Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Γ Ε Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ο Υ Μ Ε Θ Α !

 


-ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 53ΧΡΟΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ! 
ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ. 
ΗΤΑΝ "ΠΛΗΡΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ". ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΟΙ ΠΛΑΣΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ...



-ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ .ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 8ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ! ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ . 
ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΠΛΗΡΩΣ» ΑΣΦΑΛΕΙΣ...

- ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 46ΧΡΟΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΟΥΡΙΚΑ. 
ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΙΓΩΝΗ. 
ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ. 
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΌ ΤΟΥΣ «ΠΛΗΡΩΣ»....

3 σχόλια:

  1. Με τόσα που εχουν γραφτεί και λεχθεί απο καλούς ειδικούς γιατρούς και άλλους δεν δικαιολογήτε κανείς να πεί δεν ήξερα ή δεν άκουσα. Πάμπολα μέσα δικτυωσης μέσω ιντερνετ πόσα δεν εχουν δείξει και με βίντεο .....ΑΡΑ;;;;;;;
    Κλείστε εντελώς την ΤV προβατάνθρωποι επιτέλους και σταματήστε να πιστεύετε τους διεφθαρμένους πάσης φύσεως ειδικότητας σωτήρες??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιατρός Δημήτρης Κούβελας, καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. (20/06/2022).

    https://www.youtube.com/watch?v=_6ermWjywQk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τόσο χεσμένοι πάνω τους από την τηλεοπτική προπαγάνδα,που δεν τους ενδιαφέρει αν τα τινάξουν από θρόμβους ή κάποια άλλη παρενέργεια του παρασήμου,αρκεί να μην φύγουν από τον κοροϊδοϊό.Μλκες από κούνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!