Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΕΛΛΗΝΕΣ που ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΝ τήν μεγάλη ΒΛΑΚΕΙΑ! – «Παναγιά μου! Τι μας βάζουν άρα γε ΜΕΣΑ μας [με το εμβόλιο];;;» ( 2 Β Ι Ν Τ Ε Ο )

Σχολιά

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: 
Εμείς, φίλες και φίλοι, ΕΜΕΙΣ από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) σας πρωτο-ανακαλύψαμε ΑΥΤΟ ΤΟ –ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ- ΘΕΜΑ δημοσιεύοντας πολλά άρθρα για όλους αυτούς τους περίεργους –να πούμε το λιγότερο!
- ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥΣ που έχουν διαμορφωθεί γύρω από το σημείο εμβολιασμού όσων έχουν κάνει το εμβόλιο. 
Οι αποκαλύψεις μας για όλα αυτά έχουν προκαλέσει σαλό σε όλο το Πανελλήνιον και τώρα, και σύμφωνα με τον κ Φίλιππο Καμπούρη από την εκπομπή «ΣΤΗ ΦΟΡΑ» που έθιξε κι αυτός αυτό το θέμα, έρχεται τώρα η…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που δίνει ΕΝΤΟΛΗ για το…ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ…ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ….ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ…ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ!!!

Για περισσότερα για όλ᾽αυτά, διαβάστε επίσης τα δύο παρακάτω άρθρα μας για το ίδιο θέμα…

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προστέθηκε ΣΚΟΠΙΜΑ στο «εμβόλιο» μαγνητισμός για να αναγκάσει το mRNA να μπει σε ολόκληρο το σώμα ώστε να διασφαλιστεί η…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ!!!

Επιβεβαιώνεται 100% ο μαγνητισμός που προκαλείται από το περιεχόμενο του εμβολίου μέσα στο σώμα εμβολιασμένων!!!

ΠΟΙΟΙ έδωσαν εντολή να εξαφανίσουν το βίντεο με το πείραμα με τους μαγνήτες που κολλάνε σε εμβολιασμένους;;;!!!

__________

Δείτε τώρα μερικά άλλα παραδείγματα-περιπτώσεις επ ‘αυτού από τους δικούς σας…ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… 

____________

Προσέξτε την έκφραση της γυναίκας όταν συνειδητοποιεί,ότι ο εμβολιασμός της είναι το πρώτο λάθος, και το τελευταίο…!!!

Μπορει να βγει ενα λαμoγιο, επωνομαζομενο “ειδικoς” και να εξηγnσει σ αυτην την κοπελλα που χτυπιεται, τι επαθε και τι την περιμενει;

Δεν κάνω την 2η δόση με τίποτα…

 

 http://greeknewsondemand.com/2021/06/23/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%83-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%b2%ce%bb%ce%b1/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!