Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Ε π ι κ ί ν δ υ ν ε ς μάσκες: Νέα μελέτη επιβεβαιώνει το φαινόμενο 'Foegen', σε ολόκληρη την Ευρώπη. . . . .


Στήν μελέτη του Dr. Zacharias Fögen (DOI 10.1097/MD.00000000028924), η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό MEDICINE μετά από εκτενή αξιολόγηση από ομοτίμους, ο ιατρός διατύπωσε τη θεωρία ότι οι μάσκες επιδεινώνουν την πορεία της νόσου για τους μολυσμένους ανθρώπους μέσω αυτού που ονόμασε “φαινόμενο Foegen”.

Την περίοδο εκείνη, το αποτέλεσμα αυτό επαναλήφθηκε στις ΗΠΑ με τη μελέτη του Adjodah.


Τώρα, μια μελέτη που αξιολογήθηκε από ομότιμους στο περιοδικό CUREUS δείχνει ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ της συμμόρφωσης με τη μάσκα („mask compliance“) και του αριθμού των περιστατικών, αλλά υπάρχει στατιστικά σημαντική σχέση μεταξύ της συμμόρφωσης με τη μάσκα και των θανάτων. Αυτό σημαίνει: περισσότερη χρήση μάσκας, ο ίδιος αριθμός κρουσμάτων, αλλά περισσότεροι θάνατοι.

Αυτό επιβεβαιώνει και πάλι την αυξημένη θνησιμότητα των περιπτώσεων που διαπιστώθηκε στη μελέτη του Dr. Fögen. Εμείς ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το φαινόμενο, να κυκλοφορεί ο κόσμος ακόμα με μάσκες ενώ γνωρίζει πλέον και είναι αποδεδειγμένο ότι δεν συνεισφέρουν πουθενά. Αλλα για το φαινόμενο αυτό ας μας μιλήσουν καλύτερα οι ψυχολόγοι και οι κοινωνιολόγοι.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ,  Ε Δ Ω :

https://www.eyewideopen.org/?p=3849

4 σχόλια:

  1. https://primenews.press/germaniki-ekthesi-sok-ta-emvolia-mrna-gia-covid-19-borei-na-prokalesoun-oxeia-ipatitida?fbclid=IwAR1oXR-epbKA_bVqg2j_rUAb4gB7gmKmXBxXO4fe4XckpfvVz-uZ5XJJ1UM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.........

    Αμερικανικός Ερυθρός Σταύρος:“Οι μπολιασμένοι δε μπορούν να δίνουν αίμα γιατί το μπόλι καταστρέφει τα αντισώματα.
    ”Ελλάδα κανονικά φυσικά δίνουν αίμα .

    https://twitter.com/maras_mode/status/1521409803939164160?cxt=HHwWgMC5mf2JkZ0qAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ………

    Εκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα κουνούπια θα απελευθερωθούν στην Καλιφόρνια και τη Φλόριντα

    https://twitter.com/backtolife_2022/status/1520405863235829763


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Αγγελική μας καί ευχαριστούμε καί πάλι γιά τίς τόσο ουσιαστικούς συνδέσμους. Μας "έφτιαξες" τήν ημέρα.... ( Μεταλλαγμένα κουνούπια; Ε Λ Ε Ο Σ ! )

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!