Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες: η πανδημία είναι πολιτική της Παγκόσμιας Νέας Τάξεως προς ΜΕΙΩΣΗ του πληθυσμού η λ ι κ ι ω μ έ ν ω ν, α ν α π ή ρ ω ν, φ τ ω χ ώ ν. Είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!


O εμβληματικός Πρόεδρος της Βολιβίας Evo Morales, αμφισβητεί την πανδημία και δηλώνει πως είναι μια ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξεως για να μειώσει τον πληθυσμό των ηλικιωμένων στήν γη, τους ανάπηρους και τους φτωχούς. 
Εν ολίγοις τους κατηγορεί για γενοκτονία με ναζιστικά χαρακτηριστικά!!!



Τόνισε: “Στην πολιτική της Παγκόσμιας Νέας Τάξης είναι σημαντικό να μειωθεί ο περιττός πληθυσμός του κόσμου … αυτή η πανδημία είναι μέρος του βιολογικού πολέμου”.

“Διάβασα σε μια έκθεση του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ μέσα σε 3,4 ή 5 χρόνια: στην πολιτική της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, είναι σημαντικό να μειωθεί ο περιττός παγκόσμιος πληθυσμός: μαύροι, άτομα με ειδικές ανάγκες και φτωχοί. 

Αυτή η πανδημία είναι μέρος ενός βιολογικού πολέμου ” είναι η πλήρης του αναφορά.
dimpenews.com

3 σχόλια:

  1. (α' μέρος)

    Bill Gates killed poor tribal Indian girls through PATH “vaccine” initiative
    https://www.naturalnews.com/2021-06-23-bill-gates-killed-indian-girls-path-vaccines.html

    ένα συγκλονιστικό άρθρο που ρίχνει περισσότερο φως στο σκοτεινό παρελθόν ενός ανθρώπου που θα έπρεπε να είχε προ πολλού εκτελεστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

    πριν από 12 χρόνια ο Γκέητς εξαπέλυσε σκόπιμα μια πολύ χειρότερη πανδημία για την οποία δεν έγινε ποτέ λόγος στα μέσα "ενημέρωσης".

    ήταν το έτος 2009, όταν μια ΜΚΟ που χρηματοδοτούταν από το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέητς πραγματοποίησε μη εξουσιοδοτημένες δοκιμές ενός πειραματικού "εμβολίου" επάνω στα πιο φτωχά και πιο ευάλωτα παιδιά στον κόσμο.

    κανένα από αυτά τα φτωχά παιδιά που ανήκαν σε διαφορετικές φυλές της Ινδίας, πολλά εκ των οποίων κορίτσια, δε γνώριζαν για τους κινδύνους αυτών των πειραμάτων και ούτε και οι γονείς τους.
    η επιχείρηση που χρηματοδοτούταν από τον Γκέητς εξαπάτησε τα παιδιά και τους γονείς τους ισχυριζόμενη ότι "οι σύριγγες περιείχαν ένα μαγικό φάρμακο" το οποίο κατέληξε να σκοτώσει χιλιάδες παιδιά.

    σαφώς, ο Γκέητς και η (ο) σύζυγος του, αύξησαν ακόμη περισσότερο τον πλούτο τους, ενώ οι οικογένειες των παιδιών γνώρισαν ένα κύμα θανάτων που τους καταρράκωσε.

    αργότερα, μια κοινοβουλευτική επιτροπή κατηγόρησε τη ΜΚΟ για "παιδική κακοποίηση" προμηθεύοντας μια σειρά αποδεικτικών στοιχείων που έδειχναν ότι αυτή η χρηματοδοτούμενη από τον Γκέητς πρωτοβουλία, προκάλεσε μια ανείπωτη τραγωδία και τον θάνατο στην κοινότητα όπου διαπράχθηκε.

    η ιστορία, όμως δεν τελειώνει εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (β' μέρος)

    Bill & Melinda Gates purchased stock in Merck right before mass administering its HPV injection to Indian girls
    (οι Μπιλ και Μελίντα Γκέητς αγόρασαν μετοχή της (φαρμακευτικής) Merck λίγο πριν χορηγήσουν μαζικά σε κορίτσια στην Ινδία το εμβόλιο κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV)

    η PATH (Program for Appropriate Technology in Health), είναι μια ΜΚΟ με έδρα το Σηάτλ. η PATH λαμβάνει τεράστια ποσά τόσο από το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέητς όσο και από την Αμερικανική κυβέρνηση – που σημαίνει ότι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι έμμεσα υποστηρίζουν τους θανάτους και την καταστροφή στον τρίτο κόσμο.

    μεταξύ του 1995 και σήμερα, μόνο από το Ίδρυμα Γκέητς, η PATH έχει χρηματοδοτηθεί με πάνω από $2.5 δις.

    το ίδιο έτος που ο Γκέητς και η σύζυγός του δολοφόνησαν τα παιδιά στην Ινδία, χρηματοδοτούσαν ταυτόχρονα ένα παρεμφερές πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του HPV, και πάλι με στόχο τα πιο φτωχά παιδιά στον κόσμο, αυτή τη φορά στην Ουγκάντα, το Περού και το Βιετνάμ.

    η πλέον γνωστή Gavi, άλλη μια οργάνωση που χρηματοδοτείται από το ίδρυμα Gates, είχε αρχικά επιλεγεί να ηγηθεί του προγράμματος ευγονικής, αλλά τελικά επιλέχθηκε η PATH. και αυτή η επιχείρηση έφερε τραγικά αποτελέσματα, με χιλιάδες αθώα παιδιά νεκρά ή σοβαρά τραυματισμένα για όλη τους τη ζωή.

    όλως τυχαίως, το εμβόλιο κατά του ιού HPV που δόθηκε στα παιδιά αυτά κατασκευάστηκε από την φαρμακευτική Merck & Co., στην οποία οι Bill and Melinda Gates συνέβει να επενδύσουν, αγοράζοντας μετοχές της αξίας $250 εκατομμυρίων, λίγο πριν ξεκινήσει η επιχείρηση εμβολιασμών. (διαίσθηση και καλό timing;;;)

    αργότερα το ίδιο έτος, το ίδρυμα B&M Gates πούλησε το απόθεμα που είχε αγοράσει. 

    ...

    υπάρχει και συνέχεια:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (γ' μέρος)

    Bill and Melinda Gates partially own Pfizer, BioNTech, and CureVac
    (οι Μπιλ και Μελίντα Γκέητς κατέχουν εν μέρει τις Pfizer, BioNTech και CureVac)
    ήταν αναμενόμενο ότι το ίδιο θα συνέβαινε με τον κόβιντ, τον οποίο οι Bill and Melinda Gates θα εκμεταλλεύονταν προς δικό τους οικονομικό όφελος.

    κατά τη διάρκεια του 2020, το τώρα διαζευγμένο ζευγάρι (όταν κανείς έχει να έρθει αντιμέτωπος με το νόμο, συμφέρει το ζευγάρι να χωρίζει για να προστατεύσει τα περιουσιακά στοιχεία) πραγματοποιούσε από κοινού εμφανίσεις στην τηλεόραση για να προωθήσει το αφήγημα της αναγκαιότητας των εμβολίων κατά του κόβιντ, και ιδιαίτερα εκείνων της Pfizer και BioNTech.

    ο λόγος που το έκαναν αυτό είναι γιατί εν μέρει τους ανήκουν οι Pfizer, BioNTech, and CureVac. η CureVac, όπως έχουμε προαναφέρει (βλ. εδώ: https://www.naturalnews.com/2020-10-13-bill-gates-slated-to-rake-windfall-profits-from-covid19-vaccines.html) είδε τα αποθέματά της να εκτοξεύονται κατά 400 % τον περασμένο Αυγουστο.

    με άλλα λόγια, υπήρχε ήδη πλάνο για την "πλανδημία" και ο στόχος ήταν διπλός: να κάνει τους Μπιλ και Μελίντα Γκέητς ακόμη πλουσιώτερους  και να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους μέσω των πειραματικών mRNA εμβολίων.

    λίγο προτού ανακοινωθεί ο ιός, ο Γκέητς πραγματοποίησε μια άσκηση προσομοίωσης, το λεγόμενο "Event 201", το οποίο είχε "προβλέψει" τί επρόκειτο να συμβεί σε παγκόσμια κλίμακα. με άλλα λόγια, το όλο θέμα είχε σχεδιαστεί εκ των προτέρων και εσκεμμένα.

    όλα αυτά τα χρόνια, ο Γκέητς σπέρνει τον τρόμο με ψεύτικες απειλές με σκοπό να πλουτίσει ο ίδιος, σκοτώνοντας ταυτόχρονα όσους περισσότερους μπορεί. ακριβώς, όπως και ο πατέρας του.

    δυστυχώς, πολλοί Αμερικανοί (και όχι μόνο) πιστεύουν λανθασμένα ότι πρόκειται για έναν φιλάνθρωπο ήρωα, όταν στην πραγματικότητα λατρεύει το χρήμα, μισεί τους ανθρώπους και το μόνο που ξέρει είναι το ψέμμα. δεν υπάρχει ψήγμα καλοσύνης και ανθρωπιάς σε αυτόν τον άνθρωπο και ευελπιστούμε ότι κάποια μέρα αυτό θα γραφτεί στα βιβλία της Ιστορίας.

    όπως έγραψε ένας σχολιαστής στο "Great Game India", “όλοι εμείς, ή τουλάχιστον όσοι είμαστε συνειδητοποιημένοι, γνωρίζουμε ότι ο πραγματικός ιός δεν είναι άλλο από τον Μπιλ Γκέητς"  

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!