Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

"Με κάλεσαν νά αγιάσω κάποιο διαμέρισμα. Η οικοδέσποινα π α ρ α π ο ν έ θ η κ ε γιά τήν παρουσία ενός ξ έ ν ο υ στο σπίτι....."



σχόλιο Γ.Θ : Ετοιμαστείτε να ανατριχιάσετε...

Με κάλεσαν να αγιάσω κάποιο διαμέρισμα. Η οικοδέσποινα παραπονέθηκε για την παρουσία ενός  ξ έ ν ο υ  στο σπίτι. 
Όταν είμαι στην κουζίνα, ή στην κρεββατοκάμαρα, αισθάνομαι μια συγκεκριμένη οντότητα, που είναι παρούσα κοντά, μερικές φορές αισθάνομαι ακόμη και την ανάσα αυτής της ουσίας.


Από φόβο, η γυναίκα με προσκάλεσε να αγιάσω το διαμέρισμα.

Πήγα στο σπίτι, κοίταξα γύρω και είδα ότι στη γωνία δίπλα από τις εικόνες υπήρχε μια καραμέλα-φυλακτό... 

Στην ερώτησή μου «τι είναι αυτό;», η οικοδέσποινα απάντησε ότι πριν από πολλά χρόνια ένας φίλος της το έδωσε για ευτυχία στον φίλο της, όταν μετακόμισε σε αυτήν και έτσι έγινε απόκτημα της οικογένειας.

Έπρεπε να εξηγήσω στη γυναίκα, ότι σε αυτό το μικρό σπίτι υπήρχε δαιμόνιο, που έγινε μέλος της οικογένειας και κινείται μαζί της παντού.

"Αν θέλετε ο δαίμονας να φύγει από το σπίτι σας", της είπα, "πρέπει να κάψετε το φυλακτό . Πρέπει να κάνετε μια επιλογή, είτε εικόνες, είτε φυλακτά".

Η οικοδέσποινα έβγαλε αμέσως το φυλακτό, αγιασε το διαμέρισμα καί μετά η οντότητα που έζησε στό σπίτι και τρόμαζε τήν οικοδέσποινα εξαφανίστηκε καί δέν ενόχλησε κανέναν άλλο.

Το Πιστεύετε, ή όχι, αλλά είναι πραγματικότητα. 

Μην παίζετε με κακά πνεύματα.

(Priest Andrei Barabash)

3 σχόλια:

  1. Είπε ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Κάποιοι άνθρωποι είναι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ (κυριολεκτικά, ΟΧΙ μεταφορικά), αλλά ο δαίμονας ΚΡΥΒΕΤΑΙ (ΔΕΝ αποκαλύπτεται) σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι το λεγόμενο: κρυφό δαιμόνιο.

    Ένας Αγιορείτης Μοναχός, πνευματικό τέκνο του Οσίου Αγιορείτη Αρχιμανδρίτη Εφραίμ του Φιλοθεΐτη, βρέθηκε φιλοξενούμενος στην Αθήνα. Ένας λαϊκός μπήκε στον χώρο φιλοξενίας, και ο Αγιορείτης Γέροντας είπε στον άνθρωπο που φιλοξενούσε: ο άνθρωπος που μπήκε είναι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ με κρυφό δαιμόνιο, και πρόσεχε τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Δημόπουλος:

    Μόνο με την προσευχή θα προκαλέσουμε το έλεος του Θεού! Και η διαθήκη του...

    https://www.pemptousia.gr/2022/10/gerontas-serafim-mono-me-tin-prosefchi-tha-prokalesoume-to-eleos-tou-theou-ke-i-diathiki-tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Στις θλίψεις ο Θεός δίνει την αληθινή παρηγοριά.

    https://www.pemptousia.gr/2022/10/osios-paΐsios-stis-thlipsis-o-theos-dini-tin-alithini-parigoria

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!