Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

ΦΤΟΥ! Η εθνική ΚΑΡΑ-ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ "ελληνικών" ΤΟΥΡΚΟ - καναλιών! ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ο Λ Ο Ι ! Ο Λ Ο Ι !!!!!


 

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΤΑΡ, συμφερόντων οικογένειας Βαρδινογιάννη, από τις 20 Ιουνίου 2022 αποτελεί (για λίγο) τον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας ο οποίος μεταφέρει καθημερινά την τουρκική γλώσσα μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι...

γεγονός που στηρίζουν με διαφημιστικό χρήμα δεκάδες πολυεθνικοί κολοσσοί αλλά δυστυχώς και αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις.


Ο τηλεοπτικός ΣΤΑΡ μεταδίδει καθημερινά μια παμπάλαια τουρκοσειρά τζάμπα-πράμα η οποία υπάρχει ολόκληρη και δωρεάν στο διαδίκτυο (Ελιφ) μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Η μετάδοση της τουρκοσειράς ξεκίνησε το έτος 2018, σταμάτησε προσωρινά την πρωταπριλιά του 2022, επανήλθε από την 1η Ιουνίου 2022 νωρίς το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο.

Η εξευτελιστική τηλεθέαση της τουρκοσειράς (δεν εμφανίζεται καν στους καταλόγους τηλεθέασης που αναρτούν καθημερινά διάφορες ιστοσελίδες) δεν εμποδίζει καθόλου τον πακτωλό διαφημίσεων (δηλαδή χρημάτων) που εξασφαλίζουν τα διάφορα media shops στον σταθμό (με το αζημίωτο φυσικά), μετατρέποντας ουσιαστικά πασίγνωστες εταιρίες σε χορηγούς της τουρκικής γλώσσας μέσα στην Ελλάδα!

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, συμφερόντων οικογένειας Κυριακού, καλομαθημένος την τελευταία δεκαετία σε πλούσια κέρδη με επιδοτούμενες από τους τούρκους ισλαμιστές τουρκοσειρές τζάμπα-πράμα, άρχισε την μετάδοση μιας καινούργιας τουρκικής τηλεοπτικής σειράς από τις 27 Μαρτίου 2022 αλλά υπέστη κυριολεκτικά πανωλεθρία. Το τηλεοπτικό κοινό την απαξίωσε πλήρως με καθημερινή, εξευτελιστική τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό μέσα στην πανάκριβη βραδινή ζώνη (prime time).

Η κατακραυγή με τηλέφωνα διαμαρτυρίας στο τηλεφωνικό κέντρο του τηλεοπτικού σταθμού, σε συνδυασμό με την εξευτελιστική τηλεθέαση υποχρέωσε τον σταθμό να ολοκληρώσει άρον-άρον τον πρώτο κύκλο της σειράς στις 17 Ιουνίου 2022. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία μετάδοση διήρκησε τρείς ώρες περίπου, κατά την διάρκεια της οποίας μεταδόθηκαν ογδόντα διαφημιστικά μηνύματα-σφήνες διαφόρων εταιριών.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, συμφερόντων οικογένειας Αλαφούζου, διαφημίζει μια νέα τουρκοσειρά-τζάμπα πράμα η οποία θα αρχίσει να μεταδίδεται αμέσως μόλις λήξει η φετινή συνεργασία του με τον διαβόητο τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί (Survivor). Ποιος ξέρει, ο άνθρωπος ίσως ξαναπάει και φέτος, όπως και πέρσι, στην κατεχόμενη Κύπρο για να πανηγυρίσει την “κατάκτηση” της, παρέα με την αφρόκρεμα των ισλαμιστών και των φασιστών της Άγκυρας.  Τότε ακριβώς ο ΣΚΑΙ θα αρχίσει να μεταδίδει την νέα τουρκοσειρά, η οποία αποτελεί την αλα-τούρκα  μεταφορά της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς Doctor Foster ευελπιστώντας να αξιοποιήσει τον μειωμένο ανταγωνισμό από την θερινή διακοπή μετάδοσης επιτυχημένων, ελληνικών σειρών. Η τηλεοπτική σειρά που θα μεταδώσει ο ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε στην Τουρκία στις 18/5/2022 μετά από 60 δίωρα επεισόδια,  τα οποία υπάρχουν ολόκληρα και δωρεάν στο διαδίκτυο. Το διαφημιστικό μήνυμα που μεταδίδει ο ΣΚΑΙ για την τουρκοσειρά αφορά το 12ο περίπου επεισόδιο “ελληνικής κοπής” (6.o αυθεντικό).

Με άλλα λόγια, τρείς πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικοί σταθμοί βάλθηκαν και το 2022 να μας μεταδίδουν καθημερινά την τουρκική γλώσσα μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Μήπως θέλουν να δικαιώσουν τον Ρ. Τ. Ερντογάν ο οποίος στις 28 Ιανουαρίου 2022 κόμπαζε πως «Η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη γλώσσα σε μια ευρεία γεωγραφία που εκτείνεται από την Αδριατική μέχρι το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι σήμερα η τουρκική» εξ αιτίας βέβαια των τουρκοσειρών;

Μήπως θέλουν να καταλαβαίνουμε καλύτερα τις ύβρεις, τις συκοφαντίες, τις αισχρές απειλές πολέμου και την λάσπη  που καθημερινά εκτοξεύεται από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου;

Μήπως θέλουν να υπομένουμε και να συνηθίσουμε την καθημερινή φραστική αλητεία των ισλαμιστών και των φασιστών της Άγκυρας πως «είμαστε κομπάρσοι», πως «θα καταλήξουμε στις κοιλιές των ψαριών», πως «σκοτώνουμε τους μετανάστες στην θάλασσα», πως «θα πάθουμε ό,τι και οι παππούδες μας» και τόσα πολλά άλλα ευτράπελα;

Μα τέτοια εθνική αναισθησία κάποιων ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών προκειμένου να βγάλουν χρήματα δεν αποτελεί μια πραγματική πρόκληση για κάθε Έλληνα με στοιχειώδη ευαισθησία απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα της «μαινόμενης χορωδίας» από την απέναντι όχθη του Αιγαίου;

Οι διαφημιζόμενοι που πληρώνουν διαφημιστικό χρήμα από τις τσέπες των πελατών τους μετατρέπονται ουσιαστικά σε χορηγούς μετάδοσης τουρκικής γλώσσας μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι, την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι μας απειλούν όχι πλέον με υβριδικό, αλλά με πραγματικό πόλεμο!

Επί πλέον, οι διαφημιζόμενοι πετούν το διαφημιστικό τους χρήμα στον αέρα (και στις τσέπες των καναλαρχών) αφού η μέχρι τώρα τηλεθέαση των τουρκοσειρών το έτος 2022 είναι κυριολεκτικά εξευτελιστική!

Όλοι οι διαφημιζόμενοι – χρηματοδότες της τουρκικής προπαγάνδας μέσα στην Ελλάδα την περίοδο κορύφωσης των καθημερινών υβριστικών επιθέσεων των τούρκων ισλαμιστών & φασιστών (Ιούνιος 2022) εναντίον της χώρας μας βρίσκονται εδώ.

Η «ομάδα» των γιγαντιαίων πολυεθνικών (Procter & GambleUnileverHenkelColgate) οι οποίες το 2011 καταδικάστηκαν από την Ευρωπαϊκή και την Γαλλική επιτροπή ανταγωνισμού για «πρακτικές χειραγώγησης των τιμών» με την δημιουργία καρτέλ, πρόσφεραν τον μήνα Ιούνιο 2022 και στις δύο τουρκοσειρές της Ελληνικής τηλεόρασης την αξία 74 διαφημιστικών μηνυμάτων, με την Procter & Gamble να παίρνει και τον μήνα Ιούνιο την πρώτη θέση (56).

Ιδιαίτερη «επίδοση» στην διαφημιστική χρηματοδότηση της καθημερινής μετάδοσης τουρκικής γλώσσας μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι τον μήνα Ιούνιο του 2022 είχαν οι εταιρίες Nestle Hellas (60 διαφημίσεις), Ο.Π.Α.Π. (32 διαφημίσεις, από τις οποίες 5 μέσα στην ίδια εκπομπή, ξημερώματα της 14/6/2022, λες και θα έτρεχαν όλοι στα πρακτορεία με τις τσίμπλες στα μάτια), ELPEDISON (28 διαφημίσεις), MORRIS (23 διαφημίσεις), SAMSUNG (19 διαφημίσεις). Δυστυχώς, την μετάδοση της τουρκικής γλώσσας μέσα στην Ελλάδα χρηματοδότησαν διαφημιστικά και ισχυρές ελληνικές επιχειρήσεις όπως ΒΙΟΛΑΝΤΑ, ΒΙΚΟΣ (από 18 διαφημίσεις η κάθε μία), αλυσίδες ΚΡΗΤΙΚΟΣ (15 διαφημίσεις) και ΟΚ (14 διαφημίσεις) κ.α.    

Συνολικά μέσα στις δύο τουρκοσειρές μηνός Ιουνίου 2022 μεταδόθηκαν 884 διαφημιστικά μηνύματα, από τα οποία τα 451 στην βραδινή ζώνη μέχρι 19/6/2022 στον ΑΝΤ1 και τα 433 νωρίς το πρωί ολόκληρο τον Ιούνιο στο STAR.

Tο Ιnternational Hellenic Association (ακομμάτιστος, μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός) ο οποίος από τον Μάιο του 2020 ξεκίνησε την προσπάθεια να κατέβουν οι επιδοτούμενες από τους τούρκους ισλαμιστές τηλεοπτικές σειρές από τους δέκτες πανελλήνιας εμβέλειας, απευθύνει συνεχώς εκκλήσεις προς τα στελέχη των διαφόρων εταιριών να σταματήσουν να αδιαφορούν απέναντι στις εθνικές ευαισθησίες των πελατών τους δίδοντας ρητή εντολή στα media shops με τα οποία συνεργάζονται, να σταματήσουν την μετάδοση διαφημιστικών τους μηνυμάτων σε τουρκοσειρές.

Η μετάδοση τουρκικής γλώσσας, η συνεχής επίδειξη τουρκικής σημαίας και η ύπουλη τουρκική προπαγάνδα για τον «γενναίο Τούρκο στρατιώτη» μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι θα σταματήσει οριστικά μόνο όταν ολοένα και περισσότεροι τηλεθεατές και καταναλωτές αρχίσουννα ευαισθητοποιούνται με πράξεις όπως η επιλογή άλλου καναλιού και η αποχή από την αγορά των προϊόντων και των υπηρεσιών που διαφημίζονται.

Ταυτόχρονα, η ευαισθητοποίηση των διαφημιζομένων με ρητή εντολή προς τα media shops να μην μεταδίδουν διαφημίσεις τους σε τουρκοσειρές, θα στερήσει το «οξυγόνο», δηλαδή το χρήμα, από ζάμπλουτους λιγούρηδες καθιστώντας ασύμφορη την διαρκή μετάδοση τουρκοσειρών τζάμπα-πράμα μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι!

Εμείς πάντως παραμένουμε πιστοί στο σύνθημα

Παίζουνε Τούρκικο; 

Αλλάζουμε Κανάλι!

Εσείς;

Παρατηρήσεις:

(1)Εάν επιθυμείτε να διαμαρτυρηθείτε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ για την καθημερινή μετάδοση τουρκικής γλώσσας μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι, μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά στα τηλέφωνα 211 18 91 000, 211 18 92 000 και 211 18 91 004 ή να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα διαμαρτυρίας στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού (pr@star.gr)

2)Εάν επιθυμείτε να διαμαρτυρηθείτε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για τον ίδιο λόγο, μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά στο τηλεφωνικό κέντρο 210 4800 170 – 4 ή να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα διαμαρτυρίας στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού μέσω της ιστοσελίδας  https://www.skai.gr/contact

(3)Στην καταμέτρηση των διαφημίσεων δεν συμπεριλαμβάνονται όσες διαφημίσεις περιέχουν κοινωνικά μηνύματα (Εμβολιαζόμαστε, Χαμόγελο του παιδιού, Καθαρές θάλασσες, Αδέσποτα, Missing Alert κ.ο.κ.)

(4)Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 από τις 20 Ιουνίου 2022 δεν μεταδίδει πλέον τουρκοσειρά

(5)Η επόμενη ανακοίνωση μηνός Ιουλίου, θα εκδοθεί την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022.

Επιτροπή «Τουρκοσειρών» του ΙΗΑ

Περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ 2020/22

International Hellenic Association

Delaware U.S.A

www.professors-phds.com

ihahellas@gmail.comhttps://professors-phds.com/2022/07/02/44836/


https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2022/07/blog-post_18.html

2 σχόλια:

 1. Εγώ καλά κάνω κι έχω κλείσει την τηλεόραση οριστικά.Όχι μόνο ειδήσεις,ούτε καν έργα δε βλέπω από εκεί απλώς και μόνο γιατί βαριέμαι τις διαφημίσεις που ένα έργο μιας ώρας,το τελειώνουν σε 2 ώρες.Όσο για τα τουρκικά έργα.πάντα με αηδίαζαν όταν τύχαινε να πάω επίσκεψη σε κάποιο σπίτι και τα έβλεπαν,σηκωνόμουν κι έφευγα γιατί μου θύμιζαν τα όσα πέρασαν οι δικοί μου από αυτούς τους αλήτες και μου έδιναν την εντύπωση ότι είναι ένας λαός μαχαιροβγαλτών εγκληματιών και πάσης φύσεως σκουπιδαριού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι είναι αδερφέ μου, όπως τα λες.

   Το να κλείσουμε τις τηλεοράσεις είναι το πρώτο αποφασιστικό βήμα για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

   Οφείλουμε να πράξουμε και το δεύτερο. Να αρχίσουμε να τιμωρούμε όλες τις διαφημιζόμενες εταιρείες βρίσκοντας εναλλακτικές των προϊόντων / υπηρεσιών αυτών. Και ας τα βρίσκουμε και ελαφρώς πιο ακριβά. Και τιμωρούμε και μαθαίνουμε την ταπείνωση και γινόμαστε και ολιγαρκείς και προετοιμαζόμαστε να ζούμε με λιγότερα σε όσα ... έπονται !

   Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να επιφέρουμε αλλαγή. Να ανακαλύψουμε επιτέλους την δύναμη μας ως ενιαίο καταναλωτικό κοινό όπου ή όποια αγοραστική του δύναμη, συγκεντρωτικά και όχι μεμονωμένα, μπορεί να κάνει παπάδες και να αλλάξει το status quo της άθλιας καθημερινότητάς μας.

   Κλείνοντας, θα ήθελα να μεταφέρω ένα γεγονός που διαδραματίστηκε κοντά μια δεκαετία πίσω στην Ολλανδία, ενδεικτικό της επιρροής που μπορεί να επιφέρει η συλλογική αντίληψη και κοινή στάση όλων μας.

   Κανάλι που είχε αγοράσει τα δικαιώματα προβολής των αγώνων champions league στην Ολλανδία, "κατάφερε" να παρουσιάσει κατά την διάρκεια ημιχρόνου αγώνα του Άγιαξ, διαφημίσεις στο σύνολο σχεδόν της ανάπαυλας !

   (Θα μου πεις, εδώ είναι τηλεοπτικός κανόνας για πάνω από 20 και πλέον χρόνια...).

   Ναι, μονάχα που οι Ολλανδοί δεν είναι Έλληνες. Και όσο και να ποθούσαν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, κλείσανε τους δέκτες τους και δεν τους ανοίξανε στο δεύτερο ημίχρονο ως ένδειξη διαμαρτυρίας ! Άπειρα τηλέφωνα στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού, άπειρο κράξιμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γκρεμοτσακισμένη τηλεθέαση και οι διαφημίσεις....πάπαλα !!

   Αποτέλεσμα ? Δεν έλαβε χρήματα από διαφημιζόμενους το κανάλι μιας και ποιος θα έβλεπε τα μηνύματα τους από αγώνα με .... μηδενική τηλεθέαση και το καλύτερο ? Αναγκάστηκε να πουλήσει τα δικαιώματα προβολής σε άλλο κανάλι μιας και οι Ολλανδοί, δεν αστειεύονται όταν τους φτύνουν κατάμουτρα !!

   Τι λέτε ? Μπορούμε να πράξουμε κάτι ανάλογο και εδώ ?

   Έτσι, ως δια μαγείας, κάτι ... φυτευτοί τύπου εισαγγελάτου, χατζημαλάκου κοκ θα εξαφανιστούν δια παντός, επιτρέποντας :

   1) τους όρχεις μας να παραμένουν σε φυσιολογικά μεγέθη και εντός παντελονιού και όχι τύπου ζέπελιν έτοιμα να εκραγούν !!
   2) θα σταματήσει η άθλια και ξεδιάντροπη προπαγάνδα τους επί παντός επιστητού
   3) θα οχυρώσουμε την όποια λογική έμεινε στο κεφάλι μας
   4) θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την "προετοιμασία" τους όπως αποδεχθούν την ΝΤΠ και τα τσιράκια τους...

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!