Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Η Γ ε ν ο κ τ ο ν ί α των πιλότων στν 'Air India' - 17 άτομα ...ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ, μόνο μέσα στόν Μάϊο! ( ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ.... )

 indiatoday.in:  

Πέντε ανώτεροι πιλότοι της Air India πέθαναν τον Μάιο λόγω του Covid-19, ανέφεραν ανώτερα στελέχη την Πέμπτη, προσθέτοντας ότι η αεροπορική εταιρεία άρχισε να εμβολιάζει τους υπαλλήλους της από τις 15 Μαΐου μετά από καθυστέρηση λόγω έλλειψης εμβολίων...


Σύμφωνα με αυτούς, οι πέντε ανώτεροι πιλότοι ήταν ο Harsh Tiwari, ο G.P.S. Gill, ο  Prasad Karmakar, ο  Sandeep Rana και ο  Amitish Prasad.

Εν τω μεταξύ, ιδιωτικοί αερομεταφορείς όπως η Vistara και η 'AirAsia India' έχουν μέχρι στιγμής δώσει τουλάχιστον την πρώτη δόση εμβολίου Covid-19 σε περίπου 99% και 96% των επιλέξιμων υπαλλήλων τους.Τα άτομα που υποβάλλονται σε θεραπεία για Covid-19 ή έχουν αναρρώσει πρόσφατα από το Covid-19 δεν θεωρούνται επιλέξιμα για εμβολιασμό.

Στις 4 Μαΐου, η Air India δήλωσε ότι θα εμβολιάσει όλους τους υπαλλήλους της κατά του Covid-19 έως το τέλος του μήνα, καθώς οι πιλότοι απαίτησαν τον εμβολιασμό του πληρώματος κατά προτεραιότητα, αναφέροντας τον κίνδυνο για τη ζωή τους λόγω της θανατηφόρας μόλυνσης .

Έξι ημέρες αργότερα, ο αερομεταφορέας αναγκάστηκε να ενημερώσει τους υπαλλήλους του ότι δεν θα ήταν σε θέση να δημιουργήσει χώρους εμβολιασμού Covid-19 για αυτούς στο αεροδρόμιο του Δελχί στις 11 και 13 Μαΐου λόγω «έλλειψης» εμβολίων.

Μιλώντας στο προσωπικό στις 10 Μαΐου, η Air India δήλωσε: "Οι θάλαμοι του προτεινόμενου χώρου εμβολιασμού Covid στο συγκρότημα GSD στο Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi (IGIA) στις 11 και 13 Μαΐου έχουν ακυρωθεί λόγω των δηλώσεων των κυβερνητικών αρχών ότι δεν μπορούν να διοργανώσουν την εκδήλωση λόγω έλλειψης εμβολίων. ""Οι νέες ημερομηνίες θα ειδοποιηθούν μόλις λάβουμε εκ νέου επιβεβαίωση από κυβερνητικές υπηρεσίες", πρόσθεσε η αεροπορική εταιρεία.

Δεν είναι γνωστό πότε η Air India θα είναι σε θέση να χορηγήσει την πρώτη δόση εμβολιασμών σε όλους τους υπαλλήλους της. Ο εθνικός αερομεταφορέας δεν απάντησε στις ερωτήσεις της PTI σχετικά με αυτό.

Η IndiGo έδωσε την πρώτη δόση σε περίπου 20.000 από τους 35.000 υπαλλήλους που εργάζονται για τον μεταφορέα και τη θυγατρική εταιρεία εδάφους Agile.

Σχόλιο από το The Big The One: Η αμερικανική κοινότητα συνωμοσίας, κατά κανόνα, δεν διαβάζει τον ινδικό τύπο - μόνο όταν πρόκειται για τον πόλεμο μεταξύ Ινδίας και Κίνας, ο οποίος μπορεί να ξεκινήσει σχεδόν αύριο. Επομένως, τα νέα της Ινδίας Σήμερα φτάνουν στους δυτικούς αναγνώστες της από τις 3 Ιουνίου και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει με τους πιλότους εκεί τώρα. 

Ωστόσο, η ιστορία είναι ακόμα ενδιαφέρουσα: τον Μάιο, η Air India άρχισε να μεταχειρίζεται υπαλλήλους για το COVID-19 - και μέχρι τις 3 Ιουνίου, πέντε πιλότοι είχαν πεθάνει ταυτόχρονα από το στέμμα. 

Κανείς, φυσικά, δεν γράφει άμεσα ότι όλα συνέβησαν αμέσως μετά την ένεση, αλλά υπό το φως μιας παρόμοιας ιστορίας με Βρετανούς πιλότους και απότομη έλλειψη πιλότων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Ινδίας, όλα είναι προφανώς κάτι τέτοιο. 

Φυσικά, ο τύπος αποφεύγει επιμελώς αυτό το θέμα, τους γιατρούς των αεροπορικών εταιρειών, αλλά φαίνεται ότι ο εμβολιασμός αντενδείκνυται για τους διάσημους άσους επειδή διαταράσσει κάπως την πήξη του αίματος με συχνές πτώσεις πίεσης. 

Όπως γράφει το indiatoday.in, τώρα μιλάμε για 17 πιλότους (SEVENTEEN!) 

Που πέθαναν μόνο τον Μάϊο. 

Προφανώς, ο αριθμός των θανάτων θα αυξηθεί σύντομα όταν οι πιλότοι αισθάνονται άσχημα στον αέρα, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Παλιά εμβόλια για τις νέες μεταλλάξεις του κορονοιού; - Προιόν ημιμάθειας ή σκοπιμότητας.

    Γράφει ο ιατρός και ερευνητής Δημήτριος Ποντίκας, υπεύθυνος του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας Βιοτεχνολογίας MenidiMedica ( https://menidimedica.gr ).

    https://widegenerationinformation.blogspot.com/2021/06/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!