Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Ένα μυστηριώδες ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (!!!!!!) καρδιακό σύνδρομο φέρεται να επηρεάζει το 90% του πληθυσμού των ΗΠΑ



COVID Propaganda Roundup: Οι τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τη «νέα κανονικότητα» - καταγράφοντας τα ψέμματα, τις διαστρεβλώσεις και τις καταχρήσεις από την άρχουσα τάξη.


Από Ben Bartee
Global Research, 14 Μαΐου 2024

Ένα ολοκαίνουργιο καρδιακό σύνδρομο φέρεται να επηρεάζει το 90% του πληθυσμού των ΗΠΑ, ισχυρίζεται ο Αμερικανικός Ιατρικός Σύλλογος, χωρίς να δοθεί εξήγηση.

Μέσω American Heart Association, Οκτώβριος 2023 (η υπογράμμιση δική μου):

Οι ειδικοί στον τομέα της υγείας επαναπροσδιορίζουν (!!!!!) τον κίνδυνο, την πρόληψη και τηn διαχείριση των καρδιαγγειακών παθήσεων (CVD), σύμφωνα με μια νέα προεδρική συμβουλευτική της American Heart Association που δημοσιεύθηκε σήμερα στο εμβληματικό περιοδικό της Ένωσης Circulation.

Διάφορες πτυχές των καρδιαγγειακών παθήσεων που επικαλύπτονται με τη νεφρική νόσο, τον διαβήτη τύπου 2 και την παχυσαρκία υποστηρίζουν την νέα προσέγγιση. Για πρώτη φορά, η American Heart Association ορίζει την επικάλυψη σε αυτές τις καταστάσεις ως καρδιαγγειακό-νεφρικό-μεταβολικό σύνδρομο (CKM). Τα άτομα που έχουν ή διατρέχουν κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου μπορεί να έχουν σύνδρομο CKM...

Σύμφωνα με τη στατιστική ενημέρωση της American Heart Association για το 2023, 1 στους 3 ενήλικες στις ΗΠΑ έχει τρεις ή περισσότερους παράγοντες κινδύνου που συμβάλλουν σε καρδιαγγειακές παθήσεις, μεταβολικές διαταραχές ή/και νεφρική νόσο. 

Η CKM επηρεάζει σχεδόν κάθε σημαντικό όργανο του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς, του εγκεφάλου, των νεφρών και του ήπατος. 

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος αντίκτυπος είναι στο καρδιαγγειακό σύστημα, επηρεάζοντας τα αιμοφόρα αγγεία και τη λειτουργία του καρδιακού μυός, το ρυθμό συσσώρευσης λίπους στις αρτηρίες, τα ηλεκτρικά ερεθίσματα στην καρδιά και πολλά άλλα.

Αν και η διαγνωστική ονομασία CKM υλοποιήθηκε μόλις το περασμένο φθινόπωρο, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία από την Εφημερίδα της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, ένα πλήρες 90% των Αμερικανών μπορεί να προσβληθεί.

Μέσω Healthline (η υπογράμμιση δική μου):

Μια νέα μελέτη αποκάλυψε ότι περίπου το 90% των Αμερικανών μπορεί να έχουν καρδιαγγειακό-νεφρομεταβολικό σύνδρομο (CKM).

Οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι μεταξύ των ηλικιωμένων, των ανδρών και των μαύρων, σύμφωνα με την έκθεση, η οποία δημοσιεύθηκε στο JAMA την Τετάρτη.

Η American Heart Association (AHA) εισήγαγε ένα νέο σύστημα σταδιοποίησης το 2023 - που ονομάζεται σύνδρομο CKM - για την καλύτερη θεραπεία και διαχείριση καρδιαγγειακών, νεφρικών και μεταβολικών ασθενειών, καθώς είναι βαθιά συνδεδεμένες και συχνά απαιτούν διεπιστημονική προσέγγιση.

Το σύνδρομο CKM είναι μια συστηματική διαταραχή που έχει συνδέσεις μεταξύ καρδιακών παθήσεων, νεφρικής νόσου, διαβήτη και παχυσαρκίας.

Μέσω του Journal of the American Medical Association (η υπογράμμιση δική μου):

«Σχεδόν το 90% των ενηλίκων στις ΗΠΑ πληρούσε τα κριτήρια για το σύνδρομο CKM (στάδιο 1 ή υψηλότερο) και το 15% πληρούσε τα κριτήρια για προχωρημένα στάδια, κανένα από τα οποία δεν βελτιώθηκε μεταξύ 2011 και 2020. 

Η έλλειψη προόδου, εν μέρει, μπορεί να αντικατοπτρίζει την ταυτόχρονη βελτίωση και επιδείνωση των διαφόρων παραγόντων κινδύνου με την πάροδο του χρόνου. 

Παρατηρήθηκαν σημαντικές διαφορές μεταξύ των υποομάδων σε προχωρημένα στάδια, με μεγαλύτερη ηλικία, άνδρες και μαύρους ενήλικες σε αυξημένο κίνδυνο.

Ένα ποσοστό διάγνωσης 90% για μια νέα ιατρική κατάσταση που επηρεάζει πολλά όργανα ταυτόχρονα φαίνεται να ικετεύει για βαθύ, σκόπιμο, ολοκληρωμένο προβληματισμό εντός της ιατρικής κοινότητας - το είδος της σαρωτικής κινητοποίησης πόρων που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Warp Speed - για να εντοπίσει τις βασικές αιτίες, οι οποίες σε άλλα πλαίσια, όπως η μαζική μετανάστευση, οι όμοιοι της οντότητας Karamel-uh είναι εξαιρετικά περίεργοι.

… Εκτός αν, φυσικά, η πραγματική υγειονομική περίθαλψη δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος της μάρκας της θεσμοθετημένης, εταιρικής «υγειονομικής περίθαλψης» που υποστηρίζεται από τις κυβερνητικές αρχές και την βιομηχανία.

Δεν απαιτείται πτυχίο επιδημιολογίας για να έχουμε την αίσθηση ότι ο,τιδήποτε προκαλεί λειτουργικές καταρρεύσεις σε πολλαπλά όργανα ταυτόχρονα στο 90% του πληθυσμού είναι πιθανώς κάτι που προέρχεται από μια πηγή πανταχού παρούσα στο περιβάλλον, όπως η παροχή τροφής ή το νερό ή στην άκρη μιας σύριγγας γεμάτης με μια συγκεκριμένη πειραματική γονιδιακή θεραπεία - ή και τα τρία ταυτόχρονα.

Ωστόσο, και θα εκπλαγείτε αν το μάθετε αυτό, μελετώντας όλη τη βιβλιογραφία σχετικά με τη CMK που προωθείται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τις ιατρικές οργανώσεις όπως η AMA, υπάρχει μια απτή έλλειψη ενδιαφέροντος για την υποβολή θεμελιωδών ερωτημάτων.

Αυτό που τους ενδιαφέρει και αυτό που μπορούμε να περιμένουμε είναι νέα πατενταρισμένα φάρμακα για την CMK προς μεγάλη έκσταση των μετόχων της Pfizer και της Merck.

"Μια ουγγιά πρόληψης αξίζει μια λίβρα θεραπείας" είναι ανάθεμα για το επιχειρηματικό μοντέλλο της βιομηχανίας, οπότε αυτό που παίρνουμε είναι το αντίστροφο παράδειγμα.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στο Substack του συγγραφέα, Armageddon Prose.

Ο Ben Bartee, συγγραφέας του Broken English Teacher: Notes From Exile, είναι ένας ανεξάρτητος Αμερικανός δημοσιογράφος με έδρα την Μπανγκόκ. Είναι τακτικός συνεργάτης της Global Research.

Προτεινόμενη πηγή εικόνας


Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research
Πνευματικά δικαιώματα © Ben Bartee, Global Research, 2024




ΠΗΓΗ: 
Mysterious Brand-New Heart Syndrome Reportedly Affects 90% of U.S. Population - Global ResearchGlobal Research - Centre for Research on Globalization


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!