Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Η επιδίωξη παγκόσμιας θρησκείας από τους Σιωνιστές.


Η επιδίωξη παγκόσμιας θρησκείας από τους Σιωνιστές

΄Αρθρο από Γεώργιο Βλάχο (ερευνητής)                                                                  

Πίσω από τη διαρκή επιδίωξη, για δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και μιας παγκόσμιας θρησκείας είναι οι Σιωνιστές ή το ‘’Σιωνιστικό Ιερατείο’’, όπως το χαρακτηρίζουν κάποιοι. 

  

Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για τη δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης και παγκόσμιας θρησκείας, απορρέει από ‘’Τα 24 Πρωτόκολλα Σοφών της Σιών’’, τα οποία γράφηκαν στο πρώτο Σιωνιστικό Συνέδριο που έγινε το 1897, στην πόλη Βασιλεία της Ελβετίας. 

Οι Σιωνιστές προσπαθούν να διαψεύσουν τα Πρωτοκολλά τους, αλλά δεν μπορούν να μας πείσουν, αφού τα περισσότερα από αυτά έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. 


Ο θρησκευτικός οικουμενισμός που εκδηλώνεται με διαχριστιανικές και διαθρησκειακές συναντήσεις, σκοπό έχει να διαβρωθούν σιγά-σιγά οι διάφορες θρησκείες, ώστε αργότερα να γίνει πιο εύκολα αποδεκτή μία παγκόσμια θρησκεία.   

Παραθέτω ένα απόσπασμα από το 14ο πρωτόκολλο των Σοφών της Σιών, το οποίο επιβεβαιώνει τον υποχθόνιο ρόλο των Σιωνιστών για την εφαρμογή μιας παγκόσμιας θρησκείας.

     ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  14  :  ‘’Όταν έρθει η βασιλεία μας, δεν θ’ αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός της δικής μας που πιστεύει στον ένα Θεό. 

Με το Θεό αυτό είναι δεμένη η μοίρα μας, είμαστε ο εκλεκτός λαός και μέσω αυτού του Θεού η μοίρα η δική μας είναι ενώμένη με τη μοίρα όλου του κόσμου. Γι αυτό το λόγο, πρέπει να καταστρέψουμε κάθε άλλη πίστη’’.

      Οι παρακάτω αναλύσεις είναι απαραίτητες, για να γίνει πιο κατανοητό το ως άνω πρωτόκολλο :

1. Το ‘’δεν θα αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός της δικής μας’’,  είναι μία άκρως επικίνδυνη ομολογία η οποία θα πρέπει να μας προβληματίσει. 

Μας βάζει σε υποψίες ότι θα χρησιμoποιήσουν κάθε αυταρχικό και απάνθρωπο τρόπο, ώστε να την επιβάλλουν όταν έρθει η βασιλεία τους. Αυτό όμως θα έχει ως αποτέλεσμα, όσοι πιστοί αντιδράσουν και δεν δεχτούν την παγκόσμια θρησκεία των Σιωνιστών, να διωχτούν.

2.  Ο ισχυρισμός τους ‘’Είμαστε ο εκλεκτός λαός’’, δεν ευσταθεί πλέον. ΄Ηταν ο εκλεκτός λαός του Θεού, μέχρι τον ερχομό του Χριστού. 

Αφού δεν δέχτηκαν τον Χριστό, ως Υιό του Θεού, ως Σωτήρα του κόσμου και Τον σταύρωσαν, έπαυσαν να είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού. 

Το μόνο που τους ενδιέφερε, είναι πως να περιμένουν τον ‘’Μεσσία τους’’, ν’ αποκτήσουν δικό τους κράτος και παγκόσμια εξουσία.

3.  ‘’Γι αυτό το λόγο πρέπει να καταστρέψουμε κάθε άλλη πίστη’’, δηλαδή η καταστροφή κάθε άλλης πίστης, επιβεβαιώνεται από τις παρακάτω υποχθόνιες ενέργειές τους : 

α)  Το κίνημα ‘’Νέα Εποχή’’ είναι στην ουσία μία θρησκεία, η οποία πρεσβεύει έναν άλλο Χριστό, το ‘’Χριστό της Νέας Εποχής’’. Είναι δημιούργημα των Σιωνιστών, για να διαβρώσουν τις διάφορες θρησκείες που υπάρχουν. 

Αυτή τη θρησκεία της ‘’Νέας Εποχής’’ θα επιβάλλουν οι Σιωνιστές, ‘’όταν έλθει η βασιλεία τους’’.

β)  Το ‘’Koινοβούλιο των Παγκόσμιων Θρησκειών’’, Το ‘’Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών’’, και η ‘’Πρωτοβουλία Ηνωμένων Θρησκειών’’ είναι παγκόσμιες θρησκευτικές οργανώσεις, οι οποίες προωθούνται από τους Σιωνιστές. 

Με τον πονηρό συγκρητισμό των θρησκειών, τις διαχριστιανικές και διαθρησκειακές συναντήσεις, όπου τις περισσότερες φορές γίνονται συμπροσευχές και συλλει-τουργίες, οι παγκόσμιες αυτές θρησκευτικές οργανώσεις υπονομεύουν την καθαρότητα κάθε πίστης. ΄

Οσοι ορθόδοξοι ιεράρχες συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι προδίδουν την Ορθοδοξία μας. 

γ) Οι προσβολές κατά του χριστιανισμού (ευτελισμός του Ιησού Χριστού και των Μαθητών Του, του Ιερού Σταυρού, της Υπεραγίας Θεοτόκου και άλλων), υποκινούνται από τους Σιωνιστές διότι μισούν τη χριστιανική μας θρησκεία. Εκδηλώνονται δε με διάφορους τρόπους : 

1) Μέσω βιβλίων, 

2) Μέσω κινηματογραφικών προβολών, 

3) Μέσω θεατρικών προβολών, 

4) Μέσω εικαστικών τεχνών (με πίνακες και γλυπτά) και 

5) Μέσω αλλοίωσης του μαθήματος θρησκευτικών.

     Ποια είναι η πρακτική των Σιωνιστών, πριν την εφαρμογή μιας παγκόσμιας θρησκείας ; 

Η συνεχής υπονόμευση και ο ευτελισμός των άλλων θρησκειών, για να επικρατήσει πιο εύκολα η δική τους, δηλ. η θρησκεία της ‘’Νέας Εποχής’’.

http://aktines.blogspot.com/2021/06/blog-post_956.html#more

1 σχόλιο:

  1. Bιβλιο με τίτλο : O Oικουμενισμος δίχως μάσκες , των εκδόσεων 0ρθοδοξου Tυπου . To περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική α ξ ι α . Bιβλιο με τίτλο : πανθρησκεια , η λερναία Ύδρα της νέας τάξης , των εκδόσεων Aγαθου Λόγου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!