Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Ξεκινάει ο τουρίστας απ' την άκρη του κόσμου, γιά νά επισκεφθεί την Ακρόπολη, τό έμβλημα του ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πολιτισμού καί μία χούφτα ΑΛΗΤΩΝ του Κ.Κ.Ε., που είναι ΑΝΑΞΙΑ να διαχειριστεί τήν κληρονομιά μας, τόν υποδέχεται με 'πανό' κατά του ....'ΝΑΤΟ'. Μόνο ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ!



(ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΑΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑΚΗΣ, ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΑΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΟΤΑΝ

ΗΤΑΝ - ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ! - "ΤΡΟΦΙΜΟΣ" ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ 
'ΟΔΗΓΗΤΟΥ';)


K.K.E: Αναδεικνύουμε τό μνημείο.

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ",
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ (!) ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ
ΘΛΙΒΕΡΕΣ
.....ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ!









Σάλος στα social media για τα πανό


http://ixnos.blogspot.com/2022/05/kke.html

5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ, ΠΟΙΟΙ ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ , ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ `` ΦΑΝΗΣ``, ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ; ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΚΚΕ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ , ΕΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Κ.Ε ΤΟΥ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΝΙΚΕΡΙ !
    Ά ρ ι σ τ α πράξατε καί ευχαριστούμε θερμώς, που θυμηθήκατε αυτήν τήν ΒΡΩΜΕΡΗ απόφαση του κόμματος του Εγκλήματος καί της Προδοσίας - κατά τόν Γέρο Παπανδρέου - που πρίν 77 χρόνια είχε αποφασίσει δίχως ίχνος επιφυλάξεων, νά ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τήν Ακρόπολη!!!!!
    Καί προσέξτε, δέν υπάρχει δελτίο (τηλεοπτικών καί όχι μόνο) ειδήσεων, που νά μήν μας "ενημερώσει" γιά τό είπε γιά κάθε 'ψύλλου πήδημα' ο καταγέλαστος αυτός "αρχηγός", μόνιμος υπάλληλος εκ νεότητός του στόν Περισσό, που άν του πάρεις από μπροστά του τά χαρτιά, δέν είναι σέ θέση νά αρθρώσει μισό 'κίχ'!!!!!!
    (Ναί, τό χρυσό παρακαλώ 'ROLEX' που φόραγε μετά τήν κατακραυγή, τό έχει αντικαταστήσει μέ κάτι πιό ταπεινό καί "εργατικό"¨....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΓΙΖΕΣΑΙ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟ. ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ, ΟΛΟΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ. ΤΟΣΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ. ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ? ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί ο ....Τάκης παιδιά, ΠΟΥ είναι ο Τάκης;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ η Ακρόπολις;
      Μπάτε σκύλοι αλέστε;
      Πώς αλήθεια ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ καί μέ τέτοια ογκωδέστατα 'πανό' ανέβηκαν εκεί επάνω;
      Α π α ρ α τ ή ρ η τ ο ι ;
      Α Η Δ Ι Α !

      Διαγραφή
  4. Οταν τσιμεντωνε η Μενδωνη ηταν Τριτη βραδυ προς Παρασκευη πρωι;Η αλλα λογια ν'αγαπιομαστε;Και μια που πεθαινετε για τον αρχαιο πολιτισμο,δεν σας ειδα να κραζετε που μια ολοκληρη πολη καταστρεφεται στη Θεσσαλονικη για να τρωει τζαμπα ο Μπομπολας.Ουτε να φτυνετε τον Κουλη τωρα που καταστρεφουν την Αγια Σοφια.Οσο για το ΚΚΕ,σοβαρους ανθρωπους βρηκατε.Αυτοι ειναι σαν τα ηθη και τα εθιμα του τοπου.Απλα υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!