Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Η κυβέρνηση Ε Κ Δ Ι Κ Ε Ι Τ Α Ι τούς μή εμβολιασμένους! ( Δείτε τό Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 

Η κυβέρνηση «τελειώνει» την ψυχαγωγία γιά τούς ανεμβολίαστους! - Τέλος εστίαση, γήπεδα & συναυλίες!




9 σχόλια:

  1. κομπλεξικός, διεστραμμένος, ψυχοπαθής και αφορισμένος... θα κάνει και χειρότερα.

    στο μεταξύ, αθώοι άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν. όλοι αυτοί οι εγκληματίες που μας κουνούν το δάχτυλο και βιάζονται να μας τελειώσουν, συνεχίζουν το σατανικό έργο που ανέλαβαν από τα αφεντικά τους. πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος και να τους τελειώνει. κυριολεκτικά.
    σήμερα, πληροφορηθήκαμε θάνατο γνωστού μας, λίγες ημέρες μετά και τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.


    ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΟΥΝ. ΤΕΡΜΑ.

    ...καλή ανάπαυση κυρ-Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που θα κρυφτείς μαλθακούλη δεν ξέρω...............όταν ανάψει το πράσινο φώς...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πληροφορίες περί της καταγωγής αυτής της βρωμο-οικογένειας των μητσοτακέων, μπορείτε να αντλήσετε από το βιβλίο του Στρατηγού Γεώργιου Γ. Αϋφαντή "Ο Ιστορικός Εμπαιγμός".

    το πόνημα του Στρατηγού Αϋφαντή, φυσικά, δεν ασχολείται με δαύτους, αλλά με τον πρόγονό τους, τον λευτεράκη τον μπενιζέλο, τον "μεγάλο δαίμονα της Ελλάδος", όπως τον ονομάζει.
    (ο παππούς του κούλη, γυρολόγος στο επάγγελμα ήταν ανηψιός του αρχι-σατανά βενιζέλου)

    σήμερα σας παραθέτω λεπτομέρειες που ήταν γνωστές μόνο στους παλιούς. οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου τα έλεγαν αυτά στους γονείς μου. δεν πρόκειται για πολιτικά γεγονότα, αλλά για "σημάδια" που λένε πολλά για αυτή την καταραμένη φάρα, το καρκίνωμα της Πατρίδας μας.

    "Πώς εγεννήθη ο μέγας δαίμων της Ελλάδος" (σελ. 52)

    Κατ' Αύγουστον του 1864, ήρχισεν ο τοκετός της Στυλιανής (συζύγου του Κυριάκου) με φοβερούς πόνους, παρήλθον δύο ημέραι και ο τοκετός δεν εγίνετο. Έχοντες υπ' όψιν τον προηγούμενον τοκετόν του υδροκεφάλου (ο πρώτος αδελφός του βενιζέλου γεννήθηκε με υδροκεφαλία και πέθανε μικρός) και φοβούμενοι παρομοίαν περίπτωσιν οι χωρικοί, έπεισαν τον Κυριάκον ότι πρέπει να φέρη τον Ιερόθεον προηγούμενον της Μονής "Χρυσοπηγής" δια να της διαβ΄ση ευχήν και ούτω κατορθωθή ο τοκετός. Οι δε Τούρκοι μετακάλεσαν τον Χατζή Σακίρη από το Χωρίον Ψίρες της Κυδωνείας δια τον αυτόν σκοπόν.

    ... Την εσπέραν της τρίτης ημέρας συνηντήθησαν εις το αυτό σπιτάκι ο Ιερόθεος και ο Χατζή Σακίρης και ήρχισαν να διαβάζουν υπό το αμυδρόν φως ενός λύχνου, ο μεν την φυλλάδα του Αγίου Ελευθερίου και άλλα σχετικά, ο δε Τούρκος δικάς του φυλλάδας με ευχάς, τουρκιστί.

    Το διάβασμα αυτό διήρκεσε πέντε ώρας περίπου με μικρά διαλείμματα. Εις στιγμήν κουρασμού και νυσ΄ταγρας λέγει ο Ιερόθεος προς τον Τούρκον: "Μωρέ Χατζή ένα ΔΙΑΟΛΟ ΘΩΡΩ" και απαντά ο Τούρκος: "Και εγώ μωρέ παπά, θεωρώ ένα φουρόγατο και ο Ραμπής να λυπηθή την κακομοίρα να το ξεγεννήση".
    Πράγματι, περί τα ξημερώματα της τετάρτης ημέρας εγεννήθη ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ...


    (τα σημάδια, όμως, συνεχίστηκαν)


    "...Μόλις το παιδί εγένετο 40 ημερών, η μητέρα του και η μαμμή, μετέβησαν εις την Μονήν της "Ζωοδόχου Πηγής" όπου διέμενεν ο Ιερόθεος και εζήτησαν να το βαπτίση. Αλλά καθ' ην ώρα το είχε ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΗΚΩΣΕ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΗ ΕΙΣ ΤΑ ΜΥΡΟΠΑΝΑ , ΕΛΕΡΩΣΕΝ (!!!!!!!) ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑΣ και ο Ιερόθεος το παρέδωσεν εις την μαμμήν φωνάζων: " ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΜΝΗ ΚΑΚΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ" και αμέσως απεμακρύνθη. (σ.σ.: Καλά επροφήτευσε ο Ιερόθεος μόνο που το κακό το έκανε στον Ελληνισμό)

    Τα περί τοκετού και βαπτίσματος αναφέρει ο Ιερόθεος λεπτομερώς εις το ημερολόγιόν του."

    στο έργο του ο Στρατηγός παρουσιάζει σοβαρά ιστορικά γεγονότα "με τα οποία εξηπάτησαν τον ελληνικόν λαό."

    αυτό το βιβλίο θα πρέπει να διαβαστεί από κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που δεν αντέχει να λερώνουν ακόμη την Ελλάδα και τηνιστορική μνήμη με ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεώργιος Γεωργίου Αϋφαντής "Ο Ιστορικός Εμπαιγμός - Ξετυλίγοντας το κουβάρι της απάτης" β' έκδοσις, Ελληνικόν Σέλλας, Αθήναι 2010

      Διαγραφή
  4. Καλη η ιστορια,αλλα ειναι τοσο απροκαλυπτα καθαρματα,που δεν χρειαζεται επιβεβαιωση.Αυτο που χρειαζεται ειναι πισσα και πουπουλα.Και μην νοιωθετε τυψεις.Για υπανθρωπα υποκειμενα δεν υπαρχει ελεος,για τους δολοφονους των παιδιων μας καμια λυπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ/ή aik, έχετε απόλυτο δίκιο! και καμία τύψη και έλεος δεν έχω για αυτά τα σκουλήκια, αντίθετα τεράστια οργή και έντονη επιθυμία να τους δω να πληρώνουν αυτοί και οι βρωμο-φάρες τους.

      Διαγραφή
  5. Κούλα ένα γερό μερεμέτι σου χρειάζεται και όλα θα στρώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη σώσω και πατήσω το πόδι μου. Να δω όμως που θα κρυφτείτε ψυχοπαθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!