποκτήσουν.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%99-%ce%9c%ce%95%ce%93%ce%91%ce%9b%ce%9f-%ce%92%ce%a1%ce%99%ce%a3%ce%9a%ce%95%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%a0%ce%99%ce%a3%ce%a9-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%97-%ce%9b%ce%a5%ce%a3%ce%a3/

&

http://ellinonea.blogspot.com/2021/06/blog-post_64.html#more

1 σχόλιο:

  1. Covid-19 Vaccine mRNA to Control the Vaccinated? Is It Possible? Yes, Here's the Proof!

    https://www.brighteon.com/2aaaa5d4-f800-4492-9638-ea19598066a0

    (διάρκεια 8:11)

    πώς θα ελέγχουν τους εμβολιασμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!