Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΕΤΣΙ σκοπεύουν νά ΘΑΨΟΥΝ τήν Κύπρο μας! Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ΕΛΛΗΝΕΣ !

 

΄Αν ο Ο.Η.Ε. προσθέσει το «αυτοδιοικούμενες περιοχές» στην έκθεσή του, μιλάμε γιά τό τέλος της Κύπρου!





Άρα... δεν ήταν τυχαίο το 'τετ α τετ' Μητσοτάκη μέ τό κατοχικό ανδρείκελο του σουλτάνου τόν Τατάρ (μέσα στό μαγειρείο  ενός ξενοδοχείου!) στις Βρυξέλλες;

Μία πληροφορία σκέτο 'σοκ' μετέφερε η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος» η οποία αν επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για καθαρή εκχώρηση κυριαρχίας στους Τουρκοκύπριους, που αυτόματα σημαίνει εκχώρηση κυριαρχίας στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Βενιζέλου ο ΟΗΕ έχει πρόθεση να συμπεριλάβει στην προσεχή του έκθεση για το Κυπριακό μια αναφορά σε «αυτοδιοικούμενες περιοχές» και μάλιστα να κατατεθεί και στο Συμβούλιο Ασφαλείας.
Ήδη, η απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες στο νησί, Τζέϊν Χόλ Λούτ έχει κάνει σχετική κρούση στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η αντίδραση της Λευκωσίας ήταν εντονότατη και ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποδεκτή μια τέτοια αναφορά, η οποία θα δώσει κι άλλο θάρρος και θα αποθρασύνει την Τουρκία.

Βέβαια η Λουτ από την πλευρά της προσπάθησε να καθησυχάσει τις ελληνοκυπριακές ανησυχίες, λέγοντας ότι μια τέτοια αναφορά δεν θα σημαίνει (;) αναγνώριση δεύτερου κράτους στο νησί και αυτό θα αναγράφεται στην έκθεση που θα κατατεθεί εντός Ιουλίου.

Η αδιαλλαξία της Τουρκίας η οποία θέλει οπωσδήποτε να υπάρχουν δύο κυριαρχίες και να έχει και λόγο μετά την όποια λύση, έχει οδηγήσει στην απόρριψη τόσο της πρότασης Γκουτέρες για διορισμό ειδικού απεσταλμένου για τα θέματα της διακυβέρνησης, της ασφάλειας, της λειτουργικότητας και της διασφάλισης της διαδικασίας, ενώ έχει απορρίψει και τα έξι σημεία του ΓΓ του ΟΗΕ, που κατατέθηκαν στο 'Κραν Μοντανά' το καλοκαίρι του 2017.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, προφανώς και δεν ήταν τελικά καθόλου «τυχαίο» το σύντομο τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ στην κουζίνα του ξενοδοχείου που διέμεναν στις Βρυξέλλες. 

Άλλωστε για να μαγειρέψεις, χρειάζεσαι κουζίνα…


newsbreak.gr
&
https://www.epilekta.com/2021/06/blog-post_650.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!