Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Κομμουνισμός, Γ ε ν ο κ τ ο ν ί ε ς καί οἱ συνήθεις ...ὕποπτοι...


Από το 1880, όταν ένας Ιρακινός Εβραίος πρόσφυγας με το όνομα Elly Kadoorie έφτασε στο Χονγκ Κονγκ, η Κίνα πέρασε μια σειρά επαναστάσεων - από την κυριαρχία των δυτικών δυνάμεων έως την ανεξαρτησία, από την Εθνικιστή έως την Κομμουνιστική εξουσία, από την αποικιοκρατία στον καπιταλισμό στον κομμουνισμό. 


Μέσα από όλα αυτά, η οικογένεια Kadoorie υπήρξε βαρόμετρο του ανοίγματος της χώρας προς τον κόσμο, που ανέβηκε για να γίνει η πλουσιότερη δυτική οικογένεια στην Κίνα. 

Οι ηγέτες αναζητούν τις συμβουλές τους για γενιές, που αντλούνται από τον συνδυασμό επιχειρηματικών δεξιοτήτων και πολιτικών γνώσεων...

Όταν η Λαϊκή Δημοκρατία άρχισε να ανοίγεται το 1972, μετά την επίσκεψη του Προέδρου Νίξον, μία από τις πρώτες εκκλήσεις που έκανε η κομμουνιστική ηγεσία ήταν στους Καντουρί, ζητώντας τη βοήθειά τους στην κατασκευή πυρηνικού σταθμού.


Τό ἀρχοντικό τῆς οἰκογενείας Καντουρί στήν Σαγκάη. Παντοκρατορία ΚΑΙ στήν Κῖνα.Τί σύμπτωσις ἀπό ἐκεῖ ἦρθε ὁ κορονοϊός...

Οι Εβραίοι έχουν μία Χαζαρο-υπερμαχική λατρεία που διατάζει ότι όλοι οι μη Εβραίοι πρέπει να γενοκτονηθούν. Και με αυτόν τον τρόπο οι Εβραίοι έγιναν εκείνοι που συνδέονται περισσότερο με τη γενοκτονία και έγιναν οι κορυφαίοι δάσκαλοι της γενοκτονίας και γιατί κατέχουν επίσης το παγκόσμιο ρεκόρ γενοκτονίας.

 Γράφει Patrick O'Carroll

Ο Μπάϊντεν έχει δηλώσει «Είμαι Σιωνιστής» τουλάχιστον εκατό φορές. Αν δεν το είχε πει αυτό, οι Σιωνιστές δεν θα είχαν «δουλέψει» ποτέ τόσο σκληρά για να «εκλεγεί».

 ...πάνω από το 70 τοις εκατό του Καθεστώτος Μπάιντεν αποτελείται από Σιωνιστές Εβραίους...( στήν σελίδα ὅπου τά ἀποσπάσματα τοῦ θέματος,ἐδῶ,θά βρεῖτε ὅλα τά ὀνόματα τῶν σιωνιστῶν τῆς κυβερνήσεως Μπάϊντεν)

Η σιωνιστική γενοκτονία των Ορθόδοξων Χριστιανών της Ρωσσίας και άλλων Ορθοδόξων της Ανατολικής Ευρώπης, μετά το 1917,έγινε από κομμουνιστικά καθεστώτα με περισσότερο του 80%  Σιωνιστές Εβραίους στο δυναμικό τους.

Ο Ρόμπερτ Γουΐλτον ήταν ο ανταποκριτής στη Ρωσσία για τους Times του Λονδίνου κατά τη διάρκεια του σιωνιστικού/μασσωνικού πραξικοπήματος του 1917 ( το οποίο μέχρι σήμερα αναφέρεται ψευδώς ως Ρωσσική «επανάσταση»),έγραψε στο βιβλίο του «Η αγωνία της Ρωσσίας» (1919) :

«Ο Μπολσεβικισμός δεν είναι Ρωσσικός είναι ουσιαστικά μη εθνικός, με τους ηγέτες του να είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία Εβραίοι, οι Ρώσσοι έχασαν την χώρα τους και την εθνικότητά τους εδώ και πολύ καιρό». 

Αυτό συνέβη επειδή οι Σιωνιστές ήθελαν το 85% των Εβραίων ( του κομμουνιστικού καθεστώτος) να γενοκτονήσουν 100 εκατομμύρια Ορθόδοξους Χριστιανούς στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη. 

Εν συνεχεία,«συμπτωματικώς»,το 85 έως 90% των ξένων που «βοήθησαν» την Κίνα την εποχή που οι κομμουνιστές κατέλαβαν την εξουσία,την 1η Οκτωβρίου 1949,ήταν Εβραίοι. 

Στο ποσοστό αυτό συμπεριλαμβάνονταν και η κόρη του ιδρυτή της χρηματιστηριακής εταιρείας Goldman Sachs ,Jane Ellen (Sachs) Hodes (η οποία Goldman Sachs εξακολουθεί να κυβερνά την Κίνα σήμερα), η οποία άφησε την άνεση του σπιτιού της στο Park Avenue ως «ακούραστος μπολσεβίκος-σιωνιστής στρατιώτης» για να «βοηθήσει» την Κίνα

Επίσης,ο Σίντνεϊ Ρίτενμπεργκ, από μια εβραϊκή οικογένεια στο Τσάρλεστον, ήταν ο μόνος Αμερικανός πολίτης που έγινε δεκτός στο κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα. 


Στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ο αμερικανικός στρατός έστειλε τον Rittenberg που μιλούσε τα μανδαρινικά στην Κίνα, όπου έγινε σημαίνων σύμβουλος ( με μεγάλη επιρροή) του Mάο Τσε Τούνγκ και του Τσού Εν Λάϊ, ο οποίος ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός της κομμουνιστικής Κίνας (1949-1976). 

Ο Rittenberg εργάστηκε για τον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό προπαγάνδας-πλύσης εγκεφάλου,της Κίνας όπου «εξήγησε» την κομμουνιστική κινεζική άποψη για ακροατές στις ΗΠΑ και τον Καναδά. 

Ο Ισραήλ Epstein ήταν μέλος της ρωσσικής μυστικής αστυνομίας και αργότερα της κινεζικής μυστικής αστυνομίας και ένας ακόμη εβραίος προπαγανδιστής για την κομμουνιστική Κίνα. Ο μεγάλος αριθμός των Εβραίων στο κομμουνιστικό κινεζικό καθεστώς οφείλεται στο γεγονός ότι οι Σιωνιστές ήθελαν το 85% των Εβραίων να γενοκτονήσουν 100 εκατομμύρια Κινέζους goyim-εθνικούς

Σήμερα, οι Σιωνιστές σκοπεύουν να γενοκτονήσουν 150 εκατομμύρια Αμερικανούς Χριστιανούς. Ο σιωνιστικός ιστότοπος DEAGEL.COM προσδιόρισε ποσοτικώς ακόμη και τον επιθυμητό πληθυσμό των ΗΠΑ το 2025 ως 99 εκατομμύρια. Τώρα, καθαρώς από «σύμπτωση», πάνω από το 70% του καθεστώτος Μπάιντεν περιλαμβάνει Σιωνιστές Εβραίους. 

Μᾶς ἀνήκει ὁ πλανήτης,Εἶστε ὑπό διωγμόν»)

Ο μεγάλος αριθμός Εβραίων στο καθεστώς Μπάιντεν (που είναι και κομμουνιστικό και τεχνοκρατικό) οφείλεται και πάλι στο γεγονός ότι οι Σιωνιστές θέλουν οι Εβραίοι 70% να γενοκτονήσουν 150 εκατομμύρια Αμερικανούς Χριστιανούς. 

Η «δουλειά» ή η «μοίρα» των Σιωνιστών Εβραίων ήταν πάντα η γενοκτονία του έθνους της φιλοξενούσας,αυτούς,χώρας. Και παρόλο που αυτό συνήθως αποτύγχανε μέχρι το 1917, οι Εβραίοι είχαν τις πιο επιτυχημένες γενοκτονίες από τότε, και τώρα ετοιμάζονται να εξοντώσουν τους χριστιανούς-εθνικούς της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης. 

Το βασικό γεγονός είναι ότι οι Εβραίοι έχουν μία Χαζαρο-υπερμαχική λατρεία που διατάζει ότι όλοι οι μη Εβραίοι πρέπει να γενοκτονηθούν. Και με αυτόν τον τρόπο οι Εβραίοι έγιναν εκείνοι που συνδέονται περισσότερο με τη γενοκτονία και έγιναν οι κορυφαίοι δάσκαλοι της γενοκτονίας και γιατί κατέχουν επίσης το παγκόσμιο ρεκόρ γενοκτονίας.

Ἀποσπάσματα τοῦ θέματος : Ἡ διοίκησις τοῦ Μπάϊντεν εἶναι ἐντολοδόχος τοῦ ἑβραϊκοῦ ὑπερκρατικισμοῦ ( κομμουνισμοῦ)  στήν σελίδα τοῦ henrymakow.com 

Μία ἄποψις τῆς Ἱστορίας πού πιθανῶς ν᾿ἀντικατοπτρίζῃ τό ἄμεσο μέλλον.Ὅποιος θέλει τήν δέχεται...

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2021/06/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!