Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Δεκάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ α π ο β ι β ά ζ ο ν τ α ι σέ παραλία της ΡΟΔΟΥ μέ λουομένους ...α ν ε ν ό χ λ η τ ο ι ! – Οι «Αρχές» ειδοποιήθηκαν από τους… τουρίστες! 2 Β Ι Ν Τ Ε Ο / ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ!

 

ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ ΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,
ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ
....Χ Α Λ Α Ρ Α  ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ
ΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ ΡΟΔΟΥ!



https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/rodos-dekades-allodapoi-apovivastikan-se-paralia-oi-arxes-eidopoiithikan-apo-tous-touristes/

3 σχόλια:

  1. Εάν θυμάμαι καλά, σύμφωνα με τον Όσιο Αγιορείτη και αόρατο ασκητή Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη, η Ρόδος θα είναι ένα από τα τρία μεγάλα Ελληνικά νησιά που θα "επισκεφτούν" οι Τούρκοι.
    Οι λαθρομετανάστες, μουσουλμάνοι, θα ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ τους Τούρκους όταν οι Τούρκοι θα "επισκεφτούν" τα Ελληνικά νησιά.

    Επειδή φαίνεται ότι οι περισσότεροι Έλληνες είναι ζωντανοί-νεκροί, λόγω αμετανόητης αποστασίας τους από τον αληθινό Θεό της Εκκλησίας, όλα τα καλά (για τον λαό) θα ανατεθούν στις σκληρές θλίψεις που θα ακολουθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστείτε αν οι λαθροπίθηκοι έρχονται με τέτοια άνεση,ενώ το πολεμικό μας ναυτικό που είναι επιφορτισμένο με τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων κοιμάται όρθιο,τι πρόκειται να γίνει με το μπουκαρισμα των τουρκων κομάντος σε ελληνικά νησιά.Η "ετοιμότητα" των ενόπλων δυνάμεών μας σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!